Lopare Online

Go Back   Lopare Online Forum > Ostalo > Upoznavanje, čestitke i pozdravi

Upoznavanje, čestitke i pozdravi Pozdravite vaše prijatelje, uputite im želje, čestitke i pozdrave preko našeg foruma ili se nam se predstavite ako ste novi na forumu.

Reply

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Old 20.01.2006., 19:23   #21 (permalink)
Brigadni general

Nino's Avatar

Registrovan: 24.11.2002.
Godina: 26

Quote:
Originally posted by razum5@20.01.2006. u 15:13
Koliko sam puta iskocko pare za rucak,i bio cijeli dan gladan u skoli
... i onda se cudis zasto te nisu primili u vojnu akademiju sa tadasnjom kilazom

Sponsored Links
Old 20.01.2006., 21:19   #22 (permalink)
Pukovnik

Razum6's Avatar

Registrovan: 15.05.2005.

Quote:
Originally posted by Nino@20.01.2006. u 19:23
... i onda se cudis zasto te nisu primili u vojnu akademiju sa tadasnjom kilazom
... de me nade

....Suti mozda je i bolje sto su me odbili..... mozda bi sad moro radit u hagu
Old 21.01.2006., 20:14   #23 (permalink)
Pukovnik

Pero Maletic's Avatar

Registrovan: 17.11.2005.
Send a message via MSN to Pero Maletic

Quote:
Originally posted by razum5@20.01.2006. u 21:19
... de me nade

....Suti mozda je i bolje sto su me odbili..... mozda bi sad moro radit u hagu
Vi skenuste sa mog predloga odnosno moje teme,odo ja da gledam BANKARKU.
Posto najvjerovatnije neznate ko je bankarka jer ocigledno vas ne zanima to je vecerasnja prestava naseg pozorista DUGA Naseg pisca scenariste i rezisera naseg Majevicanina gospodina Lukica.
Old 23.01.2006., 14:26   #24 (permalink)
General potpukovnik

Registrovan: 17.05.2003.

Pero, bilo je kako sam rekao ali, pored tebe koji si Majevicanin iako sa druge strane planine na predstavi je bio i Ostoja Petrovic iz Brusnice sa suprugom i dva sina.
Hvala vam i tebi i Ostoji.
Stranac is offline   Reply With Quote
Old 23.01.2006., 19:29   #25 (permalink)
Pukovnik

Pero Maletic's Avatar

Quote:
Originally posted by Stranac@23.01.2006. u 14:26
Pero, bilo je kako sam rekao ali, pored tebe koji si Majevicanin iako sa druge strane planine na predstavi je bio i Ostoja Petrovic iz Brusnice sa suprugom i dva sina.
Hvala vam i tebi i Ostoji.
Nema problema prijatelju imas moju podrsku u svom radu svaka ti cast samo tako nastavi,da je dobro ono sto radis dokaz je puna sala u subotu vece i onoliki aplauz na kraju.
Old 23.01.2006., 19:57   #26 (permalink)
General major

Japanac's Avatar

Registrovan: 21.01.2006.

Stranac samo tako nastavi malo kulture neskodi ipak moras da svatis da su mnogi u DIJSPORI (rasejanju) malo zardjali.
Japanac is offline   Reply With Quote
Old 23.01.2006., 21:32   #27 (permalink)
General potpukovnik

Quote:
Originally posted by Japanac@23.01.2006. u 19:57
Stranac samo tako nastavi malo kulture neskodi ipak moras da svatis da su mnogi u DIJSPORI (rasejanju) malo zardjali.
Nista ja ne uziimam za zlo ljudima. Ja previse volim svoj narod da bih se ljutio. Onakvi smo kakvi smo i od toga je tesko pobjeci, no dok god zivim pokusavacu makar na kasicicu kao gorak lijek da ima dajem nesto sto ce im pomoci da pobjegnu iz sivila svakodnevnice.
Jucer sam bio na proslavi Savindana u srpskoj skoli u Cirihu i bio sam odusevljen programom koji su izveli ucenici u organizaciji uciteljice Dragane Dimitrijevic. Vjerujem da ce sjeme koje je ona posijala donijeti zdrave plodove naravno kao ih budemo njegovali.
Ne mozemo ocekivati od ljudi kojima su nametnuti turbo folk i folkoteke kao osvnovne vrijednosti da umiju da cijene umjetnost, ali od ove djece koju sam juce vidio mogu da ocekujem.
Jedino sto me ljuti je to se nasi mladi koji su skolovani ili se skoluju u Svajcarskoj, ponasaju kao i rulja iz folkoteka, iako sami za sebe tvrde da su drugaciji, bolji, pametniji, a bice da su samo sujetniji i nista vise.
Nas Nino se potrudio da obavijesti studente iz studentskog udruzenja, no nazalost niko nije dosao iako smo specijalno za njih napravili popust na cijenu ulaznice.
Old 23.01.2006., 22:02   #28 (permalink)
General major

Japanac's Avatar

Registrovan: 21.01.2006.

