| |
|
| Srbija Diskusije o politickoj situaciji u Srbiji |
23.05.2008., 00:42
|
#61 (permalink)
|
|
General foruma
Registrovan: 09.01.1992.
Godina: 25
|
Quote:
Originally Posted by Norman
Beograd -- Pokret Evropa nema alternativu (ENA) organizovao je protestni performans "Odbrana Beograda" i izrazio svoje negodovanje povodom pregovora o formiranju novih beogradskih vlasti.
|
Neko bi trebao da im kaze da je predizborna kampanja zavrsila, Bilja je prosla kako je prosla i od nje nista ne zavisi. 
|
|
|
23.05.2008., 01:25
|
#62 (permalink)
|
|
Brigadni general
Registrovan: 08.11.2006.
|
A ti bi slucajno trebao da znas da oni nisu politicka stranka ,vec samo udruzenje gradjana !
|
|
|
23.05.2008., 02:51
|
#63 (permalink)
|
|
General foruma
|
Quote:
A ti bi slucajno trebao da znas da oni nisu politicka stranka ,vec samo udruzenje gradjana !
|
Da, udruzenje LDP-ovih gradjana. Smijurija.
|
|
|
23.05.2008., 03:14
|
#64 (permalink)
|
|
Porucnik
Registrovan: 02.12.2007.
|
Quote:
Originally Posted by Aspirin
"Anticivilizacijske izjave"
Mislim da ce "zuti" ostati zapameceni po papagajskom ponavljanju nekih floskula i zmisljanju kovanica tipa pomenute.
Ljudi moji kao posten covjek i iskren patriota ja sam uzasno zabrinut za sudbinu naseg naroda, kako u Srpskoj tako i u Srbiji i vidite sada:
Radikale ma kolliko jaka stranka bili ne smatram ozbiljnim, ne mrzim iako mi cesto idu na jetru zbog nebuloznih izjav asovjih celnika a "zute"...hm zuti mi se gade zbog svoje ljigavosti da mi se povraca. socijalisste ne volim...pa jebem mu ja ne bih imao za koga da glasam da sam u Srbiji
|

Napisao si upravo onako kako ja mislim.
|
|
|
23.05.2008., 07:30
|
#65 (permalink)
|
|
Brigadni general
|
Quote:
Originally Posted by Pedja
Da, udruzenje LDP-ovih gradjana. Smijurija.
|
U textu koji sam postavio spominje se samo Pokret Evropa nema alternativu (ENA) ,niko nije spomenuo LDP. Jbt Djape jel ih ti sanjas ili ....
|
|
|
23.05.2008., 11:56
|
#66 (permalink)
|
|
Porucnik
Registrovan: 06.12.2003.
|
Quote:
Lider radikala Vojislav Šešelj iskoristio je sudnicu Haškog tribunala da ponovo uvredi sećanje na prvog demokratskog premijera Zorana Đinđića i glorifikuje zločin. Šešelj je izjavio da Zvezdan Jovanović, osuđeni ubica premijera Srbije Zorana Đinđića, zaslužuje „slavu Gavrila Principa u srpskoj istoriji“. Još jednom je šokirao demokratsku javnost, ali ne i nove političke partnere, jer se niko iz Demokratske stranke Srbije i Nove Srbije nije ogradio od njegove izjave.
Šešelj, koji se u haškoj sudnici odnedavno predstavlja kao „predsednik stranke koja u Srbiji pravi vladu“, juče je tokom unakrsnog ispitivanja svedoka optužbe izjavio: „Ja verujem da je Zvezdan Jovanović lažno optužen, a da nije - uživao bi slavu Gavrila Principa u srpskoj istoriji.“ Da podsetimo, prvostepeni sud u Beogradu osudio je Jovanovića na 40 godina zatvora zbog ubistva premijera Đinđića.
Ovo nije prvi put da Šešelj slavi ubistvo političkog protivnika i nipodaštava presude srpskih sudova. Već je poznata njegova izjava data Specijalnom tužilaštvu tokom istrage za ubistvo Đinđića kada je rekao: „Lično sam bio srećan kada sam čuo o Đinđićevoj smrti.“ Njegov stav sa njim dele i lideri njegove stranke. Tomislav Nikolić je ostao zapamćen po svojevrsnoj najavi atentata na premijera: „I Tito je pred smrt imao problema s nogom“, kao i konstataciji „Zaslužio je to što mu se dogodilo.“ Sada i njihovi partneri iz DSS i NS prećutkuju i ne ograđuju se od takvih izjava. Nekada bivši saradnici Đinđića i predstavnici demokratskih stranaka u Srbiji smatraju da će, ukoliko se ne ograde, snositi moralnu i političku odgovornost za takve stavove i širenje mržnje.
|
evo ko treba da vlada Srbijom..
civilizacijske izjave nema sta.. 
|
|
|
23.05.2008., 13:28
|
#67 (permalink)
|
|
General potpukovnik
Registrovan: 16.06.2004.
Godina: 36
|
Quote:
Originally Posted by Lucky
evo ko treba da vlada Srbijom..
civilizacijske izjave nema sta.. 
|
O kakvoj ti civilizaciji pricas, Lucky?
Da ti ja citiram par 'civilizacijskih' izjava sa zapada o Srbiji koje su sigurno gore od Seseljevih?
23.05.2008., 13:53
|
#68 (permalink)
|
|
Porucnik
|
Quote:
Originally Posted by mrav
O kakvoj ti civilizaciji pricas, Lucky?
Da ti ja citiram par 'civilizacijskih' izjava sa zapada o Srbiji koje su sigurno gore od Seseljevih?
|
Imas li ti sta konkretno da kazes na ove Seseljeve i Nikoliceve izjave?
Ili i ti podrzavas radikalni idiotizam?
a puna im usta patriotizma, stoka...
|
|
|
23.05.2008., 14:03
|
#69 (permalink)
|
|
General potpukovnik
Registrovan: 16.06.2004.
Godina: 36
|
Seselj lupa i to skodi Srbima i Srbiji!To dobro znam zato sto zivim na zapadu.
Podrzavas li ti 'demokratski' idiotizam?
I njima su puna usta patriotizma, 'demokratije', stoka!
Ne znam sta bi ti mogao reci protiv radikala a da ti ja ne mogu dati protiv primjer idiotskog ponasanja DS-a i ostalih.
23.05.2008., 16:55
|
#70 (permalink)
|
|
General foruma
|
Quote:
U textu koji sam postavio spominje se samo Pokret Evropa nema alternativu (ENA) ,niko nije spomenuo LDP. Jbt Djape jel ih ti sanjas ili ....
|
Izgleda da treba da crtam da je ENA = LDP. 
|
|
|
23.05.2008., 17:02
|
#71 (permalink)
|
|
Brigadni general
|
Mozes ti crtati koliko hoces ,ali skup je organizovala ENA ,LDP niko osim tebe ne spominje . Kada LDP bude nesto organizovao slobodno pljuj ,ali koliko ja znam i Savo i Sapic nisu u LDP vec u DS - u!!!
|
|
|
23.05.2008., 20:51
|
#72 (permalink)
|
|
Potporucnik
Registrovan: 13.05.2008.
|
ENA=LDP, pedja svaka cast za ovu izjavu, iako je ocigledno neki ovde misle da je kul biti staklar.
Uzimati seseljeve reci iz konteksta je nebulozno, pogotovo kada to cine razne vrste demokrata na svoj i njima prepoznatljiv nacin.
Ja ne mogu da verujem da postoji srbin koji ima nesto lose da kaze o seselju.
Razlog je taj, sto taj covek ma kakav on bio u privatnom i javnom zivotu i ma kojoj partijskoj orentaciji pripadao, on brani srpsku cast,obraz i ponos pred celim svetom i to sam, brani nas upravo od onih koji pomocu nasih zuticara seru po nama bez truna stida.
Umesto da ga podrzimo, mi ovako politicki nepismeni cemo da pljujemo po njemu zatvorenom i da izvrcemo njegove reci.
On nije tamo iz cefa nego ga je zuta banda sklonila sa ovih prostora jer znaju njegovu velicinu i snagu.
Ako je iko od vas imalo stvarni patriota,nikada njegovo ime nece uzeti u usta iz obesti,nego ce ga izgovarati sa postovanjem, dostojnog jednog patriote i borca za srpsku drzavu i narod.
Mnogi iz RS koji pripadaju sds-u kazu da je sds nacionalisticka i patriotska stranka, a mnogi ovde na forumu sa svojim izjavama potvrdjuju da je sds isto sto i snsd ili bilo koja zuta stranka, tj lazna patriotska stranka i zato nece od mnogih biti odobravana cak sta vise bice stavljena na crnu listu i odbacena od pravih patriota.
|
23.05.2008., 20:54
|
#73 (permalink)
|
|
Potporucnik
|
Samo da dodam da sam zbog ovakvih izjava pojedinaca pridruzio se grubi rodoljuba i promenio avatar u znak podrske jednom od srpskih heroja!
|
24.05.2008., 05:47
|
#74 (permalink)
|
|
Porucnik
|
Quote:
Originally Posted by Pedja
Izgleda da treba da crtam da je ENA = LDP. 
|
SKJ = SRS 
|
|
|
24.05.2008., 12:04
|
#75 (permalink)
|
|
Potporucnik
|
Quote:
Originally Posted by Lucky
SKJ = SRS 
|
Pre napisi SDS=ENA=LDP posto u sds-u su sve sami staklari koliko cujem, a i glasaju kao da im je ceda predsednik stranke,a i svi su listom stari i provereni kadar SKJ-)))
|
24.05.2008., 12:07
|
#76 (permalink)
|
|
Brigadni general
|
Quote:
Originally Posted by wolfenstein
ENA=LDP, pedja svaka cast za ovu izjavu, iako je ocigledno neki ovde misle da je kul biti staklar.
Uzimati seseljeve reci iz konteksta je nebulozno, pogotovo kada to cine razne vrste demokrata na svoj i njima prepoznatljiv nacin.
Ja ne mogu da verujem da postoji srbin koji ima nesto lose da kaze o seselju.
Razlog je taj, sto taj covek ma kakav on bio u privatnom i javnom zivotu i ma kojoj partijskoj orentaciji pripadao, on brani srpsku cast,obraz i ponos pred celim svetom i to sam, brani nas upravo od onih koji pomocu nasih zuticara seru po nama bez truna stida.
Umesto da ga podrzimo, mi ovako politicki nepismeni cemo da pljujemo po njemu zatvorenom i da izvrcemo njegove reci.
On nije tamo iz cefa nego ga je zuta banda sklonila sa ovih prostora jer znaju njegovu velicinu i snagu.
Ako je iko od vas imalo stvarni patriota,nikada njegovo ime nece uzeti u usta iz obesti,nego ce ga izgovarati sa postovanjem, dostojnog jednog patriote i borca za srpsku drzavu i narod.
Mnogi iz RS koji pripadaju sds-u kazu da je sds nacionalisticka i patriotska stranka, a mnogi ovde na forumu sa svojim izjavama potvrdjuju da je sds isto sto i snsd ili bilo koja zuta stranka, tj lazna patriotska stranka i zato nece od mnogih biti odobravana cak sta vise bice stavljena na crnu listu i odbacena od pravih patriota.
|
Ne znam kakve veze ima staklar ali nije bitno ,da se vratimo Vojvotkinji !
Majku li im DOS-ovsku kako su smjeli da uhapse najveceg vojvodu kome se klanjaju svi zivi i mrtvi cetnici
HRONIKA1
Quote:
Seselj: Putujem u Hag 24. februara
Beograd -Vojislav Seselj, predsednik SRS, izjavio je sinoc da ga je obradovala vest o podizanju optuznice protiv njega i da ostaje pri nameri da 24. februara otputuje u Hag, kako bi se pojavio pred Medjunarodnim krivicnim sudom za bivsu Jugoslaviju. Seselj je agenciji Beta izjavio da, u medjuvremenu, "nikome nece dozvoliti da ga uhapsi i transportuje". "Malopre sam obavesten da je objavljena optuznica protiv mene, nisam je jos video i ne bih da komentarisem njen sadrzaj. Da li ce pokusati da me uhapse to cemo da vidimo, nemaju nikakvog pravnog osnova, a ako to urade imace velikih problema. Ostajem pri odluci da putujem, kupio sam kartu za 24. februar", rekao je Seselj i istakao da ce mu u odbrani pred Tribunalom pomagati petnaestoclani pravno-ekspertski tim, na cijem je celu Tomislav Nikolic, potpredsednik SRS. (Beta)
|
A dobar mu je pravno-ekspertski tim sa gradjevinskim tehnicarom na celu 
Last edited by himmel : 24.05.2008. at 12:13.
|
|
|
24.05.2008., 15:08
|
#77 (permalink)
|
|
Desetar
Registrovan: 23.04.2008.
Godina: 21
|
Pričajte šta hoćete, nijednu tačku optužnice mu nisu dokazali. Da ne kažem i da su neke izbacili
|
24.05.2008., 15:47
|
#78 (permalink)
|
|
Potporucnik
|
Quote:
kako ne znas kad si i sam staklar (smrc)
Majku li im DOS-ovsku kako su smjeli da uhapse najveceg vojvodu kome se klanjaju svi zivi i mrtvi cetnici
Ovom izjavom samo pokazujes kvocijent intelekta kojim rezonujes neke stvari koje nisu nimalo smesne, mada je tebi sve ruzicasto i zuto pred ocima ali probaj malo drugaciji pristup malo ozbiljniji.
HRONIKA1
|
A sto se gradjevinskog tehnicara tice, ne vidim sta imas da kazes o tom coveku, bar ne vidim nista lose, i sta je pesnik uopste hteo da kaze ovim recima.
On pomaze seseljevu odbranu,a sam seselj vodi i organizuje odbranu.
Mislis mozda da je zavrsen fakultet merilo necije inteligencije i sposobnosti?
Pa eto u loparama vise od polovine vladajucih i opozicionih tajkuna ima kupljene diplome fakulteta pa smo dosli do ivice egzinstencije i postojanja uopste.
A sta ti imas od skole kad se svakom smejes,koliko znam nista vise od gradjevinara, a sta si ostvario za razliku od njega u zivotu i to pozitivno opet nista,sta si ostavio iza sebe nista, zato ne vidim zasto se podsmevas tim ljudima.
Valjda vam je to u zutoj masi u glavi svima isto,samo da se nekome rugate i smejete, nije vazno zasto samo neka je drzgacijeg misljenja, strasno.
Inace je to karakteristicno za sve organizacije sa predznakom demokratije, zato mi se svidjaju ove patriotske orentacije koje u brk i sa argumentima kazu ono sta stvarno jeste a ne da iznose neke nebuloze,da ponavljaju kao papagaji,da se podsmevaju ozbiljnim stvarima i sl.
|
27.05.2008., 12:21
|
#79 (permalink)
|
|
General major
Registrovan: 05.02.2006.
|
Београд је напокон, СРПСКИ град !
БЕОГРАД ЈЕ ПРОГЛЕДАО ! :d
Пеговори су завршени Вучић је градоначелник Београда ! :d
|
27.05.2008., 12:26
|
#80 (permalink)
|
|
Potporucnik
|
Quote:
HRONIKA1
|
Evo ga dosmanlijski staklarski tim a vi odlucite oni ili gradjevinski tehnicar!
Strani državljani na čelnim funkcijama u Srbiji
Koalicija „Za evropsku Srbiju'' zlokobno preti građanima da će se teško pokajati ako te iste tipove, koji su na vlasti već osam leta, ne
(re)izaberemo. I spremni su, zaista, da nam se krvi napiju.
Ko su desne Tadićeve ruke?
Pođimo redom.
Guverner Narodne banke Srbije je Radovan Jelašić, Hrvat po nacionalnosti, državljanin Nemačke i uz to i vlasnik i pasoša Mađarske! Njegov rođeni brat državljanin je Mađarske. Gospodin Jelašić je radio u Dojče banci, iz kojesu ga zbog mahinacija kojima je omogućio svom bratu koji radi u OTP banci iz Budimpešte velike špekulativne poslove - otpustili. Odrastao je u Mađarskoj, gde je završio škole.
Potpredsednik Vlade Srbije (u ostavci) Božidar Đelić odrastao je i školovao se u Francuskoj. Državljanin je ove zemlje. Bio je saradnik zloglasnog ekonomiste Džefrija Saksa, koji je po svom i tuđem scenariju pokušao da potpuno slomi ekonomije istočno-evropskih zemalja. Kada se njegov eksperiment pokazao kao koban po te zemlje, proterali su ga, uz konfiskaciju imovine i sa svim saradnicima, iz Rusije i Poljske. Sa njim je kofere spakovao i utekao i Božidar Đelić.
Gospodin Đelić je ostavio svoju suprugu, mulatkinju, i dete u Francuskoj, i nastavio svoj pakleni plan uništavanja ekonomije u Srbiji. Iako deluje kao sitan kriminalac, prepoznaje se kada laže, a laže čim zine, zadobio je poverenje Borisa Tadića.
Kada je Zoran Đinđić postao je mandatar, poslao je svoje ministre na
pregled, na VMA. Bez lekarskog uverenja vratili su se Božidar Đelić i
Mlađan Dinkić, tadašnji guverner Narodne banke Jugoslavije. Lekari su ih ocenili kao ''nesposobne za rad, usled pshičkih poblema''.
Milica Čubrilo, ministarka za dijasporu, školovana u Parizu i po belom
svetu, državljanka je Francuske! Zapala je za oko Borisu Tadiću, i odmah je postala ministar. Koštuničina vlada smenila je gospođicu Čubrilo sa mesta direktora Turističke organizacije Srbije zbog teških finansijskih mahinacija, ali je ona nakon toga, kao ministar Demokratske stranke, postala ministar za dijasporu u (drugoj) Koštuničinoj vladi! Ovih dana obznanjeni su njeni marifetluci, da 40.000 evra iz kase ministarstva pozajmi bratu svog dečka, da u Francuskoj napravi ''jednu malu špekulaciju''.
Vuk Jeremić, ministar spoljnih poslova, ima englesko državljanstvo. On je čuveni ”kursista„ stranih službi.
Predsednik Izvršnog veća Vojvodine i kandidat za premijera Srbije Bojan Pajtić državljanin je Rumunije.
Kandidati za nove ministarske kabinete su stari Tadićevi kadrovi. Slobodan Milosavljević, ministar poljoprivrede, ima pasoš Norveške i Ujedinjenih Arapskih Emirata! Norveške pasoše dobili su, pretpostavlja se zbog prodaje Telekoma, i Tomica Milosavljević, Mlađan Dinkić, Goran Pitić i Miroljub Labus!
Ako Tadićevi izabranici izgube izbore, lako će uteći u zemlje čiji su
državljani. Sa svim opljačkanim novcima.
I predsednikovi savetnici imaju rezervnu otadžbinu. Jovan Ratković, Vukov ispisnik, školovao se u Londonu, sada se oženio Engleskinjom, i ima britanski pasoš. Predsednikov bivši savetnik, a danas državni sekretar Ministarstva odbrane Dušan Spasojević, takođe je britanski državljanin!
Čije sve pasoše ima predsednik Boris Tadić? Otac mu je po rođenju
državljanin Crne Gore, majka Bosne i Hercegovine, a po ženinom poreklu lako može dobiti i pasoš Hrvatske, čime se, inače, Boris i ponosi.
Srbija je jedina država sa izvršnom vlašću koju čine strani državljani.
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|