| |
|
| Opšte diskusije Sve što imate zanimljivo da diskutujete, a ne spada u neki od već postavljenih foruma |
18.05.2007., 23:58
|
#41 (permalink)
|
|
Pukovnik
Registrovan: 17.11.2005.
|
Quote:
Originally Posted by Deda Milun
Ti mene nisi shvatio
Govorim o posjeti ljudi sa foruma,koji pisu ovuda,a nisu dosli na prestavu.
|
Pa oni koi su dole bili su,cak i Fever je dosao iz Amerike zatim Smokvica iz Austrije,Oliver iz Novog Sada bilo je dosta forumasa ja sam zadovoljan.
|
|
|
19.05.2007., 00:12
|
#42 (permalink)
|
|
Potpukovnik
Registrovan: 22.01.2007.
|
Mnogi mi koji pisemo i pratimo sve to nismo mogli biti tamo sa njima(posao,porodica i jos sugurno mnogo toga)a vjerujem da nas razumiju jer smo ipak bili sa njima pa makar smo mislili na njih i rijecima davali podrsku nemoj da diras i pljujes tamo gdje netreba!
|
|
|
21.05.2007., 18:15
|
#43 (permalink)
|
|
Brigadni general
Registrovan: 26.09.2005.
|
Quote:
Originally Posted by no_name
A ko je to otisao? Ma, ostavi se pribUjca, pribUjac u medenom mesecu
Jeste da nije potrebno da dosadjujes svaki dan  , ALI! s vremena na vreme popiti kafu kod lije u kafancetu, sigurna sam, nece uticati nepovoljno na tvoje stvaralastvo, naprovtiv, lija je puna ideja
citamo se 
|
Da sam ja na Strancevom mjestu, ja bih bas sjedeci u kafeu nasla dosta inspiracije i materijala za zapisati/opisati, pocevsi od zanimljivog nacina na koji lumpuje njegov skolski 
|
29.05.2007., 17:16
|
#44 (permalink)
|
|
General major
Registrovan: 09.12.2003.
Godina: 29
|
Stranac je samo malo vise zauzet nego prije.
|
|
17.06.2007., 21:11
|
#45 (permalink)
|
|
Pukovnik
Registrovan: 17.11.2005.
|
Dragi moi Prijatelji ja vas napuštam.
Želim vam puno sreće i nemojte se svađati puno.
POZDRAV SVIMA OD VAŠEG MALETIĆA
|
|
|
17.06.2007., 22:19
|
#46 (permalink)
|
|
Brigadni general
Registrovan: 08.11.2006.
|
Quote:
Originally Posted by Pero Maletic
Dragi moi Prijatelji ja vas napuštam.
Želim vam puno sreće i nemojte se svađati puno.
POZDRAV SVIMA OD VAŠEG MALETIĆA
|
PERO VRATI SE SVE TI JE OPROSTENO
|
|
|
17.06.2007., 23:05
|
#47 (permalink)
|
|
General major
Registrovan: 21.01.2006.
|
Moze, samo se vrati da ispravis ovo "moi" pa slobodno idi... i nemoj daleko.....
|
|
|
18.06.2007., 00:49
|
#48 (permalink)
|
|
Major
Registrovan: 06.09.2006.
|
Sta se desava ovde ?
Admini ! Brisite ovu kompletnu temu !
Kakav odlazak ?
Ko nas zavadi ?
Sta je ovo ?
Tek sam sada vidio ovu temu i ne mogu da vjerujem da Stranac odlazi sa foruma. Mogu da shvatim da odlazi na zasluzeni godisnji odmor ali da ode sa foruma ... to nikako ...
Svi mi imamo privatne zivote koji su prepuni obaveza koje su prioritet i i zbog toga treba da razumijemo jedni druge ako se nekada neko udalji sa foruma.
Ova ekipa koju sam upoznao na forumu je mocno oruzje !
Svaka cast adminima koji su napravili ovaj forum ali ljudi cine forum zivim ...
Ljudi koji posjecuju forum se druze, svadjaju i sl. ali kada se na forumu nadje prava ekipa ljudi koji se razumiju bez izgovorenih rijeci i tipkanja u tastaturu onda mogu i nesto konkretno da urade i da saradjuju u raznim oblastima i takvi ljudi treba i dalje da ostanu u kontaktu i da izgradjuju povjerenje i prijateljstvo.
Predstava Gastarbajter je u Bijeljini odradjena skoro perfektno, a rekoh skoro samo zato sto nismo imali vremena da jedan dan odvojimo samo za druzenje forumasa i samo forumasa. Ekipa ljudi koji su bili ukljuceni u organizaciju predstave i svi oni forumasi koji su dosli na predstavu su bili nekako u stisci sa vremenom jer su dosli na kratko pa dok se obidje familija i dok se pozavrsavaju privatne obaveze nemadosmo vremena da sjednemo ko' ljudi i da popricamo o planovima sta i kako bi se jos moglo konkretno odraditi ...
Opet se vracamo na privatne obaveze koje su prioritet i naravno da treba da budu prioritet ali sam siguran da sljedeci put treba da planiramo jedan dan samo za druzenje forumasa i samo forumasa ...
Zajedno mozemo uciniti mnogo !!!
Stranac je jedan od pokretaca !
Jedan od onih koji mogu ostvariti sve sto dovoljno jako pozele !
Njegov odlazak sa foruma ne bi samo bio odlazak jednog od forumasa nego odlazak dobrog covjeka i prijatelja, a za odlazak i prekid komunikacije je potreban doobar razlog.
|
18.06.2007., 14:16
|
#49 (permalink)
|
|
Pukovnik
Registrovan: 27.02.2007.
|
Sta vam je Stranac?
Guru?
Vodja?
Nemojte da radi njegovog odlaska rasturate forum. On je samo obican covjek bez koga se moze. Da je bio nesto posebno nebi bio Stranac vec Domaci.
|
18.06.2007., 14:44
|
#50 (permalink)
|
|
General major
Registrovan: 21.01.2006.
|
Quote:
Originally Posted by Aspirin
Sta vam je Stranac?
Guru?
Vodja?
Nemojte da radi njegovog odlaska rasturate forum. On je samo obican covjek bez koga se moze. Da je bio nesto posebno nebi bio Stranac vec Domaci.
|
Nije nam "vodja" ali je za razliku od tebe i mene ucinio mnogo za ovaj forum! Svima ja poznato da je on uz admine bio uvijek ovdje i odrazavo ovaj forum ( prije tvog dolaska je bio moderator) hajde ti napusti forum pa da vidim ko ce napisati da mu je zao? Bar pokusaj i uvjeri se da niko nece ni primijetit da nedostajes...na tebi je da sad odlucis
|
|
|
18.06.2007., 16:37
|
#51 (permalink)
|
|
Administrator
Registrovan: 13.09.2003.
Godina: 24
|
stranac je rekao sta je htio i otisao, vidimo da je odluka definitivna i nema svrhe raspravljati dalje o ovoj temi. svako ima svoj razlog da bude ovdje ili da ode, njegova stvar sta ce izabrati od to dvoje.
katanac.
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|