p-19
Slicna razmisljanja sam imao,cesto sam se pitao i pitam se dali je put kojim idem u pravcu kojem sam ja zeleo,o kome sam mastao ili je to neki drugi put ……Slicnu temu sam postavio i jos uvek nisam nacisto ?
Slazem se sa tobom prijatelju da mnogi nasi prijatelji izbegavaju ovakve teme,lako mozes postaviti temu i dobiti na stotine odgovora.Da li je sustina u tome ???? Sigurno je da svi mi zelimo da budemo u nekom centru oko cega se sve okrece,ali pitanja i razmisljanja poput ovog kao da je tabu tema,navratis,procitas,aha dobro je i ides dalje…opet svesno ili ne ali ides nekim putem mozda laksim,zaobilaznim sa ili bez cilja……..
Davno sam uocio tvoj neuobicajen stil ali sa puno maste,ideja i inspiracija. Siguran sam da si razbio monotoniju mnogima,secam se jedne teme sa balkana…..odgovora negde 50-60 a procitano oko 700 puta…sami rezultati govore za sebe i dokazuju tvoju tvrdnju.
Moj vlastiti put mislim da nije za ovo vreme danasnje,za sebe mislim da zivim u nekom drugom vremenu,
ali proslom a ne buducem.Svestan sam da to nije pravac kojim treba ici ali tempo ovog novomilenijuskog zivota je tempo koji meni nikako ne lezi…Ja sam po prirodi sanjar,mozda ne zelim sebi da priznam ali je to tako,ali sanjar svestan da od mojih mastanja surova svakodnevnica razbija sve iluzije….Putujem svojim zamisljenim pravcem koji se cesto menja,cesto koristim precice,ponekad zaobilazne puteve ali sam svestan da me svi ti putevi vode ka cilju.
Nekada je Heraklit rekao da u “jednu istu reku ne mozes da se dva puta okupas “……..Surova istina……
Sve tece sve se menja….znaci mi se toliko promenimo da vise nismo isti da bi usli u istu reku……
Samo znam da nisam posao pogresnim putem,nadam se da je put kojim idem ispravan,da vodi ka cilju koji
sam sebi postavio,i da ce do ostvarenje cilja proteci onom rekom mnogo vode te i ona nece biti vise ista…..