Lopare Online

Go Back   Lopare Online Forum > Ostalo > Opšte diskusije

Opšte diskusije Sve što imate zanimljivo da diskutujete, a ne spada u neki od već postavljenih foruma

Reply

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Old 11.08.2007., 20:35   #1 (permalink)
General major

Registrovan: 11.02.2007.
Default Zašto ljudi nemaju hrabrosti?

Zašto ljudi nemaju hrabrosti da se suoče sa nekim problemima u međuljudskim odnosima? Na primer, odjednom neko prestane da priča sa vama, da odgovara pozive, poruke, da se javlja. Znam, reći ćete da je to poruka sama po sebi, ali zašto niko nema tri čiste da vam kaže da li ste vi negde pogrešili, da li su se neke stvari desile, ili bilo šta što bi vas oslobodilo pitanja i sumnje. Zašto ljudi misle da ako se prave da ne postojite da je problem time rešen? Ovakvo ponašanje nekih individua me je uvek intrigiralo.
Mr47 is offline   Reply With Quote

Sponsored Links
Old 13.08.2007., 14:20   #2 (permalink)
Porucnik

MUNJE's Avatar

Registrovan: 19.07.2007.
Send a message via Skype™ to MUNJE

Sve manje i manje ljudi imaju povjerenja u sebe i misle da je ipak cutanje zlato... Nemaju :uda da se suoce sa istinom, a jos manje inteligencije da prizaju sebi da su negdje pogrijesili...
Nase ljude zeza jedna stvar a to je ponos, koji im najcesce izadje na vrh nosa i posle kajanje naravno..!

MAlo je onih koji ce probleme rijesiti u cetiri oka, i non stop se gura dalje u svadju i okretanje glave na cesti.. Eto danas mozda ta neka nova generacija to radi preko telefona, ceka se uvijek korak drugog, i tako u krug.. posle nekog vremena ni sami neznaju sta se desilo i sto su se uopste svadjali...ili ljutili.. MOraju ljudi tako.. Jer neznaju drugacije...
MUNJE is offline   Reply With Quote
Old 14.08.2007., 16:14   #3 (permalink)
Administrator

Oliver's Avatar

Registrovan: 13.09.2003.
Godina: 24
Send a message via ICQ to Oliver Send a message via MSN to Oliver Send a message via Yahoo to Oliver Send a message via Skype™ to Oliver

Pa, recimo, ja ignorisem one za koje mislim da im ne vrijedi objasnjavati. Jednostavno, ne "odgovaras", 'ajde zdravo. Da krene diskusija, obicno bi zavrsila svadjom, a ja izmedju svadje i nicega biram ovo drugo.

Ako mene neko ignorise - sta ima da ja cupam iz njega zasto je to tako? Ima razlog vjerovatno, a i da ga nema... sta mu ja mogu? Njegov/njen izbor, ja se tu ne mijesam %)

Ovo iznad je za "manje bitne", a ako je u pitanju dobar prijatelj, onda naravno da cu se potruditi da rascistim stvari, al' ako "ne ide" onda palim status "zaboli i mene".
Oliver is offline   Reply With Quote
Old 14.08.2007., 19:58   #4 (permalink)
General major

Japanac's Avatar

Registrovan: 21.01.2006.

Sve sto sam htio napisat-napiso` je Oliver Svaka cast, ponosan sam na tebe Olivore (ja ovo namjerno pisem ponekad "Oliv"O"re", iz milja )
Mada, moram priznat da sam prosle godine dozivio slicnu stvar??? I dan danas nemam pojma sta je tipu bilo? `sprva sam bio ljut, ali kasnije (posle nekih mjesec dana) sam rekao sam sebi ove rijeci koje je napisao Oliver.
Boze moj, bez koga se moze zivjet nije ni tesko!
Svaku rijec sam analizirao po dva puta (izgovorenu zadnji put) i nisam dokucio razlog njegove ljutnje! Cak, ja sam njega slusao i klimao glavom u znak odobravanja...koji je njega "metak" smasio, pa se on naljutio, ja nemam pojma?
Ipak, posle svega, ja mislim da je tome krivo PIVO i RAKIJA mislim, krive su kolicine tog napitka koje ja mogu sa lakocom da ispijem Jebi ga, nisam ja kriv sto mogu u svako doba dana ili noci
Japanac is offline   Reply With Quote
Old 15.08.2007., 00:45   #5 (permalink)
General major

Registrovan: 11.02.2007.

Quote:
Originally Posted by Japanac View Post
Sve sto sam htio napisat-napiso` je Oliver Svaka cast, ponosan sam na tebe Olivore (ja ovo namjerno pisem ponekad "Oliv"O"re", iz milja )

...
Ipak, posle svega, ja mislim da je tome krivo PIVO i RAKIJA mislim, krive su kolicine tog napitka koje ja mogu sa lakocom da ispijem Jebi ga, nisam ja kriv sto mogu u svako doba dana ili noci
Desi se
Mr47 is offline   Reply With Quote
Old 29.02.2008., 01:41   #6 (permalink)
Desetar

pevac's Avatar

Registrovan: 25.02.2008.

Svidja mi se tema izuzetno i bas me zanimaju reakcije ljudi na tu pojavu(steta sto nepisu vise). Elem, jedan od najuobicajnijih razloga, kada dvoje na taj nacin prestanu da komuniciraju, je ustvari treci (cetvrti, peti....). Primera radi kada vam neko isprica neku (bili koju) pricu vi je dozivite na svoj nacin, a i ta osoba koja je prica propusta tu pricu i kroz svoje filtere, moglo je to objasnjenje i krace-gluvi telefoni. Pa bas iz tog razloga nekada neka prica koja vas povredi do vas dolazi sasvim drugacije upakovana od prvobitnog izvora, pa zbog tih upakovanih vi nekada prekidate svaki kontakt sa nekim osobama.
E zato je bitno uvek se zapitati.
A i desava se da ste nekima jednostavno preterano antipaticni.
pevac is offline   Reply With Quote
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules