Lopare Online

Go Back   Lopare Online Forum > Ostalo > Opšte diskusije

Opšte diskusije Sve što imate zanimljivo da diskutujete, a ne spada u neki od već postavljenih foruma

Reply

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Old 03.07.2008., 13:23   #1 (permalink)
Pukovnik

đuric's Avatar

Registrovan: 28.07.2004.
Default Forum Lopare

Onomad sam pisao i bio aktivan na raznim forumima između ostalog na forum index HR, Sarajevo X; Rogatica.com i omrženom, odnosno hvaljenom B92...
Naravno sve to sam prekinuo kad' sam prešao na Lopare forum,tu je bilo velike gužve (bilo je puno forumaša) i trenutni posetilaca i onih koji su tu stalno itd.
Da, moram da napomenem da je bilo i svađe i vređanja ..jedan od tih aktera svađe bio sam i ja (tad' sam neosnovano napao Stranca) ali sve se to nekako završilo na kvalitetnoj raspravi na politika forum..
E sad' mi imamo ovde na forumu razne profile koji su učlanjeni; neki iz ljubavi prema Loparama zato što su daleko od kuće, neki iz federacije i željni su sučeljavanja suprotnih stavova sa druge strane, neki budu kratko pa nas napuste neki ostaju i budu aktivni članovi foruma itd... imamo takođe i veoma izražene nacionaliste i sa jedna i sa druge strane i to je u redu, međutim šta raditi sa onim ekstremno nacionalističkim nastrojenim forumašima.
Nekoliko njih je banovano zauvek a neki se provlače pod raznim tezama, ponekad vešto popuštaju da bi se zamaskirali itd.
Ovde sam hteo reći baš o ovim drugim, dakle ekstremistima naravno prikrivenim
Vi ste većinom svesni opasnosti koliko jaka reč može biti opasna pa taman izrečena i na forumu ukoliko se stalno i tendeciozno postira određeni stav lični ili umetnuti kao stav većine.
Ja sam svestan situacije da smo mi duboko podeljeni (mislim na narode u BiH) ali i unutar nas samih (Srba) i setih se kad smo kod toga jedne izreke pokojnog glumca Bate Stojkovića u filmu Balkanska pravila kad on kaže; Ovaj narod je podeljen oštro na dve strane na budale i one koji trpe
Problem je za ove koji trpe kad ove "budale" hoće da nametnu svoj stav ne birajući na koji način (uvrede, poniženja, srozavanjem svake teme započete zarad ozbiljne diskusije na sprdnju ili sdruge strane bezbroj postiranja tema koje nemaju nikakve veze ni sa čim, sem jednim, da uruši kredibilitet foruma i prestave ga kao seljački i primitivan forum. Neki su zbog ovakvih i napustili forum pouzdano znam) i tako dalje itd...
đuric is offline   Reply With Quote

Sponsored Links
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules