| |
|
| Opšte diskusije Sve što imate zanimljivo da diskutujete, a ne spada u neki od već postavljenih foruma |
19.02.2008., 00:14
|
#41 (permalink)
|
|
General major
Registrovan: 21.01.2006.
|
|
|
|
19.02.2008., 00:16
|
#42 (permalink)
|
|
Banovan
Registrovan: 24.11.2007.
|
Vrlo brzo ćete optužiti za kolaboraciju sa mrskim neprijateljem  
|
|
|
19.02.2008., 00:18
|
#43 (permalink)
|
|
General major
Registrovan: 09.12.2003.
Godina: 29
|
Quote:
Originally Posted by blavor
@ fever
Mister KVOALICIJA (pošto često koristiš ovaj izraz da ti skrenem pažnju da se kaže koalicija dakle nema V), ti si stvarno osoba za koju Crnogorci kažu "nit si vino nit si voda"jer ja stvarno ne znam šta ti u stvari hoćeš.Čas si ultranacionalista, čas liberal. pa malo zastupaš USA, pa malo Srbiju i RS i tako redom.A što se tiče tvoje primjedbe o feminizmu čisto sumnjam da znaš pravo značenje te riječi al nejse 
A što se banovanja tiče no problemo sve se da izdurat 
|
Gdje sam ja spomenuo kVoaliciju... sta sanjas??
Jel de da jesam?? pa vidio od vas takvih...jesi se zajebao??
haaaa ja sam haustorce ne mozes mene za pivu kupit pored prodavnice
|
|
19.02.2008., 00:18
|
#44 (permalink)
|
|
General major
|
Quote:
Originally Posted by FEVER PITCH
|
Jebo te mis! Sta imaju "bush i klinton" sa ovim?
|
|
|
19.02.2008., 00:20
|
#45 (permalink)
|
|
General potpukovnik
Registrovan: 16.06.2004.
Godina: 36
|
19.02.2008., 00:22
|
#46 (permalink)
|
|
Banovan
|
Quote:
Originally Posted by FEVER PITCH
Gdje sam ja spomenuo kVoaliciju... sta sanjas??
Jel de da jesam?? pa vidio od vas takvih...jesi se zajebao??
haaaa ja sam haustorce ne mozes mene za pivu kupit pored prodavnice
|
Pa prelistaj malo svoje postove 
A tu primjedbu za pivu smatram krajnje neukusnom, ne priliči to jednom "haustorčetu" 
|
|
|
19.02.2008., 00:22
|
#47 (permalink)
|
|
General major
|
|
|
|
19.02.2008., 00:26
|
#48 (permalink)
|
|
General major
|
|
|
|
19.02.2008., 00:27
|
#49 (permalink)
|
|
Banovan
|
Ma ni ja ne znam tačno šta znači, čuo ja od "haustorčadi" pa se malo pravim pametan  
|
|
|
19.02.2008., 00:27
|
#50 (permalink)
|
|
General major
Registrovan: 09.12.2003.
Godina: 29
|
Quote:
Originally Posted by blavor
Pa prelistaj malo svoje postove 
A tu primjedbu za pivu smatram krajnje neukusnom, ne priliči to jednom "haustorčetu" 
|
Da da seljacic i gradjanin nikada nisu mogli... mene ne mozes lagati, takvih kao ti je pun internet 
Volis Srbe kao Bajro mater
|
|
19.02.2008., 00:36
|
#52 (permalink)
|
|
General potpukovnik
Registrovan: 16.06.2004.
Godina: 36
|
Quote:
Originally Posted by Japanac
|
Boze sacuvaj! Ona isto voli Srbina.

19.02.2008., 00:37
|
#53 (permalink)
|
|
General major
|
Leleee Barabo zajebalo qurac bre
|
|
|
19.02.2008., 01:14
|
#54 (permalink)
|
|
Banovan
Registrovan: 12.07.2007.
|
Ovo ti moram ispricat Japanac...
Sjeti se sad kad vidjo ove kako tresu u dimijama 
Radio ja u Opatiji 86-e i sad zima bilo... januar mjesec...
Nema se posla a ni para... stanovali kod jednog naseg Srbina i kod njega radili. Bilo nas par i bio jedan iz Prnjavora musliman... Halid se zvao.
Bio drugarcina, sto se no kaze do korica. Imali smo mi neki dinar, davo nam para gazda, taj kod koga smo radili... pa ono odradicemo, kad sheva zapjeva 
I jednu vece mi sjedimo igramo karte, kad cujemo mi svadjaju se taj nas gazda i u njega zena. Veli ona njemu... jebli ti oni mater, dajes im pare a ja nemam za ovo, nemam za ono. Gurka mene Halid, veli, cujes ti ono a reko cujem. Ajmo mi veli sutra kod mene u Prnjavor... bicemo veli tamo jedno 10 dana dok ne prodje ova frtutma. I tako se mi sutra dan spremimo, sjedemo na voz i u Prnjavor. Cijelo vrijeme, on meni prica da ima brata Atifa, radi veli u Zagrebu... mozda je veli i on kuci. Dosli mi kod njega, kad ja mu brata znam vec od prije iz Zagreba... skupa kod Ilonke u Ivanic Gradu ishli na muziku  Upozna on mene sa famelijom... imo sestru malo bila starija od mene, nije bila udata. Aj sad mi svako vece isli na prela ta njihova po kucama i jednu vece sad prelo kod njega u kuci. Doslo svijeta, nako skupilo se lijepo sto se no kaze i u njega jedan rodjak veli... "brte Halide dobar si cojk, al' to sto si vlaha doveo u kucu i jos ti se mota oko sestre mnogi ceti zamjerit u selu". Ustade Halid, uzega za ruku i izvede iz kuce... veli, da te vise nisam vidio na mojim vratima. Aj proslo to sve i sad jednu vece mi prekucom nesto spremali a u njega sestra veli meni nako potiho... upishacu se u gace  Pa idi reko u WC. Ode ona, kad nebi malo izlece van... ono prekucom bio poljsku WC... pa trci, trci, pa na drvnjak 
Ja i Halid gledamo... uze sikiru pa opet se vrati trcecim u WC. Vice Halid statije Sabiha, reko da nije guja unutra... veli on, kaka guja u po zime 
Izadje ona crce od smija, smijemo se i mi i pitamo je sta je bilo...
Veli zamoto joj se svitnjak od dimija pa nije mogla odvezat i presjekla sikirom... zamal se veli nisam upishala u gace 
Mi smo popadali od smija 
|
|
|
19.02.2008., 03:58
|
#56 (permalink)
|
|
Major
Registrovan: 23.11.2006.
|
|
20.02.2008., 03:40
|
#57 (permalink)
|
|
Major
Registrovan: 20.02.2008.
|
Quote:
Originally Posted by mrav
Ako su ti pelene pune da ih promijenim, psihoanaliticaru?
Meni smetaju ponekad debili koji spamuju i na taj nacin unistavaju teme.
Ponekad mi smetaju i budale koji dolaze da se 'istresu' onako bezveze.
Ako tako nastavis sa svojim analizama onda si kandidat za jednu grupu koju sam gore naveo.
Ukoliko imas argumente pisi sta hoces...
Lijepo sam ti napisao da trazim muslimanski/hrvatski forum gdje mogu pisati sta mislim.
Znaci necu nikoga vrijedjati.Hocu da pisem slobodno ono sto znam.
Hocu da imam slobodu pisanja cirilicom i da me ne banuju u startu.
|
recimo.... http://www.sarajevo-x.com/forum/
Uz manje kirurske intervencije moze se opstati na ovom forumu u tvom slucaju.. 
|
|
|
20.02.2008., 07:32
|
#58 (permalink)
|
|
Kapetan
Registrovan: 11.12.2004.
|
Quote:
Originally Posted by BARABA-IT
Ovo ti moram ispricat Japanac...
Sjeti se sad kad vidjo ove kako tresu u dimijama 
Radio ja u Opatiji 86-e i sad zima bilo... januar mjesec...
Nema se posla a ni para... stanovali kod jednog naseg Srbina i kod njega radili. Bilo nas par i bio jedan iz Prnjavora musliman... Halid se zvao.
Bio drugarcina, sto se no kaze do korica. Imali smo mi neki dinar, davo nam para gazda, taj kod koga smo radili... pa ono odradicemo, kad sheva zapjeva 
I jednu vece mi sjedimo igramo karte, kad cujemo mi svadjaju se taj nas gazda i u njega zena. Veli ona njemu... jebli ti oni mater, dajes im pare a ja nemam za ovo, nemam za ono. Gurka mene Halid, veli, cujes ti ono a reko cujem. Ajmo mi veli sutra kod mene u Prnjavor... bicemo veli tamo jedno 10 dana dok ne prodje ova frtutma. I tako se mi sutra dan spremimo, sjedemo na voz i u Prnjavor. Cijelo vrijeme, on meni prica da ima brata Atifa, radi veli u Zagrebu... mozda je veli i on kuci. Dosli mi kod njega, kad ja mu brata znam vec od prije iz Zagreba... skupa kod Ilonke u Ivanic Gradu ishli na muziku  Upozna on mene sa famelijom... imo sestru malo bila starija od mene, nije bila udata. Aj sad mi svako vece isli na prela ta njihova po kucama i jednu vece sad prelo kod njega u kuci. Doslo svijeta, nako skupilo se lijepo sto se no kaze i u njega jedan rodjak veli... "brte Halide dobar si cojk, al' to sto si vlaha doveo u kucu i jos ti se mota oko sestre mnogi ceti zamjerit u selu". Ustade Halid, uzega za ruku i izvede iz kuce... veli, da te vise nisam vidio na mojim vratima. Aj proslo to sve i sad jednu vece mi prekucom nesto spremali a u njega sestra veli meni nako potiho... upishacu se u gace  Pa idi reko u WC. Ode ona, kad nebi malo izlece van... ono prekucom bio poljsku WC... pa trci, trci, pa na drvnjak 
Ja i Halid gledamo... uze sikiru pa opet se vrati trcecim u WC. Vice Halid statije Sabiha, reko da nije guja unutra... veli on, kaka guja u po zime 
Izadje ona crce od smija, smijemo se i mi i pitamo je sta je bilo...
Veli zamoto joj se svitnjak od dimija pa nije mogla odvezat i presjekla sikirom... zamal se veli nisam upishala u gace 
Mi smo popadali od smija 
|
Koja slucajnost
I ja sam izlazio kod Ilonke u Ivanic Gradu 
|
20.02.2008., 07:35
|
#59 (permalink)
|
|
Kapetan
Registrovan: 11.12.2004.
|
Quote:
Originally Posted by Zole
|
Pegaz je tamo banovan jedno petnaest puta,ja jednom i vise neidem tamo
|
20.02.2008., 11:45
|
#60 (permalink)
|
|
Banovan
Registrovan: 12.07.2007.
|
Quote:
Originally Posted by T.S.
Koja slucajnost
I ja sam izlazio kod Ilonke u Ivanic Gradu 
|
Онда сигурно знаш... Србу, Мику, Остоју, Станку, Ћићу, Ђавола, Дулета из Прибоја, Илију Опачка, Анту, Миру, Јегера, Шекету
Било нас је још доста, да сад не набрајам 
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|