Lopare Online

Go Back   Lopare Online Forum > Generalne diskusije > Romantika, ljubav i seks

Romantika, ljubav i seks Diskusije na temu ljubavi i romantike - pitanja, doživljaji, zgode i nezgode...

Reply

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Old 07.01.2004., 22:04   #21 (permalink)
Administrator

Oliver's Avatar

Registrovan: 13.09.2003.
Godina: 24
Send a message via ICQ to Oliver Send a message via MSN to Oliver Send a message via Yahoo to Oliver Send a message via Skype™ to Oliver

misljenja sam da je coyot ipak skontala o cemu se zapravo radi, odnosno da je vase objasnjenje suvisno, kolega stranac.

mada, moze dobro doci nasim manje iskusnim korisnicima.

Oliver is offline   Reply With Quote

Sponsored Links
Old 07.01.2004., 22:43   #22 (permalink)
General major

no_name's Avatar

Registrovan: 16.11.2003.

Quote:
mada, moze dobro doci nasim manje iskusnim korisnicima.

cisto sumnjam da ima takvih "korisnika"
no_name is offline   Reply With Quote
Old 07.01.2004., 22:47   #23 (permalink)
Administrator

Oliver's Avatar

Send a message via ICQ to Oliver Send a message via MSN to Oliver Send a message via Yahoo to Oliver Send a message via Skype™ to Oliver

ima, to je onih 80% neaktivnih, koji ce da nestanu sa lica foruma jednog dana... :|
Old 08.01.2004., 15:30   #24 (permalink)
General potpukovnik

Registrovan: 17.05.2003.

Bilo je to davno, davno, neki od vas su tek bili rodjeni a ja sam bio dvadestogodisnjak, drzak dripac sa viskom misicne i manjkom mentalne energije.
Valjda je vojska iz koje sam se bio tek vratio unistila i ono malo razuma pa sam prihvatio poziv jedne ljepotice da je posjetim posle 22 casa to jest kada joj muz ode na posao.
Sad kada gledam iz ovog ugla znam da sam pristao na nesto ruzno jer sad zivim sa devizom " ko joj gace kupuje nek joj on iste i skida" ali tada...he valjda ce me dvedesetogodisnjaci razmjeti.
Elem, smjestim se ja u kafance nedaleko od zgrade u kojoj je dama stanovala i naoruzam strpljenjem (nikad ga nisam imao) cekam na zakazano vrijeme. Da prekratim cekanje zaposlim zube kikirikijem (nisam znao da se smatra afrodizijakom, kako sam sujetan bio ne bih g ani pogledao )
Da ne duzim, u kafance je svratio moj poznanik, covjek koji je ponekad svracao kod mojih roditelja nekih desetak godina stariji od mene i iskreno se obradovao vidjevisi me.
Pali su komplimenti tipa: Sta vojska ucini od covjeka, izrastao si u pravog covjeka i sl. Zalili smo susret sa po dva piva i on je ostisao na "posao".
U deset i deset sam bio kod "dame" a u deset i petnaest je neko zvonio na vratima.
"Muz"- vrisnula je priguseno i pokazala rukom ka prozoru.
Jebi ga djeco" ne znam da li ste kad skakali kroz prozor sa drugog sprata, ako niste nemojte ni da pokusavate nije uopste prijatno.....

Kako sam drzao cipele u lijevoj ruci mozete zamisliti da sam pri doskoku dodirnuo rukama tlo i iscasio zglob na toj ruci. Iste veceri sam morao voziti desnom rukom do malo daljeg mjesta da imobilizujem zglob, jer da sam otisao u nas dom zdravlja....mozete pretpostaviti da bi se lako doznalo gdje sam se povrijedio.
Dakle, sutradan u jutranjim casovima utapao sam tugu u pivo kad vidi cuda, u kafanu udje moj poznanik onaj isti od sinoc sa lijevom rukom u zavoju.
- Oklizuno se pa pao, par piva previse.- odgovorih na njegov upitan pogled, a on sjede i narucivsi pivo otpoce:
- Slusaj ljudino.- pogleda me nekako sjetno, pogled mu bijese kao u prebijenog psa i obrisavsi suzu koja mu zasija u glu oka nastavi:
- Izgleda da me zena vara, sinoc sam se povrijedio na poslu cim sam stao pored masine, stigao sam kuci u deset i petnaest a ona kurva je je nesto odguvlacila sa otvaranjem... prozor na dnevnoj sobi je bio sirom otvoren, na stolu rakija nasuta, a ona ne pije....

Da vam ne pricam dalji tok razgovora u kojem naravno nisam priznao da sam ja bio taj koji je osrknavio njegov dom. Otisao sam kuci a danima mi je u probudjenoj savjejsti odzvanjalo ono "Slusaj ljudino". Jebo te kako to boli, covjek te smatra COVJEKOM u pravom smislu te rijeci a ti mu oskrnavis porodicu. To sto ja nisam znao da je to njegova supruga ne opravdava me puno. Dugo, dugo sam bi oprezan i nisam se upustao sa udatim zenama....
Ali neki ljudi moraju dva put ada padnu na nos da bi nesto naucili
Stranac is offline   Reply With Quote
Old 08.01.2004., 16:31   #25 (permalink)
Brigadni general

Pribojac's Avatar

Registrovan: 22.10.2003.

<span style='color:blue'>Eto vidis ljudino a i provokatoru.

Ovu pricu si trebao da stavis na pocetak ovog topica i onda bi se moglo diskutovati, a sta ti mislis da ima ovdje jos takvih otvorenih kao ti da ovako prezentiraju "sopstvenu kradju zabranjenog voca."

Takvih sigurno ima ali sute, praveci se nevjesti.

I ja se sjecam kako su bile slatke komsijske rane tresnje koje smo kao djeca krali, o tome bi mogao napisati cijelu pricu... Ha, ha, ha.</span>
Old 08.01.2004., 17:28   #26 (permalink)
General potpukovnik

Ja sam dovoljno odrastao da mogu da svedem racune pa mi nepada tesko da operem svoj "prljav ves" no bojim se d anko ovdje nece progovoriti o tome
Old 09.01.2004., 14:19   #27 (permalink)
Major

Registrovan: 24.02.2003.

Hvala Stranac na objasnjenju... haha

Da li se to voce jede...?
Coyot is offline   Reply With Quote
Old 09.01.2004., 18:53   #28 (permalink)
General potpukovnik

Ne nego se ''be :x
Umjesto sto postavljas takva pitanja bolje bi bilo da nam ispricas jesi li i ciji si plot preskakala, odnosno jeli neko radi tebe plotove preskakao
Old 09.01.2004., 19:56   #29 (permalink)
General major

no_name's Avatar

u filmu zena vara muza, ljubavnik u kuci a muz dolazi ja bezim iz sobe i zapitkujem "da li ih je uFatio"
nije to za svakoga, velike su to IGRE!!
Old 09.01.2004., 23:57   #30 (permalink)
Administrator

Oliver's Avatar

uzbudljivo, nema sta!

ebiga stranac... "oklizne" se svako ponekad
Old 10.01.2004., 19:28   #31 (permalink)
General major

no_name's Avatar

Quote:
uzbudljivo, nema sta!

ebiga stranac... "oklizne" se svako ponekad
naravno da je "uzbudljivo" , treba preziveti skok kroz prozor )
muski, mislim da i mogu u toj "kradji" bolje uspeti nego zena jer zene vole a u takvom "poslu" nema ljubavi!!
i opet ponavljam NIJE TO ZA SVAKOGA!!!
Old 10.01.2004., 20:11   #32 (permalink)
General potpukovnik

Ma sestro draga, mani se stereotipa o tome kako zene "vole" a mi ispijamo casu piva. Pa sta mislis da su me sve voljele i samo po suzu pustile kada sam nestao ja bih odavno bio u paklu
Old 10.01.2004., 20:26   #33 (permalink)
General major

no_name's Avatar

Quote:
Ma sestro draga, mani se stereotipa o tome kako zene "vole" a mi ispijamo casu piva. Pa sta mislis da su me sve voljele i samo po suzu pustile kada sam nestao ja bih odavno bio u paklu
eto znala sam da ces ti ovako da mi odgovoris!!
ima i onih koji "vece kradu" mesecima, godinama i to sve sa jedne "vocke" sta mislis TI sta je u pitanju?
Old 10.01.2004., 20:34   #34 (permalink)
General potpukovnik

Tesko pitanje :?
Znas ja sam samo dva puta u zivotu krao "tudje voce" i oba puta skakao kroz prozor i kajao se, kajao, kajao....
Ti koji kradu sa jedne vocke godinama su pod maHanom (sto bi rekla nasa skolska Najla) Da, da, da se vole oni bi se razveli od svojih partnera pa onda zivjeli zajendo, ovako uzivaju u "zabranjeom vocu" jer....jebi ga ako kazem istinu o tome mislit ce te da sam normalan
Old 10.01.2004., 20:45   #35 (permalink)
General major

no_name's Avatar

Quote:
Tesko pitanje :?
Znas ja sam samo dva puta u zivotu krao "tudje voce" i oba puta skakao kroz prozor i kajao se, kajao, kajao....
Ti koji kradu sa jedne vocke godinama su pod maHanom (sto bi rekla nasa skolska Najla) Da, da, da se vole oni bi se razveli od svojih partnera pa onda zivjeli zajendo, ovako uzivaju u "zabranjeom vocu" jer....jebi ga ako kazem istinu o tome mislit ce te da sam normalan
sta ti dodje to "pod maHanom"?....sto mislis ako nece da se razvedu da se "ne vole"? moze da bude X razloga zbog kojih to ne cine, jer u takvim "kradjama" vise nisi "sam" vec je tu ceo "niz" osoba koje vuces za sobom i da se taj "niz" ne povlaci "kradljivci" se opredele za "kradju" i tako ostaju "kradljivci" ceo zivot!!
a zamisli kako je tesko ziveti u takvom zivotu?
zato naglasavam vec par puta NIJE TO ZA SVAKOG !!
Old 10.01.2004., 21:03   #36 (permalink)
General potpukovnik

Naravno nije to za zdrave ljude
A te dugogodisnje veze su pakao za te ljude koji u njima uzivaju, ali oni svoj pakao vole i ne mogu da ga se odreknu.
Old 11.01.2004., 01:24   #37 (permalink)
Administrator

Oliver's Avatar

to mu ga dodje nesto kao droga
Old 11.01.2004., 01:53   #38 (permalink)
General potpukovnik

Pa tako nekako se ponasaju neki ljudi...
Pitao sam djeda jednom sta je to svalercina...

....Sine, to ti je onaj muskarac koji moze kresnuti svoju babu najmanje jedan put dnevno i nakon 50 godina braka...svaki put tudju bi mogao i svaki mlakonja...rece starina.
Old 11.01.2004., 02:29   #39 (permalink)
Administrator

Oliver's Avatar

mudar odgovor
Old 11.01.2004., 02:31   #40 (permalink)
General potpukovnik

Da, samo neki uce tek na svojim greskama
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules