Lopare Online

Go Back   Lopare Online Forum > Generalne diskusije > Sport

Sport Fudbal, košarka, automobili...

Reply

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Old 30.06.2008., 20:21   #1 (permalink)
Major

Zole's Avatar

Registrovan: 20.02.2008.
Default Fudbalski savez RS-a oformio reprezentaciju RS-a

Nogomet
Fudbalski savez RS-a oformio reprezentaciju RS-a

Fudbalski savez Republike Srpske u petak je oformio reprezentaciju koju će voditi Borče Sredojević, javila je Federalna televizija.

Prema riječima člana Predsjedništva Nogometnog saveza BiH Bogdana Čeke, ova selekcija može igrati samo regionalne, prijateljske susrete, i, kako ističe, "ne treba praviti probleme tamo gdje ih nema".

Kako je regulirano Statutom NS/FSBiH, utakmice ili turnire u BiH i na entitetskom nivou odobrava Nogometni savez BiH. Za organiziranje međunarodnih utakmica ovlaštena je isključivo FIFA i bez odobrenja njenog Izvršnog odbora ne može se održati nijedna utakmica ili takmičenje. Osim toga, može biti potrebno i odobrenje UEFA-e u skladu s FIFA-inim propisima.
Zole is offline   Reply With Quote

Sponsored Links
Old 30.06.2008., 22:45   #2 (permalink)
General major

FEVER PITCH's Avatar

Registrovan: 09.12.2003.
Godina: 29

Od te selekcije nema nista,ali nema ni od Srba koji igraju u BIH reprezentaciji, ne igraju srcem nego da bi se prodali sto bolje u inostranstvo.
Najbolji primjer je onaj kupusar Bajic koji je stenjao u Partizanu i mucio se da bi otisao u drugu njemacku ligu,gdje su sada Kerkez? Grujic,mali Jelic itd itd?
Problem je BIH kao drzava!

Virginia Woolf
FEVER PITCH is offline   Reply With Quote
Old 02.07.2008., 00:40   #3 (permalink)
Major

Zole's Avatar

Quote:
Originally Posted by FEVER PITCH View Post
Od te selekcije nema nista,ali nema ni od Srba koji igraju u BIH reprezentaciji, ne igraju srcem nego da bi se prodali sto bolje u inostranstvo.
Najbolji primjer je onaj kupusar Bajic koji je stenjao u Partizanu i mucio se da bi otisao u drugu njemacku ligu,gdje su sada Kerkez? Grujic,mali Jelic itd itd?
Problem je BIH kao drzava!

Cekaj malo... nije rijec o drzavi i problemu drzave BiH kao cjeline.. nego.. koliko ima smisla ova rep.?

Po meni je ovo posljedica nesnosnih vrucina ovih dana ... Nemogu niti jedan savez na nivou drzave da dovedu u red.. a vec se usitnjaju.. bezveze..,,

P.S.

BiH nije problem kao drzava, jer nije ni san marino... Pa opet fudbal ko k....
Old 02.07.2008., 00:46   #4 (permalink)
General potpukovnik

komarac's Avatar

Registrovan: 16.06.2004.
Godina: 36

Demokratija!
Jel tako?
Pozdravljam osnivanje FS RS!
Sledeci korak je finansiranje.Mislim da ce manji entitet uspjeti u tome.Ipak su nase kase pune.

komarac is offline   Reply With Quote
Old 02.07.2008., 00:53   #5 (permalink)
Major

Zole's Avatar

Quote:
Originally Posted by mrav View Post
Demokratija!
Jel tako?
Pozdravljam osnivanje FS RS!
Sledeci korak je finansiranje.Mislim da ce manji entitet uspjeti u tome.Ipak su nase kase pune.

I ja podrzajem (iskreno) zasto ne ... isto tako bi podrzao i formiranje f.s. semberije ili pak posavine..

A za financiranje nije problem.. to je par marketinskih ugovora i eto prihoda.. ma idila...
Old 02.07.2008., 02:17   #6 (permalink)
General foruma

Pedja's Avatar

Registrovan: 09.01.1992.
Godina: 25
Send a message via ICQ to Pedja Send a message via MSN to Pedja Send a message via Yahoo to Pedja

Quote:
Originally Posted by Zole View Post
I ja podrzajem (iskreno) zasto ne ... isto tako bi podrzao i formiranje f.s. semberije ili pak posavine..

A za financiranje nije problem.. to je par marketinskih ugovora i eto prihoda.. ma idila...

Pa, nema ti poredjenje bas smisla, posto Semberija i Posavina nemaju secesionisticke motive.

Da, u pravu ste, mi se trudimo da svakim potezom urusavamo multikulturalnost, multietnicnost i teritorijalni integritet ove zemlje.

Ja kad se, po obicaju, u podne probudim prvo pomislim:"Sta danas da uradim protiv svoje zemlje...?"

Pedja is offline   Reply With Quote
Old 02.07.2008., 02:27   #7 (permalink)
Porucnik

vjeciti buntovnik's Avatar

Registrovan: 02.12.2007.

Quote:
Originally Posted by Pedja View Post
Pa, nema ti poredjenje bas smisla, posto Semberija i Posavina nemaju secesionisticke motive.

Da, u pravu ste, mi se trudimo da svakim potezom urusavamo multikulturalnost, multietnicnost i teritorijalni integritet ove zemlje.

Ja kad se, po obicaju, u podne probudim prvo pomislim:"Sta danas da uradim protiv svoje zemlje...?"

Samo pomisliš ? Razočarao si me, ja mislio da bar nešto i uradiš.
vjeciti buntovnik is offline   Reply With Quote
Old 02.07.2008., 02:51   #8 (permalink)
Major

Registrovan: 23.11.2006.

Bas me zanima, dal' ce koji muslEman da igra za reprenzetaciju RS.
Old 02.07.2008., 09:22   #9 (permalink)
General major

FEVER PITCH's Avatar

Registrovan: 09.12.2003.
Godina: 29

Quote:
Cekaj malo... nije rijec o drzavi i problemu drzave BiH kao cjeline.. nego.. koliko ima smisla ova rep.?

Po meni je ovo posljedica nesnosnih vrucina ovih dana ... Nemogu niti jedan savez na nivou drzave da dovedu u red.. a vec se usitnjaju.. bezveze..,,

P.S.

BiH nije problem kao drzava, jer nije ni san marino... Pa opet fudbal ko k....
Mogu dovesti NSBIH u red,samo da hoce da tu nije politike i opstruiranja,i od Ceke,Muniba pa sve do Colakovica,do onih koji kao vole BIH tj navijaca a mjesec i zvijezda iz dupeta viri i ratna zastava Aline vojske-to su oni BIH fanatici (kako se vec zovu)
Od ove selekcije RS nema nista,osim sto ce Dodik na prestojecim lokalnim izborima da se malo pohvali i da opet dobije koji glas vise oni koji na ovakve stvari se pale.
Sve je to povezano sa politikom i stanjem u cijelom BIH drustvu-nije da nije.

Virginia Woolf
FEVER PITCH is offline   Reply With Quote
Old 03.07.2008., 00:50   #10 (permalink)
Major

Zole's Avatar

Quote:

Nisam te optuzio za 'nelojalnost' i zavjeru proziv BiH ... Sport je u pitanju, zar ne? ...

Koliko ima smisla fudbalska reprezentacija r/s-a? (Po tebi)

P.S.
Mozes i o motivima formitanja iste.. nije bed...
Old 03.07.2008., 00:58   #11 (permalink)
Major

Zole's Avatar

Quote:
Originally Posted by FEVER PITCH View Post
Mogu dovesti NSBIH u red,samo da hoce da tu nije politike i opstruiranja,i od Ceke,Muniba pa sve do Colakovica,do onih koji kao vole BIH tj navijaca a mjesec i zvijezda iz dupeta viri i ratna zastava Aline vojske-to su oni BIH fanatici (kako se vec zovu)
Od ove selekcije RS nema nista,osim sto ce Dodik na prestojecim lokalnim izborima da se malo pohvali i da opet dobije koji glas vise oni koji na ovakve stvari se pale.
Sve je to povezano sa politikom i stanjem u cijelom BIH drustvu-nije da nije.
Pretjerujes jaro ... BHF je navijacka org. osnovana od strane dezertera i izbjeglica u skandinaviji ili zapadnoj evropi .. Osnovali su je isti oni koji misle da je Tuzla 17 km od Ankare .. -- Toliko o Aliji i zastavama..

Impresioniras me pesimizmom kad je u pitanju BiH kao pozitivna drzava.
Old 03.07.2008., 02:32   #12 (permalink)
General foruma

Pedja's Avatar

Registrovan: 09.01.1992.
Godina: 25
Send a message via ICQ to Pedja Send a message via MSN to Pedja Send a message via Yahoo to Pedja

Quote:

Nisam te optuzio za 'nelojalnost' i zavjeru proziv BiH ... Sport je u pitanju, zar ne? ...

Koliko ima smisla fudbalska reprezentacija r/s-a? (Po tebi)

P.S.
Mozes i o motivima formitanja iste.. nije bed...
Sta ti mislis zbog cega ne postoji reprezentacija Velike Britanije?

Pedja is offline   Reply With Quote
Old 03.07.2008., 09:10   #13 (permalink)
Major

Zole's Avatar

Quote:
Sta ti mislis zbog cega ne postoji reprezentacija Velike Britanije?

Neznam. Mozda i postoji.

Mozda za koju godinu na SP u fudbalu Trinidad bude igrao protiv Tobaga ...

Ili F/BiH Protiv R/S-a ... A iz Mostara budu bojkotovali SP ..
Old 03.07.2008., 09:33   #14 (permalink)
Pukovnik

đuric's Avatar

Registrovan: 28.07.2004.

Quote:
Neznam. Mozda i postoji.

Mozda za koju godinu na SP u fudbalu Trinidad bude igrao protiv Tobaga ...

Ili F/BiH Protiv R/S-a ... A iz Mostara budu bojkotovali SP ..
Oni rekoše da NE treba praviti problem tamo gde ga nema pa i za fudbalski savez RS... srećno im bilo
đuric is offline   Reply With Quote
Old 03.07.2008., 09:44   #15 (permalink)
Pukovnik

misirac's Avatar

Registrovan: 04.09.2007.

Кажу да ће тренер репрезентације бити неки "маладић" из Калиновика а директор неки Радован Црни-џић са Пала! Навијаче ће предводити неки Васке а зваће се по мом сазнању "БЕЛИ ОРЛОВИ"!
misirac is offline   Reply With Quote
Old 03.07.2008., 10:32   #16 (permalink)
Major

Zole's Avatar

Quote:
Originally Posted by misirac View Post
Кажу да ће тренер репрезентације бити неки "маладић" из Калиновика а директор неки Радован Црни-џић са Пала! Навијаче ће предводити неки Васке а зваће се по мом сазнању "БЕЛИ ОРЛОВИ"!
Jel' bilo kakvog konkursa? Kako si dosao do tih 'saznanja'?

P.S.

Ako treba da imaju navijačku org. ... nek' se zove "Bijeli orlovi" . . . a ne 'Beli'
Old 03.07.2008., 11:46   #17 (permalink)
Pukovnik

misirac's Avatar

Шта фали "БЕЛИ ОРЛОВИ" ?Они се налазе и на српској застави и на грбу!
Quote:
Jel' bilo kakvog konkursa? Kako si dosao do tih 'saznanja'?

P.S.

Ako treba da imaju navijačku org. ... nek' se zove "Bijeli orlovi" . . . a ne 'Beli'
Old 03.07.2008., 22:51   #18 (permalink)
Major

Zole's Avatar

Quote:
Originally Posted by misirac View Post
Шта фали "БЕЛИ ОРЛОВИ" ?Они се налазе и на српској застави и на грбу!
Pa neka ih.. al' nek su bijeli, brate dragi sta ce nam beli.. kontas?
Old 04.07.2008., 12:13   #19 (permalink)
Pukovnik

misirac's Avatar

А сад сам "сконто"="схватио"! Што ти то смета? "Бели" или "бијели" исто значи само различит дијалекат СРПСКОГ ЈЕЗИКА! навијачи реперезентације РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ су вероватно "они који воле" РЕПУБЛИКУ СРПСКУ "а не они који је сматрају геноцидном творевином". Па претпостављам да воле и своју културну и историјску матицу СРБИЈУ, па да им не смета ни та врста екавског дијалекта.Кад муслимани-бошњаци могу да навијају за репрезентацију Турске с којом, како поједини кажу немају никакве везе. Или можда и имају?Са репрезентацјиом друге државе. И да при томе изазивају уличне нерде и туку се са својим комшијама хрватима из БиХ који навијају за своје рођаке и браћу. Који се ни по чему не разликују једни од других, осим што су ови у Хрвацкој а ови у Херцеговини.Па што теби боде очи и смета сад то што се навијачи репрезентације зову "БЕЛИ ОРЛОВИ"?
Quote:
Pa neka ih.. al' nek su bijeli, brate dragi sta ce nam beli.. kontas?
Old 29.10.2008., 00:33   #20 (permalink)
Major

Zole's Avatar

Zabrana FIFA-e
Ništa od utakmice RS - Srbija

Revijalna fudbalska utakmica, koja se u toku ovog mjeseca trebala odigrati između reprezentacije Srbije i Republike Srpske u Banjoj Luci, naišla je na otvoreno negodovanje Svjetske nogometne federacije (FIFA).

Generalni sekretar ove organizacije Jeron Valcke uputio je pismo sa odlukom na adresu Fudbalskog saveza Republike Srpske. Kako saznaje Večernji list, veto na ovu utakmicu stavljen je zbog političke situacije u kojoj se nalazi naša zemlja.

Iz FS RS-a uputili su službenu reakciju na ovu odluku tražeći da se dugo najavljivani susret ipak odigra i to u sklopu obilježavanja 15. godišnjice ovog saveza.

"Od FIFA-e i UEFA-e tražimo objašnjenje zašto stavljaju veto na dogovoreni susret dviju reprezentacija ako istodobno slične susrete igraju španjolske pokrajine poput Baskije, Katalonije", istakli su iz fudbalskog saveza manjeg bh. entiteta dok čekaju na odgovor.

Za reprezentaciju RS-a najavljivani su nastupi Save Miloševića, Ognjena Koromana, Darka Malerića, Vladana Grujića i drugih.
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules