Žena rođena sa dvije vagine
Loren Vilijams, 28-godišnjakinja iz Čingforda (Eseks) rođena je sa neobičnim i veoma retkim medicinskim fenomenom – ima dvije vagine, dve materice i dva cerviksa, prenose elektronski mediji.
Rane dvadesete bile su veoma neprijatne za ovu djevojku, koja je usljed dugotrajnih i bolnih menstrualnih ciklusa, ali i veoma komplikovanog seksa, shvatila da nije kao sve druge djevojke.
Otišla je kod ginekologa, koji jepostavio dijagnozu bicornuate uterus, zbog čega je uputio na operaciju.
Međutim, kada se probudila iz anestezije, doktor joj je rekao da je dijagnoza bila pogrešna i da je ona rođena sa dve vagine, dvije materice i dva cerviksa.
Vagina koju je Loren koristila bila je upola manja od normalne, a operacijom je uklonjena barijera između dvije vagine.
"Bila sam zabrinuta nakon operacije kada sam dobila ogromnu vaginu i bilo mi je neprijatno da pričam o tome. Ipak, kada je seksualni odnos prestao da bude bolan, osjećala sam se izvanredno", rekla je Loren.
Danas ona vodi normalan život, ali će ipak morati da pazi, ukoliko bude željela da ima djecu. Ona će za vrijeme trudnoće morati da koristi prezervative da ne bi zatrudnila u drugoj materici.
BanjalukaLive - Žena rođena sa dvije vagine
Ko bi danas,ovako nešto, poslao na operaciju ?