| |
|
| Sport Fudbal, košarka, automobili... |
13.10.2005., 02:04
|
#61 (permalink)
|
|
Zastavnik
Registrovan: 03.07.2005.
|
Quote:
Originally posted by FEVER PITCH@13.10.2005. u 00:13
Bez toga nije moglo, pogotovo zbog davanja imena aerodroma u Sarajevu
I ja to osudjujem ali BIH nije normalna drzava kao i odnos SCG i BIH.
|
Na aerodrom sam totalno zaboravio. Nazivom aerodroma po A.I. definitivno će označiti Sarajevo kao bošnjački grad. To će samo ići na ruku HDZ-u i SDS-u. Da se ne iznenadim pa jednog lijepog dana ne doznam da ćemo ubuduće slijeti i polijetati i sa Franceka i Radovana. Bošnjaci i njihovo tzv. bratstvo i jedinstvo su mi se popeli na neku stvar! S jedne strane govore o nekakvom zajedništvu na nivou BiH ali oni bi radili u Sarajevu šta im se ćefne. Ako je Sarajevo glavni grad BiH onda nije samo glavni grad Bošnjaka.
|
|
|
13.10.2005., 02:28
|
#62 (permalink)
|
|
Pukovnik
Registrovan: 15.05.2005.
|
Quote:
Originally posted by constantine@13.10.2005. u 01:04
Na aerodrom sam totalno zaboravio. Nazivom aerodroma po A.I. definitivno će označiti Sarajevo kao bošnjački grad. To će samo ići na ruku HDZ-u i SDS-u. Da se ne iznenadim pa jednog lijepog dana ne doznam da ćemo ubuduće slijeti i polijetati i sa Franceka i Radovana. Bošnjaci i njihovo tzv. bratstvo i jedinstvo su mi se popeli na neku stvar! S jedne strane govore o nekakvom zajedništvu na nivou BiH ali oni bi radili u Sarajevu šta im se ćefne. Ako je Sarajevo glavni grad BiH onda nije samo glavni grad Bošnjaka.
|
U potpunosti sam protiv da se nazove aeorodrom tim imenom.
I prisutan je otpor u sarajevu i sirom BIH istom.
I ako se usvoji prijedlog,kasnije ce dozivjeti sudbinu mnogih mjesta u BIH gdje im je promijenjen naziv.
( foca,g.vakuf, B.brod itd.)
U odbranu multietnicnsti trebaju se ukljuciti svi u BIH.
|
13.10.2005., 02:48
|
#63 (permalink)
|
|
General major
Registrovan: 09.12.2003.
Godina: 29
|
Momci koji su povredjeni su zaludjeni i neko ih je odveo na Marakanu.
Mladi momci se regrutuju opet da mrze jer ih odvode na ovakve utakmice.
|
|
13.10.2005., 02:52
|
#64 (permalink)
|
|
Pukovnik
|
Quote:
Originally posted by FEVER PITCH@13.10.2005. u 01:48
Momci koji su povredjeni su zaludjeni i neko ih je odveo na Marakanu.
Mladi momci se regrutuju opet da mrze jer ih odvode na ovakve utakmice.
|
Fever Pitch o kojim se navijacima radi , pojasni malo ako nesto znas u vezi toga.
Slusam na radiu da je bilo sve u redu bez posljedica po navijace.
|
13.10.2005., 03:17
|
#65 (permalink)
|
|
Potpukovnik
Registrovan: 24.06.2004.
|
17 povređenih na "Marakani"
Ukupno sedamnaest navijača povređeno je na stadionu Crvene zvezde tokom kvalifikacione utakmice između selekcija SCG i Bosne i Hercegovine.
Kako je za B92 izjavio direktor klinike Anlave Slobodan Ivanović, šest osoba pretrpelo je teže, a 11 lakše povrede za vreme meča.
Nijedan povređeni navijač nije životno ugrožen, a šestorica teže povređenih prebačena su u Urgentni centar radi dalje nege.
Povrede su nanesene tupim predmetima, uglavnom polomljenim stolicama, dok su se neki navijači povredili na šiljke od ograde na stadionu.
Tokom utakmice na "Marakani" bilo je incidenata na delu tribina gde su bili smešteni navijači reprezentacije BiH i u njihovoj blizini.
Bačeno je nekoliko baklji, a potom su iz ležišta su pokidane stolice kojima su se medjusobni gadjali navijači dva tima. Policija je intervenisala i sprečila veće incidente.
Među ozbiljnije povređenim navijačima je šest osoba iz Bosne i Hercegovine. Povredu levog oka zadobio je Goran Stanković (rođen 1989. godine) sa Pala, bez drugog prsta desne ruke ostao je Sarajko Ajdin (1983) iz Travnika, Izujin Barajić (1967) iz Zenice ima prelom nosa i potres mozga, Veliboru Terziću iz Mostara konstatovana je povreda glave i vratnog dela kičme, Marku Stankoviću (1985) iz Bijeljine povrede čeone regije glave, a Nemanja Vujanić (1985) ima posekotinu temene regije glave.
Posekotine desne šake na šiljcima ograde zadobio je Zoran Marjanović iz Beograda, zvezdastu povredu obraza ima Dušan Bulatović (1957.) iz Zemuna, a posekotinu u predelu čeone regije ima Nemanja Lukić (1988.) iz Beograda.
Tokom utakmice u Beogradu, na Marakani i u okolini dežuralo je sedam interventnih timova lekara klinike "Anlave".
|
13.10.2005., 03:21
|
#66 (permalink)
|
|
Zastavnik
|
Problem je što to nisu navijači nego kreteni koji dođu da liječe lične frustracije.
Čuo sam da su i Hrvati divljali u Budimpešti!
Balkane Balkane Balkane moj!
|
|
|
13.10.2005., 03:46
|
#67 (permalink)
|
|
Potpukovnik
Registrovan: 24.06.2004.
|
SiCG-BiH 1-0
Svaka cast momci, Koroman me veceras odusevio.
|
13.10.2005., 07:22
|
#68 (permalink)
|
|
General major
|
Quote:
Originally posted by razum5@12.10.2005. u 13:52
Fever Pitch o kojim se navijacima radi , pojasni malo ako nesto znas u vezi toga.
Slusam na radiu da je bilo sve u redu bez posljedica po navijace.
|
Americki mediji su saopstili da ima 6 navijaca sa veoma ozbiljnim povredama.
|
|
13.10.2005., 08:11
|
#69 (permalink)
|
|
General major
|
Quote:
Originally posted by staljin@12.10.2005. u 14:46
Koroman me veceras odusevio.
|
Da nista mu nisu mogli,Musica je driblao kao kozu 
|
|
13.10.2005., 15:47
|
#70 (permalink)
|
|
Pukovnik
Registrovan: 20.11.2003.
Godina: 38
|
Bravo plavi!
Srecno u Njemackoj!
|
13.10.2005., 16:28
|
#71 (permalink)
|
|
Desetar
Registrovan: 04.06.2005.
|
Bravo plavi!
Zna li ko jel danas dan zalosti u FBiH 
|
|
|
14.10.2005., 05:09
|
#72 (permalink)
|
|
Zastavnik
|
Quote:
Originally posted by staljin@13.10.2005. u 02:46
SiCG-BiH 1-0
Svaka cast momci, Koroman me veceras odusevio.
|
Je li Koroman iz istočne Hercegovine?
|
|
|
14.10.2005., 06:59
|
#73 (permalink)
|
|
General major
|
Nije nego sa Pala
|
|
14.10.2005., 13:37
|
#74 (permalink)
|
|
Potporucnik
Registrovan: 23.09.2005.
|
puno cestitki za fudbalere srbije i crne gore, ne zelim da zapocinjem nikakvu raspravu samo cu reci komentar - zar nije naziv "plavi" nastao u jednom bunilu opste sramote kada nas je bilo sramota sto smo srbi (mene licno ne). Recite bilo kome u svetu BLue in germany 2006, on ce pomisliti na izlivanje baltickog mora u nemacku. Licno naziv mi se svidja. moze li mi neko reci da li je kod hrvata pisalo " hrvati se plasirali ili momcad "(ko zna nek mi kaze ). I ako znate kako su stranci rekli da smo se mi plasirali (kao plavi ili drugacije). verovatno gresim ali mislim da bi se crnogorci prilicno uvredili ako bi govorili samo srbija.
|
|
|
14.10.2005., 18:30
|
#75 (permalink)
|
|
Zastavnik
|
Quote:
Originally posted by s_mir_on@14.10.2005. u 12:37
puno cestitki za fudbalere srbije i crne gore, ne zelim da zapocinjem nikakvu raspravu samo cu reci komentar - zar nije naziv "plavi" nastao u jednom bunilu opste sramote kada nas je bilo sramota sto smo srbi (mene licno ne). Recite bilo kome u svetu BLue in germany 2006, on ce pomisliti na izlivanje baltickog mora u nemacku. Licno naziv mi se svidja. moze li mi neko reci da li je kod hrvata pisalo " hrvati se plasirali ili momcad "(ko zna nek mi kaze ). I ako znate kako su stranci rekli da smo se mi plasirali (kao plavi ili drugacije). verovatno gresim ali mislim da bi se crnogorci prilicno uvredili ako bi govorili samo srbija.
|
Na Hrvatskom momčad znači tim ili ekipa. Inače oni svoje zovu "vatrenim".
|
|
|
22.10.2005., 16:41
|
#76 (permalink)
|
|
Zastavnik
|
Šta mislite koliko su realne izjave pojedinih BH medija da će zbog incidenata na Marakani reprezentacija Srbije i Crne Gore biti diskvalifikovana sa Svjetskog Prvenstva u fudbalu?
|
|
|
22.10.2005., 18:05
|
#77 (permalink)
|
|
Brigadni general
Registrovan: 24.11.2002.
Godina: 26
|
znas da su irelevantne ...  dobice savez kaznu, vjerovatno milion fr ... i to je to
|
|
11.11.2005., 20:57
|
#78 (permalink)
|
|
Zastavnik
Registrovan: 24.09.2004.
|
Mesec dana pre žrebanja grupa za finalni turnir svetskog prvenstva u Nemačkoj, prema procenama vodećih svetskih kladioničara fudbalska reprezentacija Srbije i Crne Gore nalazi se na 14. mestu među favoritima za osvajanje šampionske titule. Na sedam najvećih svetskih Internet kladionica kvota „plavih” za osvajanje titule svetskog prvaka kreće se između 50 i 80, a neprikosnoveni favorit je petostruki šampion Brazil, sa prosečnom kvotom tri. Najbolju reprezentaciju sveta slede selekcije Argentine (kvota sedam) i Nemačke (kvota osam). Peti favorit je reprezentacija Engleske sa kvotom osam, a potom idu Holandija (10), Francuska (12), Španija (18) i vicešampion Evrope Portugal (25).
Od desetog do 13. mesta plasirane su nacionalne selekcije Češke, Švedske, Ukrajine i Hrvatske, sa prosečnim kvotama od 40 do 76.
Kvote veće od 100 dobile su reprezentacije Meksika, SAD, Poljske, Turske, Paragvaja, Obale Slonovače, Švajcarske i Ekvadora, a među ekipama kojima se daju najmanje šanse za osvajanje titule prvaka sveta su Iran, Bahrein i Trinidad i Tobago.
Kvota za trijumf Iranaca je 500, a za najslabije plasirani Trinidad i Tobago čak 5.000. (RTS)
10.12.2005., 19:16
|
#79 (permalink)
|
|
Zastavnik
Registrovan: 24.09.2004.
|
Grupe za FIFA 2006!!!
Grupa A: Nemacka, Costa Rika, Poljska, Ekvador
Grupa B: Engleska, Paragvaj, Trinidad & Tobago, Svetska
Grupa C:Argentina, Obala Slonovace, Srbija i Crna Gora, Holandia
Grupa D: Meksiko, Iran, Angola, Portugal
Grupa E: Italia, Gana, SAD, Ceska
Grupa F: Brazil, Hrvatska, Australia, Japan
Grupa G: Francuska, Svicarska, Republika Korea, Togo
Grupa H: Spania, Ukrajina, Tunezia , Saudia Arabia
10.12.2005., 19:31
|
#80 (permalink)
|
|
Pukovnik
|
Danas nema jakih i slabih grupa.
Svi su i jaki i slabi. stil igranja fudbala se puno promijenio tako da svako moze pobijediti svakoga.Danas je u modi brz fudbal uz dodatak fizicke spremnosti i takticke postave igre od selektora/trenera.
ono sto karakterise timove sa nasih prostora je ono"lako cemo" sto nas kosta uvijek.
Moj favorit je Brazil.
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|