| |
|
| Opšte diskusije Sve što imate zanimljivo da diskutujete, a ne spada u neki od već postavljenih foruma |
24.06.2008., 09:41
|
#1 (permalink)
|
|
General major
Registrovan: 05.02.2006.
|
Пријетње
Баш ме занима једно интересантно питање !
Како би се Ви, драге колегице и колеге форумаши понашали да вам неко путем п.п. на било ком форуму пријети ,,физичким обрачуном,, ? Како се од тога и таквих заштити на форуму ?
Last edited by Mr. Majevica : 24.06.2008. at 09:48.
|
|
|
24.06.2008., 09:54
|
#2 (permalink)
|
|
General major
Registrovan: 11.02.2007.
|
Пронаћи га, па га добро измлатити. :d
Не, ја мислим да таквим појединцима нестане аргумената (ако јих уопште имају), па онда спану на "прљаве игре".
|
|
|
24.06.2008., 10:15
|
#3 (permalink)
|
|
Kapetan
Registrovan: 20.02.2008.
|
Quote:
Originally Posted by Mr. Majevica
Како би се Ви, драге колегице и колеге форумаши понашали да вам неко путем п.п. на било ком форуму пријети ,,физичким обрачуном,, ? Како се од тога и таквих заштити на форуму ?
|
Smijesno.. to je samo Baraba radio dok je bio pusten s'lanca..

|
|
|
24.06.2008., 10:21
|
#4 (permalink)
|
|
General major
|
Смијешно није ! Него, има л' каквог лијека ! Шта чинити ? Да ли би помогле сачуване п.п. од више ,,форумаша,, а послане од једног те истог ,наравно у питању су пријетње ! 
|
24.06.2008., 10:25
|
#5 (permalink)
|
|
Kapetan
Registrovan: 20.02.2008.
|
Quote:
Смијешно није ! Него, има л' каквог лијека ! Шта чинити ? Да ли би помогле сачуване п.п. од више ,,форумаша,, а послане од једног те истог ,наравно у питању су пријетње ! 
|
Neznam gdje je Pero Maletić... Ima on iskusustva, ima nekog polismena u CH diplomirao na rjesavanju forumskih prijetnji..
Mala sala...
Nego, ako mislis da je ozbiljno... nemoj odgovarati na takve gluposti i debil ce prestati.. jer iole ozbiljan krkan nece ti prijetiti nego te nadje onako face to face.. ma bezveze.
|
|
|
24.06.2008., 10:50
|
#6 (permalink)
|
|
Pukovnik
Registrovan: 28.07.2004.
|
Jučer, 08:46
đuric
Kapetan prve klase
Infractions: 0/1 (1) FW: ??????
--------------------------------------------------------------------------------
Quote:
Quote:
Originally Posted by đuric
Evo ovako, ako si rad da se svađamo i vređamo ja ti stojim na raspolaganju ili možda hoćeš nešto drugo recimo da se dobro potkačimo evo sad te pozivam mogu ja da svratim i do Bijeljine svakako prolazim kad' idem kući.
Evo ja sam spreman šta god poželiš i evo upućujem ti poziv (da ti izvuđem uši) pošto si jako bezobrazan..
Па није ваљда дошло дотле ? А зар се ја и ти свађамо ? А зар је фер , што ти откриваш по форуму моје радно мјесто, а самим том си ми отктио и идентитет. Једино, можда то радиш с намјером ?
Ово за ,,извлачење ушију,, сматрам за твоју шалу !
Pa to isto i kao što ti mene otkrivaš i još pnižavaš.. A ovo za uši to se uopšte ne šalim
Ja se uopšte nisam kultivisao po tom pitanju i uvek sam spreman da se pobijem i to mi je ponekad zadovoljstvo i veruj mi nebi mi bilo strano da navratim tamo kod tebe... I ne samo da to što sam otkrio tvoj identitet nego sam spreman da dođem tamo kod tebe i javno ti izvučem uši
|
|
|
24.06.2008., 11:16
|
#7 (permalink)
|
|
General major
|
Без коментара (на ове горе ,,објелодањене,, п.п. једног форумаша) !
Добро Золе, можда има неко још неку идеју ?
Стварно, у животу нисам никад имао прилику да ми неко пријети (ни, као што ти рече face to face), па немам искуства са том ,,појавом,, !
|
24.06.2008., 11:25
|
#8 (permalink)
|
|
Pukovnik
|
Pedja
General foruma
Registrovan: 09.01.1992.
Godina: 24
--------------------------------------------------------------------------------
Quote:
Originally Posted by Lucky
looooooool
ko im je predsjednik nije ni cudo sto su ovako zatucani
Suzdrzi se od ovakvih komentara. Ako imas problem s Mr. Majevicom rijesi to preko privatnih poruka, ili se nadjite iza Queena, pa se obracunajte muski.
24.06.2008., 11:37
|
#9 (permalink)
|
|
General major
|
И ?  Па ово је само Пеђин приједлог !
Нити сам ја Lucky шта пријетио, а нити он мени ! А и што би ? И зашто њих ,,петљаш,, у нешто што нема везе, наравно, ако је можда као приједлог ?
Смијешно је што ја као радикал, никад никоме нисам пријетио, а ти као човјек ,,европског,, опредјељења и погледа на свијет пријетиш на све стране !
|
24.06.2008., 11:41
|
#10 (permalink)
|
|
Pukovnik
Registrovan: 04.09.2007.
|
Evo ovako, ako si rad da se svađamo i vređamo ja ti stojim na raspolaganju ili možda hoćeš nešto drugo recimo da se dobro potkačimo evo sad te pozivam mogu ja da svratim i do Bijeljine svakako prolazim kad' idem kući.
Evo ja sam spreman šta god poželiš i evo upućujem ti poziv (da ti izvuđem uši) pošto si jako bezobrazan..
Па није ваљда дошло дотле ? А зар се ја и ти свађамо ? А зар је фер , што ти откриваш по форуму моје радно мјесто, а самим том си ми отктио и идентитет. Једино, можда то радиш с намјером ?
Ово за ,,извлачење ушију,, сматрам за твоју шалу !
Pa to isto i kao što ti mene otkrivaš(тебе нико не открива рекао си сам да имаш петљу па се не кријеш иза псеудонома) i još pnižavaš.. A ovo za uši to se uopšte ne šalim (А кад будеш њега повлачио, спреми се да повучеш и мене!)
Ja se uopšte nisam kultivisao po tom pitanju(ниси се ти култивисао ни по једном питању ,с обзиром какву си нам приватну пошту слао!) i uvek sam spreman da se probijem i to mi je ponekad zadovoljstvo i veruj mi nebi mi bilo strano da navratim tamo kod tebe...(ПАЗИ ТИ САМО ДА У ПУТУ НЕ НАЛЕТИШ НА МЕНЕ , МОГЛЕ БИ СЕ ТЕ ПРЕТЊЕ ОСТВАРИТИ КО БУМЕРАНГ ТЕБИ СА МОМ!) I ne samo da to što sam otkrio tvoj identitet nego sam spreman da dođem tamo kod tebe i javno ti izvučem uši[/quote]
|
|
|
24.06.2008., 11:41
|
#11 (permalink)
|
|
Pukovnik
|
Quote:
И ?  Па ово је само Пеђин приједлог !
Нити сам ја Lucky шта пријетио, а нити он мени ! А и што би ? И зашто њих ,,петљаш,, у нешто што нема везе, наравно, ако је можда као приједлог ?
Смијешно је што ја као радикал, никад никоме нисам пријетио, а ти као човјек ,,европског,, опредјељења и погледа на свијет пријетиш на све стране !
|
Pa kao predlog naravno za izvlačenje ušiju..... Al prvo hulahopke da obučeš pa onda na izvlačenje ušiju...(citiram Šutanovca upućeno Aligrudiću u skupštini)
|
|
|
24.06.2008., 11:50
|
#12 (permalink)
|
|
General major
|
 Буди Бог с тобом ! Ако ти имаш такве сколоности, да видиш мушкарца у хулакопкама, Ја ти од те феле нисам. За шутановца се прича да је педерчина, као и за већину досманлија !
Мани се ти мене !
|
24.06.2008., 11:51
|
#13 (permalink)
|
|
Pukovnik
|
А ти ништа не мораш облачит и немој да би случајно скидао тангице!
Quote:
Pa kao predlog naravno za izvlačenje ušiju..... Al prvo hulahopke da obučeš pa onda na izvlačenje ušiju...(citiram Šutanovca upućeno Aligrudiću u skupštini)
|
|
|
|
24.06.2008., 11:55
|
#14 (permalink)
|
|
Pukovnik
|
Опет показујеш своју Веслиновачку културу,шаљући увредљиве ПП, рекао сам ја и мајмуни у золошком врту обиђу читав свет ал ништа не науче!Джаба теби да да спаваш и у Лувру,ти из своје коже не можеш!
Quote:
|
|
|
|
24.06.2008., 11:55
|
#15 (permalink)
|
|
Pukovnik
|
Quote:
Originally Posted by misirac
|
Radikalski prostakluk.....
|
|
|
24.06.2008., 12:12
|
#16 (permalink)
|
|
General major
|
Quote:
Danas 11:55đuricQuote:
Originally Posted by misirac
Radikalski prostakluk.....
|
Дај молим те Ђурићу ! Ти не пишеш простаклуке ?
Мени можеш рећи да обучем хулакопке,да ми пријетиш, а теби нико не смије рећи да носиш тангице ? Какво ти онда право имаш ?
|
24.06.2008., 13:09
|
#17 (permalink)
|
|
Pukovnik
|
Слушај ја имам твојих 5-6 истих приватних порука у којима не испушташ .....(ја из личне културе нећу навести шта) из уста! Ја твоје ПП уопште више не отварам.Такође имам ницк нејм али и иза њега се не користим простаклуцима нити вулгарностима. И теби било боље да ово што ми шаљеш у ПП јавно објавиш да људи овде стварно виде с ким имају посла,кад си тако искрен и ако имаш петље, као што тврдиш.ИЛИ МОЖДА НЕМАШ?[quote=đuric;100319]Radikalski prostakluk.....[/quote]
|
|
|
24.06.2008., 14:34
|
#18 (permalink)
|
|
Pukovnik
Registrovan: 29.08.2006.
|
|
|
|
24.06.2008., 14:40
|
#19 (permalink)
|
|
General foruma
Registrovan: 09.01.1992.
Godina: 25
|
Quote:
|
Mozes ga staviti na ignore listu i vise neces vidjeti njegove postove, a mislim ni privatne poruke.
Mozes ga prijaviti i policiji, podnijeti tuzbu...
|
|
|
24.06.2008., 14:46
|
#20 (permalink)
|
|
Pukovnik
Registrovan: 29.08.2006.
|
Hehe, mogu zamislit reakciju policajca kad bi prijavio ovako nesta  
Mr. Majevica, najbolje na ignor okacit onog ko ti nije simpatican ili uopste ne odgovarati na postove X osobe.
|
|
|
| | |