Lopare Online

Nazad   Lopare Online Forum > Generalne diskusije > Romantika, ljubav i seks

Romantika, ljubav i seks Diskusije na temu ljubavi i romantike - pitanja, doživljaji, zgode i nezgode...

Odgovori

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Staro 03.02.2010., 21:30   #1 (permalink)
General major

Specijal-98's Avatar

Datum registracije: 07.10.2008.
Cool Nevinost na aukciji

VELINGTON 03. 02. 2010
BETA
Nevinost na aukciji
Jedna 19-godišnja studentkinja sa Novog Zelanda ponudila je svoju nevinosti na aukciji i prihvatila je ponudu od 32.000 dolara, što prema novozelandskom zakonu ne predstavlja krivično delo, javile su svetske agencije

Studentkinja, koja je ponudu iznela na sajtu ineed.co.uz, kazala je da se na to odlučila kako bi nabavila novac za školovanje. Na sajt je stiglo više od 1.200 odgovor na njenu ponudu.
"Prihvatila sam ponudu od više od 45.000 (novozelandskih) dolara, to je daleko iznad mojih očekivanja. Hvala svima koji su pročitali moju ponudu, njih je više od 30.000, kao i onima koji su na nju odgovorili, njih više od 1.200", navela je devojka na svojoj internet strani.
Predstavljajući se pod pseudonimom "unigirl", mlada žena sebe je opisala kao atraktivnu, dobrog zdravlja i istakla je da nikada nije imala seksualne odnose. Njen internet oglas izazvao je brojne reakcije na Novom Zelandu, zemlji koja je među najliberalnijima u svetu po zakonima o prostituciji.
Mlada Novozelanđanka nije želela da daje izjave medijima, a vlasnik sajta na kojem je njena ponuda iznesena Ros Makenzi (Roš McKenzie) potvrdio je sadržaj ponude, piše list Vaikato tajms (Waikato Times).
"Sve dok nešto nije protivzakonito ili uvredljivo, mi to prihvatamo kao ponudu", kazao je Makenzi.
"Užasno je tužno" što ta žena mora da se prodaje kako bi platila studije, kazao je listu Nju Ziland herald (New Zealand Herald) Brus Pilbrou (Bruce Pilbrow) iz organizacije Roditelji.
Po mišljenju seksologa Blera Bišopa (Blair Bishop), reč je "samo o novom vidu obavljanja seksualnog posla".
Ketrin Hili (Catherine Healy) iz Udruženja prostitutki Novog Zelanda pozvala je studentkinju da stupi u kontakt s njenom organizacijom kako bi dobila "praktične informacije" o poslu prostitutki u toj zemlji.

Press Online :: Nevinost na aukciji
Attached Thumbnails
nevinost-na-aukciji-pojas-nevinosti400.jpg  

Sponsored Links
Odgovori

Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila pisanja
Ne možeš otvarati nove teme
Ne možeš slati odgovore
Ne možeš slati priloge
Ne možeš mijenjati svoje poruke

BB kod je dozvoljen
Smajliji su dozvoljen
[IMG] kod je dozvoljen
HTML kod je zabranjen
Trackbacks are dozvoljen
Pingbacks are dozvoljen
Refbacks are dozvoljen

Vremenska zona je GMT +2. Trenutno je 16:05 sati.