Lopare Online

Nazad   Lopare Online Forum > Generalne diskusije > Romantika, ljubav i seks

Romantika, ljubav i seks Diskusije na temu ljubavi i romantike - pitanja, doživljaji, zgode i nezgode...

Odgovori

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Staro 13.04.2009., 01:09   #1 (permalink)
General major

Specijal-98's Avatar

Datum registracije: 07.10.2008.
Cool Невјеста Елона стигла из aлбаније

Невјеста Елона стигла из Aлбаније
Datum: 10.04.2009 22:00
Autor: Драго Тодоровић
ФОЧA - У дворишту старе куће, у Јошаници код Фоче, Василије Пејовић (41), са мајком Персом и снахом Данијелом, од раног јутра дочекује комшије које долазе "на слатку", јер је коначно нашао своју животну сапутницу, чак у Скадру, на Бојани, у Aлбанији!

Иако је тек дошла у кућу Пејовића, осамнаестогодишња Елона, се показала као права домаћица. Скувала нам је кафу и почастила колачима који се припремају у њеном крају.
- Елона ме зове Васја, јер не може баш да изговори Василије, али, научиће, вријеме је пред нама. Тако је ваљда, суђено - рекао је Василије.
Василије нам прича да је шест пута ишао у Aлбанију по цуру, док се није посрећило са Елоном.
- Проблем је у посредницима, који за овакве послове узимају велике паре. Сва процедура коштала је око 4.000 евра. Ту су и пасоши и виза. Најмање сам дао Елониној породици. По тамошњем обичају даровао сам њену мајку са 150 евра - додаје Василије.
Каже да је приликом вјеридбе, прије 20 дана, Елони у Скадру, купио и златну огрлицу, сат, наруквицу и минђуше.
- Већ на први поглед смо се свидјели једно другом, па је зато њена породица одмах и пристала да је дају - рекао је Василије, који је запослен у фочанској болници, на одржавању. Чуди га што је његова женидба постала фочанско чудо број један.
- Српкиње не желе да се удају на село, а Aлбанке не питају. Не мислим да је велика разлика у годинама препрека за наш срећан брак. Кајем се само, што се баш овако, нисам оженио раније! - рекао је Василије.
Елонин отац Ноја желио је да се свечани испраћај његове кћерке уприличи на католички Ускрс, 12. априла, али му двојица старијих синова, нису могла стићи из Енглеске и Италије. У кући Пејовића, су Василијева мајка Перса и братова жена Данијела, са четворогодишњим сином Радованом.
- Јутрос сам мојој Елици објашњавала како ћемо садити кромпир и све ме је разумјела. Стално понавља "учимо српски, учимо српски" - каже мајка Перса Пејовић.
Трећа невјеста

- Ускоро ће, послије Вишеграда и Фоче, у Републику Српску стићи и трећа невјеста из Aлбаније, пошто је обављена вјеридба.
Могу само да кажем да је ова трећа из Драча, а ко је младожења, нећу да откривам - повјерио нам се Василије Пејовић.

Nevjesta Elona stigla iz Albanije - Kroz RS - Glas Srpske
Izgleda da su žene roba ko i ostala roba !!! Kupi, plati i kući vodi !!! Moja je prognoza da će biti i u našim selima nevjesti iz Albanije. Šta vi mislite o ovoj pojavi. Naši momci trebaju trčati što prije u Albaniju dok cijena nije drastično skočila.
Specijal-98 nije online   Reply With Quote

Sponsored Links
Staro 13.04.2009., 14:35   #2 (permalink)
emt
Potpukovnik

emt's Avatar

Datum registracije: 04.09.2008.
Podrazumijevano

srbi najstariji narod...eto tako, zivi se u vremenu prije hrista...samo sto
jos postoje evrici.
emt nije online   Reply With Quote
Staro 13.04.2009., 16:16   #3 (permalink)
General major

Specijal-98's Avatar

Datum registracije: 07.10.2008.
Cool

Bolje kupiti ženu nego kravu, mada kako stvari stoje mnogim našim seoskim momcima izgleda više paše krava. I oni koji je imaju i ne pomišljaju na ženidbu !!!
Specijal-98 nije online   Reply With Quote
Odgovori

Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila pisanja
Ne možeš otvarati nove teme
Ne možeš slati odgovore
Ne možeš slati priloge
Ne možeš mijenjati svoje poruke

BB kod je dozvoljen
Smajliji su dozvoljen
[IMG] kod je dozvoljen