Lopare Online

Go Back   Lopare Online Forum > Lopare > Lopare i Majevica > Izbori 2008.

Izbori 2008. Diskusije o lokalnim izborima 2008.

Reply

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Old 26.08.2008., 02:01   #1 (permalink)
General potpukovnik

komarac's Avatar

Registrovan: 16.06.2004.
Godina: 36
Default Posmatrac:Sastanak u Daniju

Prije par sati odrzan sastanak prozvanih u Posmatracu. Sastanak je odrzan u Daniju, izmedju ostalih prisustvovali su Acanovac (Ristic Milenko s kupljenom diplomom dip. ecc.), Dr Rado Savic, Micanovic...
Ima li neko vise informacija?

Bas sam se nasmijao kad sam ih vidio.

komarac is offline   Reply With Quote

Sponsored Links
Old 26.08.2008., 09:47   #2 (permalink)
Pukovnik

misirac's Avatar

Registrovan: 04.09.2007.

Бојим се да су аутори "Посматрача" произвели негативан ефекат.
Уместо да се "кланови" разбију они ће изгледа почети јавно да се удружују!хахаха!
Или можда скупљају паре да плате и унајме неког да открију ко стоји иза "ПОСМАТРАЧА"!
Можда је и форум под присмотром а богами и телефони!
А можда и на форуму има ликова који би издали неког и "УГРАДИЛИ СЕ!"
"УГРАЂИВАЊЕ ЈЕ БОЛЕСТ!ЗАТО ПОЗОВИТЕ ДОКТОРА! АНТИКОРУПЦИОНИ ТИМ РС!"

Quote:
Originally Posted by mrav View Post
Prije par sati odrzan sastanak prozvanih u Posmatracu. Sastanak je odrzan u Daniju, izmedju ostalih prisustvovali su Acanovac (Ristic Milenko s kupljenom diplomom dip. ecc.), Dr Rado Savic, Micanovic...

Bas sam se nasmijao kad sam ih vidio.
misirac is offline   Reply With Quote
Old 26.08.2008., 13:50   #3 (permalink)
General potpukovnik

komarac's Avatar

Da li je moguce da dr. Rado Savic podrzava covjeka koji se bavi kriminalom tj. kupovinom diplome/a?
Zasto ga dr. Rado ne navrati da pocijepa diplomu ekonomiste pred svim ljudima ili bar na javnom mjestu i da se izvine za tu kriminalnu radnju?

Vazno je da sam ja trenutno na odmoru u Loparama i posmatrat cu sve njihove radnje.Imam jos 4 sedmice pa gdje se god ukazu tu cu biti i ja!

Old 26.08.2008., 14:13   #4 (permalink)
Pukovnik

misirac's Avatar

Registrovan: 04.09.2007.

Што ће га наговарат да је цепа кад се с њом (дипломом) ,оба могу боље "УГРАДИТИ" .Ако овај подржи Савића као начелника, а овај за узврат Ристићу одради чувене "преференце" да прође ко одборник.
Онда тек следи уграђивање и шапутање на дуже стазе, у новом мандату!

Quote:
Da li je moguce da dr. Rado Savic podrzava covjeka koji se bavi kriminalom tj. kupovinom diplome/a?
Zasto ga dr. Rado ne navrati da pocijepa diplomu ekonomiste pred svim ljudima ili bar na javnom mjestu i da se izvine za tu kriminalnu radnju?

Vazno je da sam ja trenutno na odmoru u Loparama i posmatrat cu sve njihove radnje.Imam jos 4 sedmice pa gdje se god ukazu tu cu biti i ja!
misirac is offline   Reply With Quote
Old 26.08.2008., 21:38   #5 (permalink)
Potporucnik

prela.prelicm@telrad.net's Avatar

Registrovan: 01.08.2008.

Dajte ljudi molim vas pa možda su oni školski drugari na velikom odmoru.
prela.prelicm@telrad.net is offline   Reply With Quote
Old 26.08.2008., 23:14   #6 (permalink)
Zastavnik

piperi07's Avatar

Registrovan: 13.01.2007.

Tesko nama.
Sada ce da se udruze i brane guzice zajednickim snagama
piperi07 is offline   Reply With Quote
Old 26.08.2008., 23:29   #7 (permalink)
General potpukovnik

komarac's Avatar

Sad ce dr. Rado izbirsati novo-nasarano parkiraliste pred ugostiteljskim objektom, Micanovic Dragana, mira u kuci radi.

Old 26.08.2008., 23:55   #8 (permalink)
General major

Japanac's Avatar

Registrovan: 21.01.2006.

Quote:
Originally Posted by prela.prelicm@telrad.net View Post
Dajte ljudi molim vas pa možda su oni školski drugari na velikom odmoru.
Od skole su naucili smo kad je VELIKI odmor....i naravno otimati uzinu drugim djacima. I danas otimaju, jer skola je skola, ali i dorucak, rucak i veceru...

Quote:
Originally Posted by piperi07 View Post
Tesko nama.
Sada ce da se udruze i brane guzice zajednickim snagama
Zajednickim snagama ce biti i ponizeni.

Quote:
Sad ce dr. Rado izbirsati novo-nasarano parkiraliste pred ugostiteljskim objektom, Micanovic Dragana, mira u kuci radi.
Rado! Koji Rado Mrave? Jel ona marioneta sto citav zivot slusa starijeg i tako postupa? Nema veze ako je neko mladji, on ga slusa cim onaj drugi ima biljku u usnoj skoljki koja pjeva milozvucne pjesme koje se zovu KM.

Sad ste vi sigurno malo pogani i mislite na konveribilne marke? Nasa vladajuca struktura je patriotski nastrojena i ono KM znaci "Karadzic & Mladic"...
Vidi se po organizovanim protestima povodom hapsenja Karadzica koliko su zagrizeni?
Malo vise ulazu u utakmice i sl. samo malo vise mozda bi i organizovali nesto za bivseg predsjednika, ali nije podloge kao na putevima da zakinu koju KM.
Japanac is offline   Reply With Quote
Old 28.08.2008., 17:02   #9 (permalink)
Desetar

Registrovan: 27.07.2008.

Quote:

Bude li se doktor tako aktivno bavio glupostima i politikom, plasim se da mu nece ostati ni d od doktora, jer se znanje koje se ne ponavlja brzo zaboravlja, te bi mu bilo pametnije da uci i usavrsava se, umjesto sto senluci sa lopovima.
Za jednog doktora bi doktorsko zanimanje bilo sasvim dovoljno, jer ce u protivnom aljkavo raditi svoj posao, posto dan ne traje 100 sati da bi se stigla "glava razbijati" politikom i prljavim poslovima nakon sto se bavilo bolestima bolesnog svijeta, usavrsavalo, imalo malo privatnog mira i odmora. S druge strane mi je licno drago da u opstini ima i jedna osoba koja je ucenjem postigla uspjeh, ali pod uslovom da ostane postena.
zivotzasrpstvo is offline   Reply With Quote
Old 28.08.2008., 19:17   #10 (permalink)
Stariji vodnik prve klase

Registrovan: 28.08.2008.

Quote:
Originally Posted by zivotzasrpstvo View Post

Bude li se doktor tako aktivno bavio glupostima i politikom, plasim se da mu nece ostati ni d od doktora, jer se znanje koje se ne ponavlja brzo zaboravlja, te bi mu bilo pametnije da uci i usavrsava se, umjesto sto senluci sa lopovima.
Za jednog doktora bi doktorsko zanimanje bilo sasvim dovoljno, jer ce u protivnom aljkavo raditi svoj posao, posto dan ne traje 100 sati da bi se stigla "glava razbijati" politikom i prljavim poslovima nakon sto se bavilo bolestima bolesnog svijeta, usavrsavalo, imalo malo privatnog mira i odmora. S druge strane mi je licno drago da u opstini ima i jedna osoba koja je ucenjem postigla uspjeh, ali pod uslovom da ostane postena.

ali taj uslov je otisao u vraziju mater
milos is offline   Reply With Quote
Old 28.08.2008., 21:33   #11 (permalink)
General major

Mr. Majevica's Avatar

Registrovan: 05.02.2006.
Send a message via Yahoo to Mr. Majevica

Quote:
Најновија информација са састанака је план звани грк ! Требао је бити као неко ко ће се ефикасно супроставити мишљењу већине форумаша а и грађана али почео је нешто да трабуња о Посматрачу, ко да га је поплава избацила па не зна ни гдје је ни шта пише...

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules