Lopare Online

Go Back   Lopare Online Forum > Generalne diskusije > Sport

Sport Fudbal, košarka, automobili...

Reply

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Old 08.10.2005., 22:36   #21 (permalink)
Administrator

Oliver's Avatar

Registrovan: 13.09.2003.
Godina: 24
Send a message via ICQ to Oliver Send a message via MSN to Oliver Send a message via Yahoo to Oliver Send a message via Skype™ to Oliver

2:0 fulltime

BiH - San Marino trenutno 1:0

fino
Oliver is offline   Reply With Quote

Sponsored Links
Old 08.10.2005., 23:28   #22 (permalink)
General major

FEVER PITCH's Avatar

Registrovan: 09.12.2003.
Godina: 29

BIH 3- San Marino 0
Spanija igra nulu za sada u Belgiji
Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Virginia Woolf
FEVER PITCH is offline   Reply With Quote
Old 09.10.2005., 00:00   #23 (permalink)
General major

FEVER PITCH's Avatar

Nazalost Spanija je dobila u Belgiji
I sada SCG i BIH prestoji velika borba na Marakani,BIH SADA mora da pobjedi SCG u srijedu sto nije nemoguce ali mnogo mnogo tesko jer SCG ima samo jedan pogodak u svojoj mrezi u toku citavih kvalifikacija i nama nijedan poraz.

Virginia Woolf
Old 09.10.2005., 14:25   #24 (permalink)
Zastavnik

Registrovan: 03.07.2005.

Quote:
Originally posted by FEVER PITCH@08.10.2005. u 23:00
Nazalost Spanija je dobila u Belgiji
I sada SCG i BIH prestoji velika borba na Marakani,BIH SADA mora da pobjedi SCG u srijedu sto nije nemoguce ali mnogo mnogo tesko jer SCG ima samo jedan pogodak u svojoj mrezi u toku citavih kvalifikacija i nama nijedan poraz.
Za koga ćeš navijati?
constantine is offline   Reply With Quote
Old 09.10.2005., 22:36   #25 (permalink)
General major

FEVER PITCH's Avatar

Quote:
Originally posted by constantine@09.10.2005. u 01:25
Za koga ćeš navijati?
Mislim da ti nije pitanje na mjestu
To je isto kao kada bi me pitao Za koga ja glasam na izborima??
Rekao bi ti vrlo rado ali necu da se zavadjam ni sa Srbima na ovom forumu kao ni sa mojim Resom.
Jesam isti politicar

Virginia Woolf
Old 10.10.2005., 01:41   #26 (permalink)
Zastavnik

Quote:
Originally posted by FEVER PITCH@09.10.2005. u 21:36
Mislim da ti nije pitanje na mjestu
To je isto kao kada bi me pitao Za koga ja glasam na izborima??
Rekao bi ti vrlo rado ali necu da se zavadjam ni sa Srbima na ovom forumu kao ni sa mojim Resom.
Jesam isti politicar
Kako ne znaš? Ne možeš se odlučiti?
Old 10.10.2005., 19:55   #27 (permalink)
Pukovnik

Razum6's Avatar

Registrovan: 15.05.2005.

Poslije pobjede spanije nad Belgijom sve se okrenulo naopako.

Za koga navijati u Beogradu.

Navijam za BIH i pobjeda bi najvise odgovarala Spancima. To je ono sto mi nece biti puno zao ako Bosna izgubi jer tad spanci idu u baraz a SCG direktno.

volio bih da pobijedi jedan tim a nikako nerijeseno jer se moze desiti da SCG kiksa u barazu i niko od nasih ekipa ne ide a Spanci idu direktno. Ili obrnuto da BIH pobijedi a usere u barazu i sta su uradili zafrkali SCG.

Moja prognoza je neko ce izgubiti katrastrofalno velikim rezultatom.
Old 10.10.2005., 20:26   #28 (permalink)
Pukovnik

Razum6's Avatar

U zadnje vrijeme puno se prica ko ce za koga navijati.

ako srbi iz BIH navijaju za SCG ne treba smatrati izdajom zemlje u kojoj zive,jer BIH jos nije zemlja sa takvim stepenom politickog i ekonomskog stanja da ljudi drugacije razmisljaju.

Jedino nije razumljivo ako BIH igra protiv trece zemlje a njeni stanovnici navijaju za one druge.

Ako neko iz BIH navija recimo kao sada za SCG,mene licno ne vrijeda i tangira ,jedino nije fer radi onih srba koji igraju za BIH.
Old 10.10.2005., 21:57   #29 (permalink)
Zastavnik

Quote:
Originally posted by razum5@10.10.2005. u 19:26
U zadnje vrijeme puno se prica ko ce za koga navijati.

ako srbi iz BIH navijaju za SCG ne treba smatrati izdajom zemlje u kojoj zive,jer BIH jos nije zemlja sa takvim stepenom politickog i ekonomskog stanja da ljudi drugacije razmisljaju.

Jedino nije razumljivo ako BIH igra protiv trece zemlje a njeni stanovnici navijaju za one druge.

Ako neko iz BIH navija recimo kao sada za SCG,mene licno ne vrijeda i tangira ,jedino nije fer radi onih srba koji igraju za BIH.

Drago mi je da neko i tako razmišlja. Jer na sa-x forumu(mislim da sam malo dosadio više spominjući ga) utakmica SCG - BiH se pretvorila u političku tekmu gdje igrače SCG nazivaju agresorima a Srbe pljuju na svakom koraku. Jedan lik je čak izjavio da Srbi nisu ljudi kao i da Srbi iz BiH treba da laju protiv Srba u Srbiji. Možda ovo prepričavanje postova zvuči djetinjasto ali htio sam ipak reći.

Meni se uopšte ne sviđa što su SCG i BiH u istoj grupi. Više bih volio da je umjesto BiH Slovenija.

I ja bih volio kada bi obje prošle. Bilo mi je više nego krivo što je Španija pobijedila Belgiju kao i što SCG nije pobijedila Belgiju u Beogradu. Da je to uradila SCG bi se već plasirala na SP pa bi možda i pao dogovor između SCG i BiH da BiH završi u baražu.

Ja ću ipak u srijedu navijati za SCG uglavnom zbog lokalaca. Da sam u Srbiji to bi mi bilo svejedno ali kada živite u BiH jednostavno nije svejedno barem za sada.
Old 10.10.2005., 22:34   #30 (permalink)
Pukovnik

Razum6's Avatar

Quote:
Originally posted by constantine@10.10.2005. u 20:57

Drago mi je da neko i tako razmišlja. Jer na sa-x forumu(mislim da sam malo dosadio više spominjući ga) utakmica SCG - BiH se pretvorila u političku tekmu gdje igrače SCG nazivaju agresorima a Srbe pljuju na svakom koraku. Jedan lik je čak izjavio da Srbi nisu ljudi kao i da Srbi iz BiH treba da laju protiv Srba u Srbiji. Možda ovo prepričavanje postova zvuči djetinjasto ali htio sam ipak reći.

Meni se uopšte ne sviđa što su SCG i BiH u istoj grupi. Više bih volio da je umjesto BiH Slovenija.

I ja bih volio kada bi obje prošle. Bilo mi je više nego krivo što je Španija pobijedila Belgiju kao i što SCG nije pobijedila Belgiju u Beogradu. Da je to uradila SCG bi se već plasirala na SP pa bi možda i pao dogovor između SCG i BiH da BiH završi u baražu.

Ja ću ipak u srijedu navijati za SCG uglavnom zbog lokalaca. Da sam u Srbiji to bi mi bilo svejedno ali kada živite u BiH jednostavno nije svejedno barem za sada.
Pa tu i lezi problem u BIh. Zasto ti radi takvih primitivaca iz jednog naroda na tom nekakvom forumu,odrices se svih ostalih normalnih ljudi i svoje reprezentacije.

to je isto kada bih ja kad igra Banjalucki Borac protiv nekog tima ,navijao protiv zbog toga sto na loparskom forumu mene neko naziva balijom,ustasom ili sta ti ja znam.
Old 10.10.2005., 23:59   #31 (permalink)
Zastavnik

Quote:
Originally posted by razum5@10.10.2005. u 21:34
Pa tu i lezi problem u BIh. Zasto ti radi takvih primitivaca iz jednog naroda na tom nekakvom forumu,odrices se svih ostalih normalnih ljudi i svoje reprezentacije.

to je isto kada bih ja kad igra Banjalucki Borac protiv nekog tima ,navijao protiv zbog toga sto na loparskom forumu mene neko naziva balijom,ustasom ili sta ti ja znam.
Zato što ako nekim čudom BiH pobijedi ja Srbiju nećeš ostati od komentara tipa: "Dobili smo četalje". Nije svak fin. Dobar dio njih jedva čeka da ispolji svoje frustracije. Mnogi na ovo gledaju kao revanš za rat. U narednih godinu dana ako BiH pobijedi neću moći spomenuti ni da sam Srbin a kamoli Srbiju u koju idem krajem mjeseca jer se prebacujem na Novosadski Univerzitet tako da ću u toku dana barem jednom morati spomenuti riječ Srbija. Poraz bi mi maksimalno nabijali na nos. Isto je npr. kada igra Hrvatska protiv nekoga jer lokalni Hrvati počnu sa izljevima nacionalizma.

Kada je Hrvatska 1998. osvojila 3. mjesto na SP u fudbalu neki Hrvati iz zapadnog Mostara su pucali u pravcu istočnog dijela grada i usmrtili dvoje slučajnih prolaznika u istočnom dijelu grada.

Danas čitam da se Novopazarci spremaju za Beograd gdje će navijati za BiH. Tako da i u Srbiji ima ljudi koji će navijati protiv svoje zemlje. Kod nas je na ovim prostorima to postalo izgleda normalno. Predsjednik SVM iz Subotice Jožef Kasa takođe navija za mađarsku vaterpolo selekciju kada se sastanu sa repkom SCG.
Old 11.10.2005., 00:06   #32 (permalink)
Zastavnik

Quote:
Originally posted by razum5@10.10.2005. u 21:34

to je isto kada bih ja kad igra Banjalucki Borac protiv nekog tima

Toga imaš na izvolte u BiH. Evo ja nikada ne navijam za klub Zrinjski iz Mostara. Zbog toga što znam ko ga je oživio i kada kao i zbog samog naziva njihove navijačke grupe sa simbolima iz Antinog perioda nije mi uopšte žao kada izgube.
Old 11.10.2005., 00:08   #33 (permalink)
Pukovnik

Razum6's Avatar

Quote:
Originally posted by constantine@10.10.2005. u 22:59
Zato što ako nekim čudom BiH pobijedi ja Srbiju nećeš ostati od komentara tipa: "Dobili smo četalje". Nije svak fin. Dobar dio njih jedva čeka da ispolji svoje frustracije. Mnogi na ovo gledaju kao revanš za rat. U narednih godinu dana ako BiH pobijedi neću moći spomenuti ni da sam Srbin a kamoli Srbiju u koju idem krajem mjeseca jer se prebacujem na Novosadski Univerzitet tako da ću u toku dana barem jednom morati spomenuti riječ Srbija. Poraz bi mi maksimalno nabijali na nos. Isto je npr. kada igra Hrvatska protiv nekoga jer lokalni Hrvati počnu sa izljevima nacionalizma.

Kada je Hrvatska 1998. osvojila 3. mjesto na SP u fudbalu neki Hrvati iz zapadnog Mostara su pucali u pravcu istočnog dijela grada i usmrtili dvoje slučajnih prolaznika u istočnom dijelu grada.

Danas čitam da se Novopazarci spremaju za Beograd gdje će navijati za BiH. Tako da i u Srbiji ima ljudi koji će navijati protiv svoje zemlje. Kod nas je na ovim prostorima to postalo izgleda normalno. Predsjednik SVM iz Subotice Jožef Kasa takođe navija za mađarsku vaterpolo selekciju kada se sastanu sa repkom SCG.
Vidis ja nemam taj problem.

Ja ignorisem lose ljude a pomazem i borim se za one dobre.

Hrvate i srbe u bosni ja dozivljavam kao moje prijatelje a onaj mali dio olosa u tim narodima ignorisem i ne primijecujem.
Old 11.10.2005., 00:17   #34 (permalink)
General major

FEVER PITCH's Avatar

Treba napomenuti da BIH tuzi Srbiju za genocid i agresiju i da se igra ova utakmica u takvim okolnostima.
Naravno da FIFA to nece da zna i da ne mora da zna.
Samo oni koji su licemjeri [a takvih je mnogo u BIH i dijaspori] rece da je ovo "sportski dogadjaj" i zato nemoj te biti smijesni i pitati zasto polupismeni i pismeni ljudi u BIH se ponasaju kako kako se ponasaju i pisu.

Virginia Woolf
Old 11.10.2005., 00:24   #35 (permalink)
Administrator

Oliver's Avatar

Registrovan: 13.09.2003.
Godina: 24
Send a message via ICQ to Oliver Send a message via MSN to Oliver Send a message via Yahoo to Oliver Send a message via Skype™ to Oliver

Quote:
Originally posted by constantine@10.10.2005. u 21:59
jer se prebacujem na Novosadski Univerzitet
na koji fax se prebacujes?

Javi se kad stignes, da kafenisemo
Oliver is offline   Reply With Quote
Old 11.10.2005., 00:44   #36 (permalink)
Zastavnik

Quote:
Originally posted by oliver@10.10.2005. u 23:24

na koji fax se prebacujes?

Javi se kad stignes, da kafenisemo
Faks je u Zrenjaninu. Radi se o TF-u "Mihajlo Pupin" u Zrenjaninu.
Old 12.10.2005., 03:00   #37 (permalink)
Pukovnik

Razum6's Avatar

pogodite rezultat

Moja prognoza SCG-BIH 1-0
Old 12.10.2005., 03:28   #38 (permalink)
Potpukovnik

staljin's Avatar

Registrovan: 24.06.2004.

Quote:
Originally posted by constantine@10.10.2005. u 22:59
Zato što ako nekim čudom BiH pobijedi
Pomjeri se s' mjesta
Old 12.10.2005., 07:49   #39 (permalink)
General major

no_name's Avatar

Registrovan: 16.11.2003.

3:0 za Srbiju i CG.

Homer Simpson
no_name is offline   Reply With Quote
Old 12.10.2005., 08:03   #40 (permalink)
General major

FEVER PITCH's Avatar

Quote:
Originally posted by no_name@11.10.2005. u 18:49
3:0 za Srbiju i CG.
Ma jok
Ako i uvale gol prvi,povuce se i iz kontre biti opasni.
Odbrana SCG je veoma dobar dio tima sto moze da prestavlja "jaranima" probleme.
S druge strane Salihamidzic,Barbarez,Beslija,Bajramovic su igraci koji imaju ovakve utakmice u nogama odavno pa ne bi sada bio siguran u pobjedu SCG.
Sve zavisi kako utakmica krene, i kako ce ko od timova da adaptira na atmosveru na stadionu.
Ne treba zaboraviti utakmicu u Zagrebu za odlazak u Belgiju i Holandiju kada je SCG zajedno sa mudrim Boskovom kao selektorom mudrije odigrala na Maksimiru i igrorila repku Hrvatske u zelji i pod velikim pritiskom.
Moja prognoza ili remi ili pobjeda BIH.
BiH nije uopste bolja repka nego puna Marakana i nas mentalitet i vaznost utakmice moze da sputa Kezmana i drugove.Prije bi rekao da ce biti remi!!

Virginia Woolf
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules