| |
| Romantika, ljubav i seks Diskusije na temu ljubavi i romantike - pitanja, doživljaji, zgode i nezgode... |
04.11.2007., 13:19
|
#21 (permalink)
|
|
Stariji vodnik prve klase
Datum registracije: 04.09.2007.
|
Brak je više obaveza .....
Pozdrav!
Dugo me nije bilo na forumu, pa da se malo aktiviram.
U sadašnjem životu, brak vam je više obaveza nego zadovoljstvo. Kakva nam je ekonomska i socijalna situacija, primorani smo da se borimo za opstanak.
Sada u braku se sve svodi na ispunjavanje bračni i porodičnih obaveza. Supružnici moraju da rade da bi obezvjedili egzistenciju sebi i djeci, tako da malo vremena posvećuju jedno drugom. I ono malo vremena što provode zajedno je samo fiziološko zadovoljavanje. Nema tu više ljubavi i strasti.
Toliko za sada od mene.
|
|
|
24.11.2007., 20:48
|
#22 (permalink)
|
|
Desetar
Datum registracije: 24.11.2007.
|
Brak funkcionise onoliko koliko obe strane zele.Cinjenica je da mladje zene vole ljude srednje generacije,iskljucivo radi seksa,zbog toga sto ne mogu da dozive takav seks s svojom generacijom.To je cinjenica i toga danas ima na hiljade slucajeva.Seks je kljuc svega.On otvara i zatvara brak.to je sredstvo koje je najdjelotvornije protiv stresa, i treba ga koristiti sto vise,zato tucajte se sto vise,bolje za vas.
|
|
|
24.11.2007., 20:51
|
#23 (permalink)
|
|
General major
Datum registracije: 11.02.2007.
|
Ljudi vidimo se na ovoj temi, kad budemo na istoj frekvenciji, ja sam malo nize...
Slobodan   
|
|
|
25.11.2007., 11:42
|
#24 (permalink)
|
|
Banovan
Datum registracije: 12.07.2007.
|
Што би реко наш народ "све је добро што се добро сврши". 
|
|
|
27.05.2009., 19:47
|
#25 (permalink)
|
|
Brigadni general
Datum registracije: 27.02.2007.
|
Citat:
Postavljeno od strane prasnjavi
Brak funkcionise onoliko koliko obe strane zele.Cinjenica je da mladje zene vole ljude srednje generacije,iskljucivo radi seksa,zbog toga sto ne mogu da dozive takav seks s svojom generacijom.To je cinjenica i toga danas ima na hiljade slucajeva.Seks je kljuc svega.On otvara i zatvara brak.to je sredstvo koje je najdjelotvornije protiv stresa, i treba ga koristiti sto vise,zato tucajte se sto vise,bolje za vas.
|
Ja ipak mislim da mlade djevojke "vole" muskarce srednje generacije zbog para, a ne zbogo seksa, izuzev ako ne boluju od elektrinog kompleksa.
|
27.05.2009., 21:43
|
#26 (permalink)
|
|
Banovan
Datum registracije: 16.06.2004.
|
Starije sigurno vole zbog para, ali mozda ih vole zato sto "stariji" ne dodju tako brzo do klimaksa. Mladji to na brzake i trc milojka, a stari ipak bolje guslaju.
Jednom rijecju bolji gusari mada im je mac ponekad premekan.
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Pravila pisanja
|
Ne možeš otvarati nove teme
Ne možeš slati odgovore
Ne možeš slati priloge
Ne možeš mijenjati svoje poruke
HTML kod je zabranjen
|
|
|
Vremenska zona je GMT +2. Trenutno je 08:38 sati.
|
|