Lopare Online

Go Back   Lopare Online Forum > Ostalo > Upoznavanje, čestitke i pozdravi

Upoznavanje, čestitke i pozdravi Pozdravite vaše prijatelje, uputite im želje, čestitke i pozdrave preko našeg foruma ili se nam se predstavite ako ste novi na forumu.

Reply

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Old 16.01.2007., 17:59   #141 (permalink)
Brigadni general

lisicetina's Avatar

Registrovan: 26.09.2005.

Kad bi svi donijeli svoje fotelje, na sta bi taj enterijer licio?
To ne moze, ali ti niko ne brani da sjedis gdje god hoces, jedino mislim da te admini nece primiti za njihov sto
Vidis, sad vidim propust, mozda je trebao i jedan separe za pijane goste, travuljase, praskarose, spricarose, ljepkarose i slicne.
lisicetina is offline   Reply With Quote

Sponsored Links
Old 16.01.2007., 18:21   #142 (permalink)
Banovan

I STA CEMO SAD's Avatar

Registrovan: 26.04.2006.
Godina: 32

ipak, ostajem ja na svojoj fotelji...
u duhu moga avatara...
I STA CEMO SAD is offline   Reply With Quote
Old 16.01.2007., 19:05   #143 (permalink)
Pukovnik

Baja's Avatar

Registrovan: 29.08.2006.

Dobro vece svim gostima. Prvo da se izvinim svima sto juce nisam radio kako treba, napili me gosti ustvari gosce pa sam zavrsio rano A sto se tice rasporeda nije mi jasno kako cu ja sjedit na dvije stolice (separeja) Lijo de ti mene prebaci u onaj lovacki separe ili za sank izlazim iz broja 4 gde su zaljubljenci
A sto ovde niko ne pije? De smanjite ovu muziku malo, da mogu pricat o lovu sa lovcima
Baja is offline   Reply With Quote
Old 16.01.2007., 19:59   #144 (permalink)
Brigadni general

lisicetina's Avatar

Registrovan: 26.09.2005.

Zdravo Baja, prije nego te kaznimo oduzimanjem 1 titule za neprofesionalan odnos prema poslu, da ti pojasnim novi raspored:
Niko osim organizatora, admina, glavnih konobara i par specijalnih gostiju nema strogo definisano mjesto i svi mogu da sjede (a bolje je da djuskaju) gdje god i s kim god hoce i kliko god hoce.
Tebe najcesce vidjamo s lovcima i u zaljubljenickom separeu.
Zaljubljenicki separe je mnogima pozeljni separe, ali nemaju srecu poput tebe da imaju s kim tamo da se nadju, stoga cuti i uzivaj.
lisicetina is offline   Reply With Quote
Old 16.01.2007., 20:04   #145 (permalink)
Pukovnik

Baja's Avatar

Ja sam se izvinio ali sta cu kad neznam reci "ne" Jel mogu da koristim godisnji odmor dok se mi opet vrati titula
Mozda si u pravu bolje da cutim i da uzivam u separeju gde se gone jake price o ljubavi
Old 16.01.2007., 20:05   #146 (permalink)
Banovan

I STA CEMO SAD's Avatar

Registrovan: 26.04.2006.
Godina: 32

tako je... skrati pricu i sjedaj...

nego mozel' ko pripazit' na ovu moju fotelju, samo da skoknem po grickalice... i trebal kome sta, usput da ponesem...
I STA CEMO SAD is offline   Reply With Quote
Old 16.01.2007., 20:12   #147 (permalink)
Pukovnik

Baja's Avatar

Polako bolan dok ja nadjem svoje mjesto, ova nova pravila su me zbunila posve, zaboravio sam u kojem sam vec broju
Ja cu ti je sacuvati, meni svakako ne treba imam vec 2 separeja
Ne trebas nista donosit, pozuri da popijemo koju
Old 16.01.2007., 20:53   #148 (permalink)
Porucnik

Plavusa's Avatar

Registrovan: 17.10.2006.
Send a message via ICQ to Plavusa

Quote:
Famozni separe br.7 je za ugladjene politicare kakvi su: Razum6, SVETI PEDER i Plavusa (mada ona seta i cini mi se da je vise zabavljac u namjeri da predje u separe br.4, a politikom samo skriva prave namjere). Oni su tako drustveni, kulturni i uvijek slozni, ali sranje se obicno desi bas za tim stolom, posto neki neupuceni ili neoprezni gosti nagaze na pastetice pored njihovog stola !
Lijo, ti si za moju kucu, svaka ti je rijec na mjestu
prosla bi na svakom psiholoskom testu
Rijetki su takvi, sto svakog u dlaku znaju
sto hladnoj kuci, toplu dusu daju
Ovo sto tu izrekne
neka nitko ne porekne
Old 16.01.2007., 21:05   #149 (permalink)
Potporucnik

mitch's Avatar

Registrovan: 21.05.2006.

Pice i pozdrav za sve u kafani.I molio bih jednu flasu i dvije case da uvijek budu spremne ako Pribojac i Japanac nalete.
mitch is offline   Reply With Quote
Old 16.01.2007., 21:15   #150 (permalink)
Pukovnik

Registrovan: 20.11.2003.
Godina: 38

Quote:
Originally Posted by Plavusa
Bila sam kao gost u Loparama, a u Tuzli bila u kratkom turistickom obilasku
Ne bi o mogucim zajednickim prijateljima, jer moj trenutni status na forumu mogao bi bit povod da im neko kamen na fasadu baci
Cuj bila u loparama...

pa kako to da ja nisam znao za to

da javim ovim mojim forumasima...

stigli bi cak iz svice da te vide...
Old 16.01.2007., 21:22   #151 (permalink)
Pukovnik

Razum6's Avatar

Registrovan: 15.05.2005.

Kavo cemo obiljezje izabrati ....

Neznam da neko ode u opstinu po Titovu sliku da ukrasimo kafic..

Kao stoljnjak mozemo uzeti ono platno crveno-bijele boje sa kockicama...umjesto vaza za cvijece subaru naopako....stolice zelenom cohom presvucene...jos nam samo fali dekoracija za one iz Veselinovca...
Old 16.01.2007., 21:34   #152 (permalink)
Potporucnik

mitch's Avatar

Quote:
Originally Posted by Razum6
Kavo cemo obiljezje izabrati ....

Neznam da neko ode u opstinu po Titovu sliku da ukrasimo kafic..

Kao stoljnjak mozemo uzeti ono platno crveno-bijele boje sa kockicama...umjesto vaza za cvijece subaru naopako....stolice zelenom cohom presvucene...jos nam samo fali dekoracija za one iz Veselinovca...
Cisto sumnjam da ce se gazdarice sloziti sa prijedlogom ,a takodje i vecina gostiju.
Old 16.01.2007., 21:38   #153 (permalink)
Porucnik

Plavusa's Avatar

Quote:
Originally Posted by mitch
Cisto sumnjam da ce se gazdarice sloziti sa prijedlogom ,a takodje i vecina gostiju.
volim vesele boje u interijeru Razume, dekoracija ti je bas u trendu, jedino mi slika nekako ne pase. (uvijek je bila u crno bijelim tonovima) Al, sto znas, mozda netko i na nostalgiju pada
Old 16.01.2007., 21:40   #154 (permalink)
Pukovnik

Razum6's Avatar

Quote:

cim se malo cugne nista vise ne smeta
Old 16.01.2007., 21:53   #155 (permalink)
Potporucnik

mitch's Avatar

Quote:
cim se malo cugne nista vise ne smeta
Pa ne mogu stalno ulazit pijan u kafanu pa da od kockica vidim krugove i da mi zelena lici na plavo
Ako su neki vec za multietnicku kafanu onda je bolje da nas sluze Slovenke u toplesu,da pijemo dalmatinsko vino i da neka tuzlanka igra trbusni ples uz Cecu,sta kazes na to?Posto je sada zima,onda je preporucljivo da svi imamo subare na glavi da se nebi prehladili,a i manje ce biti frke u kafani kad pratimo istu modu Znas ono,u skoli svi imali plave kecelje da se ne bi razlikovali?
Old 16.01.2007., 22:03   #156 (permalink)
Pukovnik

Razum6's Avatar

Quote:
Pa ne mogu stalno ulazit pijan u kafanu pa da od kockica vidim krugove i da mi zelena lici na plavo
Ako su neki vec za multietnicku kafanu onda je bolje da nas sluze Slovenke u toplesu,da pijemo dalmatinsko vino i da neka tuzlanka igra trbusni ples uz Cecu,sta kazes na to?Posto je sada zima,onda je preporucljivo da svi imamo subare na glavi da se nebi prehladili,a i manje ce biti frke u kafani kad pratimo istu modu Znas ono,u skoli svi imali plave kecelje da se ne bi razlikovali?
a da malo ustedimo koji dolar..imamo mi i zenskog svijeta na forumu..zasto da rentamo plesacice..
Old 16.01.2007., 22:05   #157 (permalink)
Porucnik

Plavusa's Avatar

Quote:
moze: i cicate slovenke i peljeski plavac, i ceca, cak cu i subaru stavit na glavu ako se i ti ogrnes kockicama. Ako ti je problem zelena stolica, nalakti se na biljarski stol pa smo kvit
Old 16.01.2007., 22:07   #158 (permalink)
Pukovnik

Razum6's Avatar

sve moze kad se hoce
Old 16.01.2007., 22:09   #159 (permalink)
Potporucnik

mitch's Avatar

Quote:
a da malo ustedimo koji dolar..imamo mi i zenskog svijeta na forumu..zasto da rentamo plesacice..
Ajde pitaj Plavusu jel zna trbusni ples,nemam nista protiv
Old 16.01.2007., 22:11   #160 (permalink)
Porucnik

Plavusa's Avatar

paaaa..... je da sam se malo usvinjila kolacima za ove prosle blagdane... a kazu da je bolje da 'komad ima mesa'....... pa da probam?

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules