Lopare Online

Go Back   Lopare Online Forum > Ostalo > Opšte diskusije

Opšte diskusije Sve što imate zanimljivo da diskutujete, a ne spada u neki od već postavljenih foruma

Reply

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Old 28.06.2007., 19:26   #1 (permalink)
General major

Japanac's Avatar

Registrovan: 21.01.2006.
Default A kako bi vi?

Napadoste onu misicu a nije nista kriva, jel tako? Bas bih volio da vidim vas njenom mjestu (ovi sto je napadaju) kako bi se ponasali?
Ja licno, nebih imao nista protiv ni da me proglase najruznijim samo da odem u Kinu.....koja je to gotiva i dozivljaj....bio si u Kini! Ja ovako malen, debeo i sa buljavim ocima bi se tamo uklopio ko krastovac u galonu a tek kineskinje?? Dobro, mozda je malo pretjerala sa svojom izjavom, ali ja bih pristao samo u slucaju da me pozove Barselona....ma kakav PARTIZAN i zvijezda (nema manjih slova da napisem zvijezda majku mu )A tek przeni skakavcici, ma milion cudesa....ima u Kini svasta....

Last edited by Japanac : 28.06.2007. at 19:31.
Japanac is offline   Reply With Quote

Sponsored Links
Old 04.07.2007., 21:43   #2 (permalink)
General major

Registrovan: 11.02.2007.

Quote:
Originally Posted by Japanac View Post
Napadoste onu misicu a nije nista kriva, jel tako? Bas bih volio da vidim vas njenom mjestu (ovi sto je napadaju) kako bi se ponasali?
Ja licno, nebih imao nista protiv ni da me proglase najruznijim samo da odem u Kinu.....koja je to gotiva i dozivljaj....bio si u Kini! Ja ovako malen, debeo i sa buljavim ocima bi se tamo uklopio ko krastovac u galonu a tek kineskinje?? Dobro, mozda je malo pretjerala sa svojom izjavom, ali ja bih pristao samo u slucaju da me pozove Barselona....ma kakav PARTIZAN i zvijezda (nema manjih slova da napisem zvijezda majku mu )A tek przeni skakavcici, ma milion cudesa....ima u Kini svasta....
Dobra.
Mr47 is offline   Reply With Quote
Old 05.07.2007., 00:01   #3 (permalink)
Potpukovnik

Registrovan: 22.01.2007.

Samo neka je njoj sretan put i nek jede skakavce a ja cu u Milino selo nije ni tu lose jest prasetinu !
Sto je bilo bilo sad je proslo ajde tek je to pocetak nije lijepo sto je uradila ali mislim da ona i nemari za to ima prece obaveze a nezavidim joj sto ide u Kinu nesvidja mi se posebno jer su svi isti i samo gundjaju jezik im je strava (salim se)!
fijo is offline   Reply With Quote
Old 05.07.2007., 13:21   #4 (permalink)
Porucnik

Tarantela's Avatar

Registrovan: 27.05.2007.
Godina: 26
A sta je to ona uradila-ako smem da pitam???
Tarantela is offline   Reply With Quote
Old 05.07.2007., 18:25   #5 (permalink)
Administrator

Oliver's Avatar

Registrovan: 13.09.2003.
Godina: 24
Send a message via ICQ to Oliver Send a message via MSN to Oliver Send a message via Yahoo to Oliver Send a message via Skype™ to Oliver

Udarila slava u glavu
Oliver is offline   Reply With Quote
Old 05.07.2007., 18:46   #6 (permalink)
General major

Japanac's Avatar

Registrovan: 21.01.2006.

Quote:
Originally Posted by Tarantela View Post
A sta je to ona uradila-ako smem da pitam???

Nije nista uradila, zavist je u pitanju! Za mene su rekli kad sam dobio prvo auto, da sam na umoru, imam rak, pa mi kupio brat da se navozam dok sam ziv
Proslo je od tada ljeta ihaaa, a ja jos ziv (jedno su pogodili-jest mi brat pokloni auto) Navodno, imao sam opaku "bolju" cim nisam polozio vozacki ispit....pa kako majku mu? Imao sam samo sesnaest godina
Selo ko` selo....

Last edited by Japanac : 05.07.2007. at 19:46.
Japanac is offline   Reply With Quote
Old 05.07.2007., 23:25   #7 (permalink)
Porucnik

Tarantela's Avatar

Registrovan: 27.05.2007.
Godina: 26
Hvala Olivere!!!NIje to nista smesno Japanac-bolje pitat nego skitat.Nije joj to bilo ljepo,al opet to je njen izbor!!!
Tarantela is offline   Reply With Quote
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules