| |
|
| Srbija Diskusije o politickoj situaciji u Srbiji |
15.05.2008., 20:30
|
#1 (permalink)
|
|
General major
Registrovan: 05.02.2006.
|
Договор је пао !
Кратко и јасно збогом досманлије !
Доста је Србија била марионета нато пакта и Соланина земља за распарчавање !
Живјела србија !!!!
упаво слушам ово : YouTube - Metallica -Helpless (acoustic)
|
15.05.2008., 20:35
|
#2 (permalink)
|
|
Brigadni general
Registrovan: 08.11.2006.
|
 Pa neka vam je sa srecom!
|
|
|
15.05.2008., 20:57
|
#3 (permalink)
|
|
General major
Registrovan: 05.02.2006.
|
Хвала Норман, да ти право кажем требаће много среће и труда и да се искилаве м..да....
Да се исправи што ови искривише и опрат српски образ, што ова нато солдатеска уради српском народу ! (не поновило се)
Хвала !
|
15.05.2008., 20:58
|
#4 (permalink)
|
|
General major
Registrovan: 09.12.2003.
Godina: 29
|
Ne vjerujem da ce Tadic i DS pristati na to?-najvise sto svijet ne mirise drugaciju opciju.
|
|
15.05.2008., 21:54
|
#5 (permalink)
|
|
Porucnik
Registrovan: 02.12.2007.
|
Quote:
Originally Posted by FEVER PITCH
Ne vjerujem da ce Tadic i DS pristati na to?-najvise sto svijet ne mirise drugaciju opciju.
|
Pa valjda je Tadic demokrata, te kao takav ne bi smio da sprecava volju vecine. 
|
|
|
15.05.2008., 23:22
|
#6 (permalink)
|
|
General major
Registrovan: 16.11.2003.
|
NOVA VLADA NA PRAGU
NA TROJNOM SASTANKU POSTIGNUT DOGOVOR O PRINCIPIMA
19:26 BEOGRAD, 15. maja (Tanjug) - Predstavnici socijalista i radikala izjavili su večeras, posle trojnog sastanka, da je postignut dogovor o principima za formiranje zajedničke vlade Koalicija D S S-NS, SPS-PUPS-JS i radikala.
Lider SPS Ivica Dačić rekao je da su SRS i D S S -NS prihvatile njihov princip o socijalnoj pravdi.
Potpredsednik radikala Gordana Pop Lazić kazala je da je dogovor postignut o osnovnim principima i da će razgovori biti nastavljeni već sutra.
Ona je dodala da postoje velike šanse da se brzo dođe do parlamentarne većine.
Sastanak je održan u sedištu D S S u ulici Braće Jugović.
|
|
|
16.05.2008., 01:33
|
#7 (permalink)
|
|
General potpukovnik
Registrovan: 16.06.2004.
Godina: 36
|
Jesu se konacno dogovorili SRS, DSS-NS i SPS?
Ako jesu neka se hvataju posla i da ne vidim nikakvo slavlje i glupiranje.
Nesmije se gubiti vrijeme zato sto ga nemamo!
16.05.2008., 01:45
|
#8 (permalink)
|
|
Brigadni general
|
Mala napomena ,koliko ja poznajem pravo nema Vlade dok skupstina ne potvrdi povjerenje a toga nece biti uskoro. Tek za nekih mjesec dana.
|
|
|
16.05.2008., 05:58
|
#9 (permalink)
|
|
Porucnik
Registrovan: 06.12.2003.
|
Quote:
Originally Posted by Mr. Majevica
Кратко и јасно збогом досманлије !
Доста је Србија била марионета нато пакта и Соланина земља за распарчавање !
|
interesuje me jedno.. da li ce Solana biti uhapsen ukoliko se nadje u Beogradu nakon formiranja vlade DSS-NS,SRS,SPS,PUPS,JS??
|
|
|
16.05.2008., 09:08
|
#10 (permalink)
|
|
Pukovnik
Registrovan: 04.09.2007.
|
Ако се три "народњачке" странке договоре да формирају владу а имају потребну скупштинску већину нико их не може спречити! Свет мирише српски економски потенцијал,привредне ресурсе,рудна богатства ,за њихове стандарде мале порезе,јефтину а стручну и дисциплиновану радну снагу,разгранато чвориште свих врста саобраћаја,исл.Са европском листом Б.Тадића би то добили џабе а са народњацима ће ићи мало теже/решавање статуса КиМ,исл./али ће ипак ићи јер ће западна алијанса у сваком случају бити на добитку.Ако имате имало економског искуства ,знате да капитал не зна за границе и препреке, њега не ограничава идеологија већ повољни и оправдани економски фактори. Ако баш хоћете ми смо били у крвавом грађанском рату у БиХ а сад се не либимо да због тога не сарађујемо са хрватским или муслиманским предузећима или да купујемо њихове производе,исл.
Quote:
Originally Posted by FEVER PITCH
|
|
|
|
16.05.2008., 09:14
|
#11 (permalink)
|
|
Pukovnik
|
Ове три странке су озбиљне. И ако буду формирале валду по демократским принципима свака им част ! Такође сам уверен да би та влада вратила мало самопуздања и образа Србији.Мада ја лично сумњам у СПС. А колико се сећам они нису славили. Унапред је славио Б.Тадић са својим клонираним ,еуропапагајским сарадницима..
Quote:
Originally Posted by mrav
Jesu se konacno dogovorili SRS, DSS-NS i SPS?
Ako jesu neka se hvataju posla i da ne vidim nikakvo slavlje i glupiranje.
Nesmije se gubiti vrijeme zato sto ga nemamo!
|
|
|
|
16.05.2008., 09:23
|
#12 (permalink)
|
|
Pukovnik
|
Па колико ја знам управо ДС и Б.Тадић су избегавали доношење било каквих одлука у скупштини/нису хтели да се ретификацији ССП расправља у НС Србије,исл./ па ми није јасно каква је то препрека . У колико ове три странке формирају владу,подразумева се и да ће имати и скупштинску већину. У колико Б.Тадић буде "демонкратски" саботирао сазивање НС Србије и покушао да добије нешто на времену, право на сазивање НС Србије има и најстарији посланик из реда већ поменуте три странке које ако предлажу мандатара имају и скупштинску већину.Све по уставу и демократски,нема шта!Толико о твом познавању права!
Quote:
Originally Posted by Norman
Mala napomena ,koliko ja poznajem pravo nema Vlade dok skupstina ne potvrdi povjerenje a toga nece biti uskoro. Tek za nekih mjesec dana.
|
|
|
|
16.05.2008., 09:25
|
#13 (permalink)
|
|
Pukovnik
|
Што би неко хапсио Солану? Он је осведочени пријатељ Сбије. Тако га је окарактеристисала претходна жута власт у Србији.
Quote:
Originally Posted by Lucky
interesuje me jedno.. da li ce Solana biti uhapsen ukoliko se nadje u Beogradu nakon formiranja vlade DSS-NS,SRS,SPS,PUPS,JS??
|
|
|
|
16.05.2008., 11:01
|
#14 (permalink)
|
|
Brigadni general
|
Quote:
Originally Posted by misirac
Па колико ја знам управо ДС и Б.Тадић су избегавали доношење било каквих одлука у скупштини/нису хтели да се ретификацији ССП расправља у НС Србије,исл./ па ми није јасно каква је то препрека . У колико ове три странке формирају владу,подразумева се и да ће имати и скупштинску већину. У колико Б.Тадић буде "демонкратски" саботирао сазивање НС Србије и покушао да добије нешто на времену, право на сазивање НС Србије има и најстарији посланик из реда већ поменуте три странке које ако предлажу мандатара имају и скупштинску већину.Све по уставу и демократски,нема шта!Толико о твом познавању права!
|
Niko nije spominjao da nemaju prava i nacina da sazovu skupstinu ,ali dok je ne sazovu i dok ona ne izglasa povjerenje vladi mandatara koga ce crna koalicija imati onda ... nista od vlade. Do tada su sve ovo prazne price.
|
|
|
16.05.2008., 11:51
|
#15 (permalink)
|
|
Pukovnik
|
Tи си рекао да се разумеш у права! А они ако имају мандатара имају и већину!Људи нису ни једног момента рекли да имају владу већ да преговарју и утврђују принципе! За разлику од њих , а не знам из кога разлога Б.Тадић је славио приову победу? Вероватно по савету ЦИА, јер кад у медијима после избора који су пратили изборе , прикажу да је он победио/како се "НЕ ПРИСТРАСНО" приказивало/а друкчије се показало/, а у случају да народњачки блок формира владу, ионако ограниченој светској јавности неће бити тешко да донесе по ко зна који пут,погрешан закључак ,да су народањаци на недмократски начин освојили власт.
Quote:
Niko nije spominjao da nemaju prava i nacina da sazovu skupstinu ,ali dok je ne sazovu i dok ona ne izglasa povjerenje vladi mandatara koga ce crna koalicija imati onda ... nista od vlade. Do tada su sve ovo prazne price.
|
|
|
|
16.05.2008., 12:18
|
#16 (permalink)
|
|
Brigadni general
|
Quote:
Originally Posted by misirac
Tи си рекао да се разумеш у права! А они ако имају мандатара имају и већину!Људи нису ни једног момента рекли да имају владу већ да преговарју и утврђују принципе! За разлику од њих , а не знам из кога разлога Б.Тадић је славио приову победу? Вероватно по савету ЦИА, јер кад у медијима после избора који су пратили изборе , прикажу да је он победио/како се "НЕ ПРИСТРАСНО" приказивало/а друкчије се показало/, а у случају да народњачки блок формира владу, ионако ограниченој светској јавности неће бити тешко да донесе по ко зна који пут,погрешан закључак ,да су народањаци на недмократски начин освојили власт.
|
Kada me vec vuces za jezik evo da ti pojasnim kompletan proces kada ti vec ocigledno ne poznajes.
1. Stranke treba da stvore dogovor o koaliciji i vecini u parlamentu ,te o odabiru buduceg mandatara i premijera. ( kako se ovdje pise to su nacelno vec dogovorili pa hajde neka bude tako).
2. Predaje se zahtjev ili molba predsjedniku drzave da se buducoj vecini ustupi mandat za sastav vlade i odabir premijera.
3. Nakon dobijanja mandata i odabira predloga za ministarske pozicije predaje se zahtjev za saziv parlamenta.
4. Na skupstini se iznosi prijedlog za buduci saziv vlade i dolazi do glasanja.
5. Tek ako se na kraju izglasa povjerenje buducoj vladi dolazi do zakletve premijera i ministara i napokon onda drzava ima Vladu.
|
|
|
16.05.2008., 12:25
|
#17 (permalink)
|
|
Porucnik
|
Quote:
|
Zasto "crna" Normane, obraz ti se crnio 
|
|
|
16.05.2008., 12:34
|
#18 (permalink)
|
|
Brigadni general
|
Quote:
Originally Posted by vjeciti buntovnik
Zasto "crna" Normane, obraz ti se crnio 
|
Ma moram i ja malo da ujedem ,cisto reda radi . 
|
|
|
16.05.2008., 12:36
|
#19 (permalink)
|
|
Porucnik
|
Quote:
Ma moram i ja malo da ujedem ,cisto reda radi . 
|
Opravdano, ko gubi, ima pravo da se ljuti 
|
|
|
16.05.2008., 12:38
|
#20 (permalink)
|
|
Brigadni general
|
Quote:
Originally Posted by vjeciti buntovnik
Opravdano, ko gubi, ima pravo da se ljuti 
|
Trka nije zavrsena dok sudija ne odsvira kraj ,doduse ja sam u svojoj trci pobjedio a u ovoj sam samo obicni simpatizer 
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
| | | |