Nisu samo djeca kriva,veci krivci su roditelji.Primijetio si da u stanu koriste njemaci a ne srpski,dobro ne svi ali velika vecina.Ja se pitam cega se stide,kakvi su to ljudi kad vise vole tudji jezik nego maternji.
Japanac is offline   Reply With Quote
Old 23.01.2006., 22:47   #29 (permalink)
General potpukovnik

komarac's Avatar

Registrovan: 16.06.2004.
Godina: 36

Quote:
Originally posted by Japanac@23.01.2006. u 21:02
Nisu samo djeca kriva,veci krivci su roditelji.Primijetio si da u stanu koriste njemaci a ne srpski,dobro ne svi ali velika vecina.Ja se pitam cega se stide,kakvi su to ljudi kad vise vole tudji jezik nego maternji.
Ma to ti je COOL kad malo parlas sa svojom djecom npr. njemacki(pogotovu onaj gastarbajterski) .....mislim sve je cool sto dolazi sa zapada....a ujedno se seljak osjeca malo i uzvisen kad zna po koji komad ili polurecenicu stranog jezika pa to malo sa djecom vjezba.Nadam se da ce nasa djeca u rasejanju imati vise ponosa i dobrih ucitelja kao Stranca i ostale koji se zalazu sa kulturnu bastinu naseg naroda i da ce se orijenitsati vise u tome pravcu kako ne bi zaboravili ko i sta su jer i ostali narodi nisu nista bolji ili losiji od nas(ovdje ne mislim na ekonomiju).

komarac is offline   Reply With Quote
Old 23.01.2006., 23:07   #30 (permalink)
Pukovnik

Pero Maletic's Avatar

Quote:
Originally posted by Stranac@23.01.2006. u 21:32
Nista ja ne uziimam za zlo ljudima. Ja previse volim svoj narod da bih se ljutio. Onakvi smo kakvi smo i od toga je tesko pobjeci, no dok god zivim pokusavacu makar na kasicicu kao gorak lijek da ima dajem nesto sto ce im pomoci da pobjegnu iz sivila svakodnevnice.
Jucer sam bio na proslavi Savindana u srpskoj skoli u Cirihu i bio sam odusevljen programom koji su izveli ucenici u organizaciji uciteljice Dragane Dimitrijevic. Vjerujem da ce sjeme koje je ona posijala donijeti zdrave plodove naravno kao ih budemo njegovali.
Ne mozemo ocekivati od ljudi kojima su nametnuti turbo folk i folkoteke kao osvnovne vrijednosti da umiju da cijene umjetnost, ali od ove djece koju sam juce vidio mogu da ocekujem.
Jedino sto me ljuti je to se nasi mladi koji su skolovani ili se skoluju u Svajcarskoj, ponasaju kao i rulja iz folkoteka, iako sami za sebe tvrde da su drugaciji, bolji, pametniji, a bice da su samo sujetniji i nista vise.
Nas Nino se potrudio da obavijesti studente iz studentskog udruzenja, no nazalost niko nije dosao iako smo specijalno za njih napravili popust na cijenu ulaznice.
Za sledecu prestavu ja castim petoro studenata ja cu im platiti karte,slobodno nek idu imaju besplatan ulaz od mene.Stranac ti ih vecinom poznajes pa ces mi pomoci oko toga samo neka se jave tebi a ti mi reci koliko ih je rezervisalo ulaz i ja im placam .
Old 23.01.2006., 23:53   #31 (permalink)
General potpukovnik

Quote:
Originally posted by Pero Maletic@23.01.2006. u 23:07
Za sledecu prestavu ja castim petoro studenata ja cu im platiti karte,slobodno nek idu imaju besplatan ulaz od mene.Stranac ti ih vecinom poznajes pa ces mi pomoci oko toga samo neka se jave tebi a ti mi reci koliko ih je rezervisalo ulaz i ja im placam .
Hvala, mada sumnjam da ce se neko prijaviti
Old 21.03.2006., 18:19   #32 (permalink)
General potpukovnik

<div class='quotetop'>QUOTE(Pero Maletic @ 24.01.2006. u 00:07) Quoted post</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Znaci u Subotu ces sam da ih upustas ili ces potraziti pomoc od Japanca? [img]style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif[/img]
Old 18.01.2007., 20:55   #33 (permalink)
General potpukovnik

Quote:
Originally Posted by Pero Maletic
Imam jednu ideju,nadam se da cete je podrzati:
Predlazem da se satanemo u subotu 21 Januara u Hotelu Winkelried u wettingenu,odgledamo prestavu naseg pozorista DUGA,i posle prestave nastavimo druzenje
Zanimljivo opet je predstava 21 januara, a Pere nema.
Nadam se da ce stici
Old 18.01.2007., 20:57   #34 (permalink)
General potpukovnik

Quote:
Originally Posted by Pero Maletic
Nije uspio da potrosi pet ulaznica, ni jedan student nije dosao
Old 26.02.2007., 20:56   #35 (permalink)
Desetar

Registrovan: 21.07.2006.

Nino i pozoriste. Pa dok dodje, pa ode, paaaaaaa... Samo ti Nino gradi vilu a
kulturu ostavi kulturnom narodu. Ne mogu svi jahati konje dok im magarci u stali stoje.
VasilijeProrok is offline   Reply With Quote
Old 26.02.2007., 21:51   #36 (permalink)
General foruma

Pedja's Avatar

Registrovan: 09.01.1992.
Godina: 25
Send a message via ICQ to Pedja Send a message via MSN to Pedja Send a message via Yahoo to Pedja

Quote:
Originally Posted by VasilijeProrok View Post
Nino i pozoriste. Pa dok dodje, pa ode, paaaaaaa... Samo ti Nino gradi vilu a
kulturu ostavi kulturnom narodu. Ne mogu svi jahati konje dok im magarci u stali stoje.

Ovo bi bilo duhovito da ne znam da si ozbiljan.
Pedja is offline   Reply With Quote
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules