Lopare Online

Go Back   Lopare Online Forum > Ostalo > Upoznavanje, čestitke i pozdravi

Upoznavanje, čestitke i pozdravi Pozdravite vaše prijatelje, uputite im želje, čestitke i pozdrave preko našeg foruma ili se nam se predstavite ako ste novi na forumu.

Reply

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Old 01.02.2006., 01:09   #1 (permalink)
General major

Japanac's Avatar

Registrovan: 21.01.2006.

Vec sam jednom na ovom forumu rekao: Ljudski je prastati (ljudi zive da bi grijesili, blago onome ko zna prastati) Na moju temu "napustam vas" Oliver odgovara; Ako odlazite, idite, ne vidim poentu tema "dovidjenja odlazim" Ljudi su se vijekovima prije nas oprastali, cak su za tu svrhu koristili golubove pismonose.Ja nisam prvi koji se oprastas, ali sam prvi koji je prozvat,to ipak nije nesto strasno.Kao mlad FORUMAS sam vjerovatno morao da prodjem "vatreno krstenje" koje pocinje ovako.Na Pribojcev komenatr; Nevolim da se podsjecam na to vrijeme, ali eto Japanac me "POVUCE SA SVOJIM KRALJEM" Ja sam izletio pred rudu i napisao jedan "neprimjeran" post. Pribojac i ja smo vec ovu stvar rijesili.Ja se izvinjsvam svim forumasima, jer Pribojcev post je u redu a to dokazuje njegovo postajanje na forumu. Ovo nebih napiso tek tako, da me nije "povukao" Oliver sa svojom temom.
Japanac is offline   Reply With Quote

Sponsored Links
Old 01.02.2006., 02:57   #2 (permalink)
Brigadni general

Nino's Avatar

Registrovan: 24.11.2002.
Godina: 26

japanac... naucio si valjda lekciju i sada se lijepo vrati na forum
prica zavrsena B)
Old 01.02.2006., 08:19   #3 (permalink)
Administrator

Oliver's Avatar

Registrovan: 13.09.2003.
Godina: 24
Send a message via ICQ to Oliver Send a message via MSN to Oliver Send a message via Yahoo to Oliver Send a message via Skype™ to Oliver

Odgovor nije bio namijenjen sktriktno tebi, vise kao odgovor svima.

I dalje ne vidim poentu "odlazim" tema, posto svi odlaze uvrijedjeni necijim reagovanjem pa ni "rastanak" nije kakav treba da bude, nego ispada kao da su protjerani s foruma. Ili vam je mozda drago kad se sjati pola foruma sa porukama "vrati seeeeeeeee"?

...
Oliver is offline   Reply With Quote
Old 01.02.2006., 14:33   #4 (permalink)
Brigadni general

Pribojac's Avatar

Registrovan: 22.10.2003.

Pa dobro Japanac ti si od skoro ovdje na forumu, ima njih koji su se po nekoliko puta tako oprastali pa je Oliver jednom rekao to sto je rekao, a u ovom slucaju si bio ti poslednji koji se pozdravljao.

Ako neko ima sa drugim clanom foruma nekih nesuglasice onda on treba da to pokusa da "sredi" direkno sa njim (kao npr. nas dvojica) a ako ne ide treba da je sam nacisto, sta dalje da radi a ne da "kukumacemo"; "Mama ovaj me dir`o; mama ovaj ciko nije dobar".

"Pa ljudi smo valjda nismo Pirkovcani".

Old 01.02.2006., 15:50   #5 (permalink)
General potpukovnik

Registrovan: 17.05.2003.

Tako je Pribujac, ljudi smo nismo Pirkovcani,
Stranac is offline   Reply With Quote
Old 01.02.2006., 16:21   #6 (permalink)
General potpukovnik

komarac's Avatar

Registrovan: 16.06.2004.
Godina: 36

Quote:
Originally posted by oliver@01.02.2006. u 07:19
Ili vam je mozda drago kad se sjati pola foruma sa porukama "vrati seeeeeeeee"?

...
B)

Quote:
ljudi smo nismo Pirkovcani,

komarac is offline   Reply With Quote
Old 01.02.2006., 17:59   #7 (permalink)
General major

FEVER PITCH's Avatar

Registrovan: 09.12.2003.
Godina: 29

Quote:
Originally posted by Pribojac@01.02.2006. u 02:33
Pa dobro Japanac ti si od skoro ovdje na forumu, ima njih koji su se po nekoliko puta tako oprastali pa je Oliver jednom rekao to sto je rekao, a u ovom slucaju si bio ti poslednji koji se pozdravljao.

