Lopare Online

Nazad   Lopare Online Forum > Generalne diskusije > Romantika, ljubav i seks

Romantika, ljubav i seks Diskusije na temu ljubavi i romantike - pitanja, doživljaji, zgode i nezgode...

Odgovori

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Staro 11.11.2009., 18:04   #1 (permalink)
General major

Specijal-98's Avatar

Datum registracije: 07.10.2008.
Cool Žena rođena sa dvije vagine

Žena rođena sa dvije vagine
Loren Vilijams, 28-godišnjakinja iz Čingforda (Eseks) rođena je sa neobičnim i veoma retkim medicinskim fenomenom – ima dvije vagine, dve materice i dva cerviksa, prenose elektronski mediji.

Rane dvadesete bile su veoma neprijatne za ovu djevojku, koja je usljed dugotrajnih i bolnih menstrualnih ciklusa, ali i veoma komplikovanog seksa, shvatila da nije kao sve druge djevojke.

Otišla je kod ginekologa, koji jepostavio dijagnozu bicornuate uterus, zbog čega je uputio na operaciju.

Međutim, kada se probudila iz anestezije, doktor joj je rekao da je dijagnoza bila pogrešna i da je ona rođena sa dve vagine, dvije materice i dva cerviksa.

Vagina koju je Loren koristila bila je upola manja od normalne, a operacijom je uklonjena barijera između dvije vagine.

"Bila sam zabrinuta nakon operacije kada sam dobila ogromnu vaginu i bilo mi je neprijatno da pričam o tome. Ipak, kada je seksualni odnos prestao da bude bolan, osjećala sam se izvanredno", rekla je Loren.

Danas ona vodi normalan život, ali će ipak morati da pazi, ukoliko bude željela da ima djecu. Ona će za vrijeme trudnoće morati da koristi prezervative da ne bi zatrudnila u drugoj materici.
BanjalukaLive - Žena rođena sa dvije vagine
Ko bi danas,ovako nešto, poslao na operaciju ?

Sponsored Links
Staro 11.11.2009., 23:00   #2 (permalink)
General major

Specijal-98's Avatar

Datum registracije: 07.10.2008.
Cool

NJUJORK 11. 11. 2009
PRESS
Lekari joj od dve vagine napravili jednu
Amerikanka Loren Vilijams (29) otkrila je u TV šouu Tajre Benks da se rodila s dve materice i dve vagine. Ona je pre nekoliko godina otišla na rekonstruktivnu operaciju na kojoj su joj lekari od dve vagine napravili jednu

Otkrila seks u 29-oj... Loren Vilijams
Loren je ispričala da joj u ranim 20-im nije bilo jasno zašto su joj neke poze u seksu bile bolne.
- Mrzela sam da budem gore. Neke prijateljice su mi pričale kako im je to najdraža poza, ali neke su se slagale sa mnom, pa nisam sumnjala da nešto nije u redu - ispričala je devojka i dodala da je mislila da su menstruacije dva puta mesečno posledica kontracepcije.
Ona je tek sa 24 godine prvi put otišla kod ginekologa.
- Bila sam šokirana. Nikad nisam primetila da imam dve vagine, a nisu ni moji bivši momci. Čak je i lekar rekao da nikada nije video ništa slično - kaže Loren i dodaje da se na operaciju odlučila da bi smanjila opasnost od pobačaja.
Dve nedelje nakon hirurškog zahvata ponovo je smela da ima seksualne odnose:
- Činilo se kao da sam opet neka vrsta device, a više mi ni određene poze nisu predstavljale problem.
Devojka sada može da zatrudni. Za vreme trudnoće, ukoliko bude htela da ima seks, partner će morati da koristi kondome da ne bi zatrudnela i u drugoj materici.

(AG.)
Press Online :: Lekari joj od dve vagine napravili jednu

Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila pisanja
Ne možeš otvarati nove teme
Ne možeš slati odgovore
Ne možeš slati priloge
Ne možeš mijenjati svoje poruke

BB kod je dozvoljen
Smajliji su dozvoljen
[IMG] kod je dozvoljen
HTML kod je zabranjen
Trackbacks are dozvoljen
Pingbacks are dozvoljen
Refbacks are dozvoljen

Vremenska zona je GMT +2. Trenutno je 15:31 sati.