| |
| Romantika, ljubav i seks Diskusije na temu ljubavi i romantike - pitanja, doživljaji, zgode i nezgode... |
21.09.2009., 17:32
|
#1 (permalink)
|
|
General major
Datum registracije: 11.02.2007.
|
Педери усвајају дијецу
У Словенији почела расправа и уз то се примпрема промјена закона (ако буде подржана) како би требали да изједначе педере и лезбејке са нормалним људима и тако би они смијели да усвајају дијецу???
Па куд иде овај свијет? Садизам и секуларизам Америке!
Јесам љут, јебем ти све 
|
|
|
21.09.2009., 17:48
|
#2 (permalink)
|
|
General major
Datum registracije: 05.02.2006.
|
|
21.09.2009., 19:56
|
#3 (permalink)
|
|
General major
Datum registracije: 09.12.2003.
Godine: 30
|
Svaka cast Sloveniji!! To ce doci i u druge djelove Balkana vrlo brzo,samo da ekonomija bude malo vise prisutna u glavama ljudi...a ne bullshit ala Dodik Silajdzic.
|
|
21.09.2009., 23:41
|
#4 (permalink)
|
|
General major
|
Citat:
Postavljeno od strane fever pitch
svaka cast sloveniji!! To ce doci i u druge djelove balkana vrlo brzo,samo da ekonomija bude malo vise prisutna u glavama ljudi...a ne bullshit ala dodik silajdzic.
|
Схваћам те, теби одговара да твоје дијете расте међу педерима, да кад дође у школу види педере како се шетају парком, како се љубе... Дамм гоод цхоице Февер!
Кад већ говоре о правима педера, а де ми реци гдје се ту поштује право дијетета којег они желе да усвоје, гдје се ту њега пита???
Не мош ти сад само дат то дијете педерима и очекиват да от тог дијетета постане нормалан човјек или жена,
Какав степен дискриминације се ту може очекиват???
Јаране, није ти ово Америка, матер јим секулаистичку, оће да упроспасте и нашу омладину!
|
|
|
22.09.2009., 00:04
|
#5 (permalink)
|
|
General potpukovnik
Datum registracije: 16.06.2004.
|
Jos malo pa ce traziti da pedofili mogu usvojiti dijete.
22.09.2009., 00:30
|
#6 (permalink)
|
|
General foruma
Datum registracije: 09.01.1992.
Godine: 26
|
Citat:
Postavljeno od strane komarac
Jos malo pa ce traziti da pedofili mogu usvojiti dijete.
|
Argument ce, kao i u slucaju homoseksualnosti, biti ljubav. Pedofili vole djecu.
Ja sam protiv toga da i svakakvi muskarac-zena imaju djecu. Svaka budala moze da napravi dijete, ali ne moze da ga odgaja.
Sta rade dva matora klipana u svojoj sobi, mene se ne tice. Nek trpaju gdje hoce i sta hoce. Iako smatram da to nije normalno, ako im je lijepo, onda OK.
Ali necu da vidim dijete izmedju njih.
A, zamislite ovaj crnjak: Imate dijete. Sutra dozivite (ne d'o Bog) nesrecu.
Vase dijete ide na usvajanje...
|
|
|
22.09.2009., 01:40
|
#7 (permalink)
|
|
General major
|
Citat:
Postavljeno od strane Mr47
Кад већ говоре о правима педера, а де ми реци гдје се ту поштује право дијетета којег они желе да усвоје, гдје се ту њега пита???
Не мош ти сад само дат то дијете педерима и очекиват да от тог дијетета постане нормалан човјек или жена,
Какав степен дискриминације се ту може очекиват???
Јаране, није ти ово Америка, матер јим секулаистичку, оће да упроспасте и нашу омладину!
|
Tvoja bi konstatacija bila validna i prihvacena da si upitao gdje su prava djece ciji roditelji su vjernici ili ljubitelji Alije Izetbegovica ili Milosevica? da li djecu trebaju da odgajaju osobe koji se ponose cetnicima,ustasama?,koji vole RS za koju misle da nije "genocidna tvorevina" jer svako malo djete u RS prije zna za RS nego za BIH.
Ti nisi fan vjere sta cemo sa roditeljima koji zele da prosire sjeme samo sa svojom vjerom i da im djeca zene samo svoju vjeru?
Jarane niti Slovenija Majevica,u Sloveniji nije bio rat i nacionalizam i SVAKA IM CAST!!!
A oko Amerike nisi u pravu,informisi se malo, ima mnogo blize tebi "vecih prava" za koje kazes da su "pederi"
|
|
22.09.2009., 01:57
|
#8 (permalink)
|
|
General major
|
Citat:
Postavljeno od strane Pedja
Ali necu da vidim dijete izmedju njih.
A, zamislite ovaj crnjak: Imate dijete. Sutra dozivite (ne d'o Bog) nesrecu.
Vase dijete ide na usvajanje...
|
Pa jeste homoseksualizam los faktor,ali ne zbog roditelja samih,nego zbog sredine.
Kada djete odrasta u sredini koja je drugacija moze da zasmeta(bilo koja razlicitost da je u pitanju)dobri roditelji su toga svjesni i na tome ce raditi sa djetetom,da djete shvati i razumije.
Nije odrastanje Srbina isto u Bijeljini pored onoliko crkvi (svaki dan jedna nice) i u Konjicu ili Mostaru.
|
|
22.09.2009., 07:18
|
#9 (permalink)
|
|
Kapetan
Datum registracije: 11.12.2004.
|
Pederluk je bolest i zbog toga ni u kom slucaju se nesmije dozvoliti pederima usvajanje djece.
Koje bi to traume bile za tu usvojenu djecu. 
|
22.09.2009., 14:42
|
#10 (permalink)
|
|
General foruma
Datum registracije: 09.01.1992.
Godine: 26
|
Citat:
Postavljeno od strane FEVER PITCH
Pa jeste homoseksualizam los faktor,ali ne zbog roditelja samih,nego zbog sredine.
Kada djete odrasta u sredini koja je drugacija moze da zasmeta(bilo koja razlicitost da je u pitanju)dobri roditelji su toga svjesni i na tome ce raditi sa djetetom,da djete shvati i razumije.
Nije odrastanje Srbina isto u Bijeljini pored onoliko crkvi (svaki dan jedna nice) i u Konjicu ili Mostaru.
|
Ja ne govorim o sredini, iako bi i to imalo uticaja, ali zanemarimo sad sredinu.
Ja govorim o razvoju djeteta...o odrastanju djeteta sa dvije mame ili dvojicom tata.
|
|
|
22.09.2009., 19:41
|
#11 (permalink)
|
|
Zastavnik prve klase
Datum registracije: 15.01.2009.
|
I to dijete kada poraste sta smo dobili--jos jednog ,,peska,,.Sta ce drugo da bude kada ga dva ,,peska,,odgoje.
|
|
|
25.09.2009., 07:15
|
#12 (permalink)
|
|
Stariji vodnik
Datum registracije: 12.07.2009.
|
Bruno je kriv za sve lol
jbg jest bolest al kad lezzama daju da usjavaju nek se i ovi ebu kako znaju
ista bolest homici i ovi i oni
totalno sam protiv toga al sta mozes kad je svijet otisao u k...c krasni
|
|
|
29.09.2009., 21:33
|
#13 (permalink)
|
|
Zastavnik prve klase
Datum registracije: 05.09.2008.
|
Citat:
Svaka cast Sloveniji!! To ce doci i u druge djelove Balkana vrlo brzo,samo da ekonomija bude malo vise prisutna u glavama ljudi...a ne bullshit ala Dodik Silajdzic.
|
Zašto čestitaš? Koji su razlozi zbog čega podržavaš usvajanje djece od strane "roditelja" istog pola?
|
29.09.2009., 22:56
|
#14 (permalink)
|
|
General major
|
Citat:
Postavljeno od strane prekobrojna
Zašto čestitaš? Koji su razlozi zbog čega podržavaš usvajanje djece od strane "roditelja" istog pola?
|
Zato sto je to potpuno ispravna odluka i duhu ljutskih prava i tolerancije.Odgovorio sam postavljacu teme sa pitanjima i mozes da pogledas sta sam rekao i sta sam ga pitao?
Razumijem tvoju zabrinutost kako ce djeca rasti izmedju dva roditelja homo sex orentacije, ali isto ako hoces da budes pravedna onda treba da se upitas kakvi su to roditelji koji djeci kazu da je ok nositi sa 12 ili 15 godina kokardu na celu po Ravnoj Gori,ili oni golobradi mladici po Tuzli danas koji uzvikuju:Svi smo mi Ilija!!
Homoseksualci mogu da imaju i djecu koja nisu usvojena,nego su im oni prirodni roditelji (pogledati film birdcage radi lakse ilustracije) mogu da imaju djecu pomocu vjestacke oplodnje,ako neka zena zeli da im rodi djete za muskarce ili da rode sami sebi (zene) mogu da imaju djecu sa bivsim partnerima( kad nise znali ili nisu htjeli da znaju da su homoseksualci) i jos milion nacina koji su manje ili vise prihvatljivi u danasnjim moralnim okvirima.
Cesto ces naci u paru lezbejki da svaka mama rodi sebi po jedno djete,bez obzira da li su ocevi ukljuceni ili ne,djeca odrastaju u homoseksualnim brakovima.
|
|
29.09.2009., 23:06
|
#15 (permalink)
|
|
General major
|
Citat:
Postavljeno od strane fever pitch
zato sto je to potpuno ispravna odluka i duhu ljutskih prava i tolerancije.odgovorio sam postavljacu teme sa pitanjima i mozes da pogledas sta sam rekao i sta sam ga pitao?
Razumijem tvoju zabrinutost kako ce djeca rasti izmedju dva roditelja homo sex orentacije, ali isto ako hoces da budes pravedna onda treba da se upitas kakvi su to roditelji koji djeci kazu da je ok nositi sa 12 ili 15 godina kokardu na celu po ravnoj gori,ili oni golobradi mladici po tuzli danas koji uzvikuju:svi smo mi ilija!!
Homoseksualci mogu da imaju i djecu koja nisu usvojena,nego su im oni prirodni roditelji (pogledati film birdcage radi lakse ilustracije) mogu da imaju djecu pomocu vjestacke oplodnje,ako neka zena zeli da im rodi djete za muskarce ili da rode sami sebi (zene) mogu da imaju djecu sa bivsim partnerima( kad nise znali ili nisu htjeli da znaju da su homoseksualci) i jos milion nacina koji su manje ili vise prihvatljivi u danasnjim moralnim okvirima.
Cesto ces naci u paru lezbejki da svaka mama rodi sebi po jedno djete,bez obzira da li su ocevi ukljuceni ili ne,djeca odrastaju u homoseksualnim brakovima.
|
Само се ти тјеши кокардама и сличним стварима али знај једно да ти младићи кад тад схвате шта је правилно и шта није, а у педера нема те опције. Де ми реци, јес чуо да има ко с' Мајевице да је педер?
|
|
|
29.09.2009., 23:21
|
#16 (permalink)
|
|
General major
|
Citat:
Postavljeno od strane Mr47
Само се ти тјеши кокардама и сличним стварима али знај једно да ти младићи кад тад схвате шта је правилно и шта није, а у педера нема те опције. Де ми реци, јес чуо да има ко с' Мајевице да је педер?
|
Momak budi ozbiljan,kakva Majevica? Ti zivis u Sloveniji i ne samo ti,otisli ste sa Majevice.
|
|
30.09.2009., 01:02
|
#17 (permalink)
|
|
General major
|
Који смо то ми?
ЈА нигдје нисам отишо, отишли су моји родитељи (разуимијем јих) али ја се враћам 
А за Мајевицу сам те пито зато, јер је лијеп доказ каквим васпитањем и у каковом окружењу нема педера.
|
|
|
30.09.2009., 20:31
|
#18 (permalink)
|
|
Zastavnik prve klase
Datum registracije: 05.09.2008.
|
Citat:
Zato sto je to potpuno ispravna odluka i duhu ljutskih prava i tolerancije.Odgovorio sam postavljacu teme sa pitanjima i mozes da pogledas sta sam rekao i sta sam ga pitao?
Razumijem tvoju zabrinutost kako ce djeca rasti izmedju dva roditelja homo sex orentacije, ali isto ako hoces da budes pravedna onda treba da se upitas kakvi su to roditelji koji djeci kazu da je ok nositi sa 12 ili 15 godina kokardu na celu po Ravnoj Gori,ili oni golobradi mladici po Tuzli danas koji uzvikuju:Svi smo mi Ilija!!
|
Dragi Fever, plašim se da su prava djece samo šarena laža s kojom se maše da se zamažu oči. Kao i u mnogim drugim stvarima uostalom. Vjeruj mi, jako se malo zapravo brine o djeci. Više puta sam se u to uvjerila. No, još nigdje ne vidjeh da djeca imaju organizovane proteste i parade jer su im ugrožena prava, no to je valjda neka druga priča...
Šta zna dijete šta su ljudska prava i protest?? Žive i postaju onakvima kakve ih učine roditelji ili sredina.
(Slažem se sa Pedjinom konstatacijom da mnogim heteroseksualcima ne bi dozvoljavala da imaju djecu. Čak bi, da se ja pitam od takvih i oduzimala djecu)
Jako su rijetki slučajevi gdje djeca odrastu u ljude koji nikako ne liče porodici i sredini u kojoj su odrasli.
Tako taj primjer o 12-ogodišnjacima baš "i ne drži vodu". A evo i zašto. Roditelji djeci nameću obrazac ponašanja i djeca se ponašaju po tom obrascu.Tako je sa djecom iz porodica gdje su roditelji različitog pola. Ne čini li ti se da bi se isto dogodilo i djeci koja žive sa istopolnim roditeljima? Djeca prihvataju obrazac ponašanja porodice i sredine u kojoj rastu. Ukoliko svaki dan gledaju dvojicu tata ili dvije mame kako se ljube očekivati je da smatraju da je to normalno i da to "tako treba".Na isti način kao što to čine i djeca gdje su roditelji različitog pola. Da li je neko razmišljao šta se dešava u glavi tog djeteta? Da li je to dijete možda zbunjeno? S jedne strane ima roditelje istog pola u kući, a s druge strane vidi nešto drugo na ulici i u kućama svojih vršnjaka?!
Tako da smatram da veličanje štete koju prave roditelji tih 12-ogodišnjaka koje si opisao, ne umanjuje štetu koju bi napravilo legalizovanje prava na usvajanje djece roditelja istog pola.
I ne, nisam homofobična. Ni slučajno! Ne mrzim ih. Uostalom, moj frizer je jedan od njih
Samo ne bih baš radila na popularizaciji i širenju homoseksualizma, posebno ne na tome da budu roditelji djeci kojoj nisu biološki roditelji. Iz prostog razloga što dva muškarca ili dvije žene teško da mogu stvoriti novi ljudski život bez osoba suprotnog pola. Priroda se za to pobrinula. Zar da i tu idemo protiv prirode?
Ostavljam svakome pravo da živi svoj život onako kako smatra da je za njega najbolje ali pod uslovom da njime ne ometa tudji život. Posebno ne kad je riječ o dječijim životima.
|
10.10.2009., 17:38
|
#19 (permalink)
|
|
General major
Datum registracije: 07.10.2008.
|
Nije čudo što se i to danas traži. Porodica je osnovni stub (ćelija) svakog društva. Zapostavlja se na razne načine i to od strane onih institucija koje su dužne da se najviše brinu o njoj. Erozija morala je sve veća i veća i naravno javlja se prostor za nemoral svih vrsta, pa i to čudo usvajanja djece od strane bludnih roditelja.

| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Pravila pisanja
|
Ne možeš otvarati nove teme
Ne možeš slati odgovore
Ne možeš slati priloge
Ne možeš mijenjati svoje poruke
HTML kod je zabranjen
|
|
|
Vremenska zona je GMT +2. Trenutno je 11:59 sati.
|
|
|