Ako neko ima sa drugim clanom foruma nekih nesuglasice onda on treba da to pokusa da "sredi" direkno sa njim (kao npr. nas dvojica) a ako ne ide treba da je sam nacisto, sta dalje da radi a ne da "kukumacemo"; "Mama ovaj me dir`o; mama ovaj ciko nije dobar".

"Pa ljudi smo valjda nismo Pirkovcani".

Drugi put kada nesta zelis ovako da kazes trebao bi imati hrabrosti pa reci i imena.
Ovo je smijesno i jadno
Pa da ti ja reknem koju

Virginia Woolf
FEVER PITCH is offline   Reply With Quote
Old 01.02.2006., 19:12   #8 (permalink)
Brigadni general

Pribojac's Avatar

Quote:
Originally posted by FEVER PITCH@01.02.2006. u 16:59
Drugi put kada nesta zelis ovako da kazes trebao bi imati hrabrosti pa reci i imena.
Ovo je smijesno i jadno
Pa da ti ja reknem koju
Jesi dijete, FEVER PITCH, nije mi bila namjera da nabrajam imena, vec da kazem Japancu da nije sam i da nije prvi, a ostali ako im ovo smeta pa smeta i meni kada neko kaze ja idem a ostali placuuuu u glas za njim, ne smeta mi ni njihov plac toliko vec izgleda nekako djetinjasto, a mozda sve to nema veze sa razlogom za "odstupanje".Sve je to po meni neprimjereno ovoj vrsti komuniciranja ljudi koja je neobavezujuca, nevezujuca za bilo sto, samo je povezana sa iskazivanjem svojih principa nekome koga i ne znamo i uopste ne znamo sa kime imamo "posla" i na kraju treba da se nerviramo i ljutimo, pa zbog cega uopste.

Malo se odmaknemo i opet kada imamo vremena prokomentarisemo po koju.

Svi koji su se oprostili mogu bez ikakvog objasnjenja i da se vrate, a isto tako su mogli i da odu, pa nije ovo rastava braka i sudski proces.

Old 01.02.2006., 19:47   #9 (permalink)
General major

FEVER PITCH's Avatar

Registrovan: 09.12.2003.
Godina: 29

Quote:
Originally posted by Pribojac@01.02.2006. u 07:12
Jesi dijete, FEVER PITCH, nije mi bila namjera da nabrajam imena, vec da kazem Japancu da nije sam i da nije prvi, a ostali ako im ovo smeta pa smeta i meni kada neko kaze ja idem a ostali placuuuu u glas za njim, ne smeta mi ni njihov plac toliko vec izgleda nekako djetinjasto, a mozda sve to nema veze sa razlogom za "odstupanje".Sve je to po meni neprimjereno ovoj vrsti komuniciranja ljudi koja je neobavezujuca, nevezujuca za bilo sto, samo je povezana sa iskazivanjem svojih principa nekome koga i ne znamo i uopste ne znamo sa kime imamo "posla" i na kraju treba da se nerviramo i ljutimo, pa zbog cega uopste.

Malo se odmaknemo i opet kada imamo vremena prokomentarisemo po koju.

Svi koji su se oprostili mogu bez ikakvog objasnjenja i da se vrate, a isto tako su mogli i da odu, pa nije ovo rastava braka i sudski proces.

Ja se stvarno IZVINJAVAM ako sam te pogresno shvatio.
Ali zelim da kazem
Bo si ovdje sve vrijeme i znas da dolaze razni karakteri koje ne mozemo promjeniti, ali koji ucestvuju na forumu, da ne navodim slucaj Pegaza,Razuma itd.
Ako njima kazemorihvatite mene,Pribojca,Stranca,Peru itd onda jebo ovo.
Ti si moderator i ti moras da reagujes, i protiv mene i protiv svih kada se kosimo sa pravilima, ne mogu ja reci nekome kako da mene cita.
Ti kazes sto ljudi odlaze pa se vracaju?
Pa hajde onda da svima kazemo:Sve pretrpite,sve prugutajte itd
Pa ne bi ni ti sve precutao Pribojac
Zato i kazem hajde da napravimo forum gdje cemo svi biti u necemu gdje nece biti ljutnje kada pravila budu iznad licnih simpatija i licne sujete.

Jos jednom izvinjavam se ako sam te pogresno razumio.

Virginia Woolf
FEVER PITCH is offline   Reply With Quote
Old 01.02.2006., 20:03   #10 (permalink)
Brigadni general

Pribojac's Avatar

Ma nemas se zbog cega izvinjavati, problem je u tome sto smo i ja i ti u pravu, ali naku dobru organizaciju ovdje na forumu napraviti je vrlo tesko odnosno gotovo nemoguce.
Pa sve nase institucije u RS su kao i nas forum i jos gore.

- Pa ko njih cini?
- Pa narod.
- A sta smo mi?
- Pa narod.
- Pa ko je do sada slozio rogove u vrecu?
- Pa niko.

Pa onda to nece uspjeti ni ovim moderatorima kao i administratorima.

- Oni mogu smo pokusavati da "stvari drze po kontrolom".
- Balkanski mentalit je jaci od svih pravila i propisa i zakona i ustava i ....

Zato vecina kao sto vidis zeli da se ovako "kotrljamo" dalje, zazmiri i zatvori oci (da ne ulazi prasina u njih) i kotrljaj se dalje ako mozes, a ako ne ispadaj, odmori pa vrati se opet ili nas zaboravi, ili smo citaj komentare ili ... (ovo sam mislio uopsteno a ne personlih F.P.) .

Old 01.02.2006., 22:42   #11 (permalink)
General potpukovnik

Daj ljudi manite se rasprave na temu: Odlazim.....
Svako moze da kaze: Odlazim. Na nama je da ga ignorisemo ili pozovemo da ostane.
Japanac rekao odlazim, ok idi Japanac do Japana i vrati nam se ko Cica sa Ravne Gore
Old 01.02.2006., 22:45   #12 (permalink)
General potpukovnik

komarac's Avatar

Registrovan: 16.06.2004.
Godina: 36

Sta?
I Japanac napustio? Nevjerovatno!

komarac is offline   Reply With Quote
Old 01.02.2006., 23:00   #13 (permalink)
General potpukovnik

Quote:
Originally posted by mrav@01.02.2006. u 22:45
Sta?
I Japanac napustio? Nevjerovatno!
Ma kako napustio, evo ga ovdje, nije Japanac tako mek orah
Old 01.02.2006., 23:13   #14 (permalink)
General major

Japanac's Avatar

Registrovan: 21.01.2006.

Quote:
Originally posted by Stranac@01.02.2006. u 22:42
i vrati nam se ko Cica sa Ravne Gore
Da se vratim kao cica, pa nebih, jer se on na zalost nemoze vise vratit!

Ljudi, malo malo pa nekud odlutamo, svi se zakace oko neke sitnice kao ca se oko toga vrti citav svijet. Pa dobro, kad bi se svaki put drzali teme mozda bi sve ovo izgubilo draz koju sad ima. Ja mislim da su Pribojac i Fever Pitch u pravu, narvno svako ima svoje misljenje i svoj sud. Oni su ipak naj objektivni.
Otvaranjem ove teme sam mislio da je ipak realnije da priznamo greske, bar oni koji su ih napravili.Ja priznajem ,pa sta, nisam nisam nikog ubijo nedaj boze, dok bi neki naj radije samo oprali ruke i tutanj.Mislim da ova tema vec ispada iz kolosijeka.
Japanac is offline   Reply With Quote
Old 01.02.2006., 23:16   #15 (permalink)
General potpukovnik

Quote:
Originally posted by Japanac@01.02.2006. u 23:13
Da se vratim kao cica, pa nebih, jer se on na zalost nemoze vise vratit!

Ljudi, malo malo pa nekud odlutamo, svi se zakace oko neke sitnice kao ca se oko toga vrti citav svijet. Pa dobro, kad bi se svaki put drzali teme mozda bi sve ovo izgubilo draz koju sad ima. Ja mislim da su Pribojac i Fever Pitch u pravu, narvno svako ima svoje misljenje i svoj sud. Oni su ipak naj objektivni.
Otvaranjem ove teme sam mislio da je ipak realnije da priznamo greske, bar oni koji su ih napravili.Ja priznajem ,pa sta, nisam nisam nikog ubijo nedaj boze, dok bi neki naj radije samo oprali ruke i tutanj.Mislim da ova tema vec ispada iz kolosijeka.
Nek se melje nije vazno sta, odavno je moto na ovom forumu, otvoricu ja vam svastaru opet, hocu, hocu
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules