| |
|
| Izbori 2008. Diskusije o lokalnim izborima 2008. |
26.08.2008., 02:01
|
#1 (permalink)
|
|
General potpukovnik
Registrovan: 16.06.2004.
Godina: 36
|
Posmatrac:Sastanak u Daniju
Prije par sati odrzan sastanak prozvanih u Posmatracu. Sastanak je odrzan u Daniju, izmedju ostalih prisustvovali su Acanovac (Ristic Milenko s kupljenom diplomom dip. ecc.), Dr Rado Savic, Micanovic...
Ima li neko vise informacija?
Bas sam se nasmijao kad sam ih vidio.
26.08.2008., 09:47
|
#2 (permalink)
|
|
Pukovnik
Registrovan: 04.09.2007.
|
Бојим се да су аутори "Посматрача" произвели негативан ефекат.
Уместо да се "кланови" разбију они ће изгледа почети јавно да се удружују!хахаха!
Или можда скупљају паре да плате и унајме неког да открију ко стоји иза "ПОСМАТРАЧА"!
Можда је и форум под присмотром а богами и телефони!
А можда и на форуму има ликова који би издали неког и "УГРАДИЛИ СЕ!"
"УГРАЂИВАЊЕ ЈЕ БОЛЕСТ!ЗАТО ПОЗОВИТЕ ДОКТОРА! АНТИКОРУПЦИОНИ ТИМ РС!"
Quote:
Originally Posted by mrav
Prije par sati odrzan sastanak prozvanih u Posmatracu. Sastanak je odrzan u Daniju, izmedju ostalih prisustvovali su Acanovac (Ristic Milenko s kupljenom diplomom dip. ecc.), Dr Rado Savic, Micanovic...
Bas sam se nasmijao kad sam ih vidio.
|
|
|
|
26.08.2008., 13:50
|
#3 (permalink)
|
|
General potpukovnik
|
Da li je moguce da dr. Rado Savic podrzava covjeka koji se bavi kriminalom tj. kupovinom diplome/a?
Zasto ga dr. Rado ne navrati da pocijepa diplomu ekonomiste pred svim ljudima ili bar na javnom mjestu i da se izvine za tu kriminalnu radnju?
Vazno je da sam ja trenutno na odmoru u Loparama i posmatrat cu sve njihove radnje.Imam jos 4 sedmice pa gdje se god ukazu tu cu biti i ja!
26.08.2008., 14:13
|
#4 (permalink)
|
|
Pukovnik
Registrovan: 04.09.2007.
|
Што ће га наговарат да је цепа кад се с њом (дипломом) ,оба могу боље "УГРАДИТИ" .Ако овај подржи Савића као начелника, а овај за узврат Ристићу одради чувене "преференце" да прође ко одборник.
Онда тек следи уграђивање и шапутање на дуже стазе, у новом мандату!
Quote:
Da li je moguce da dr. Rado Savic podrzava covjeka koji se bavi kriminalom tj. kupovinom diplome/a?
Zasto ga dr. Rado ne navrati da pocijepa diplomu ekonomiste pred svim ljudima ili bar na javnom mjestu i da se izvine za tu kriminalnu radnju?
Vazno je da sam ja trenutno na odmoru u Loparama i posmatrat cu sve njihove radnje.Imam jos 4 sedmice pa gdje se god ukazu tu cu biti i ja!
|
|
|
|
26.08.2008., 21:38
|
#5 (permalink)
|
|
Potporucnik
Registrovan: 01.08.2008.
|
Dajte ljudi molim vas pa možda su oni školski drugari na velikom odmoru.
|
|
|
26.08.2008., 23:14
|
#6 (permalink)
|
|
Zastavnik
Registrovan: 13.01.2007.
|
Tesko nama.
Sada ce da se udruze i brane guzice zajednickim snagama 
|
|
|
26.08.2008., 23:29
|
#7 (permalink)
|
|
General potpukovnik
|
Sad ce dr. Rado izbirsati novo-nasarano parkiraliste pred ugostiteljskim objektom, Micanovic Dragana, mira u kuci radi.
26.08.2008., 23:55
|
#8 (permalink)
|
|
General major
Registrovan: 21.01.2006.
|
Quote:
Originally Posted by prela.prelicm@telrad.net
Dajte ljudi molim vas pa možda su oni školski drugari na velikom odmoru.
|
Od skole su naucili smo kad je VELIKI odmor....i naravno otimati uzinu drugim djacima. I danas otimaju, jer skola je skola, ali i dorucak, rucak i veceru...
Quote:
Originally Posted by piperi07
Tesko nama.
Sada ce da se udruze i brane guzice zajednickim snagama 
|
Zajednickim snagama ce biti i ponizeni.
Quote:
Sad ce dr. Rado izbirsati novo-nasarano parkiraliste pred ugostiteljskim objektom, Micanovic Dragana, mira u kuci radi.
|
Rado! Koji Rado Mrave? Jel ona marioneta sto citav zivot slusa starijeg i tako postupa? Nema veze ako je neko mladji, on ga slusa cim onaj drugi ima biljku u usnoj skoljki koja pjeva milozvucne pjesme koje se zovu KM.
Sad ste vi sigurno malo pogani i mislite na konveribilne marke? Nasa vladajuca struktura je patriotski nastrojena i ono KM znaci "Karadzic & Mladic"...
Vidi se po organizovanim protestima povodom hapsenja Karadzica koliko su zagrizeni?
Malo vise ulazu u utakmice i sl. samo malo vise mozda bi i organizovali nesto za bivseg predsjednika, ali nije podloge kao na putevima da zakinu koju KM.
|
|
|
28.08.2008., 17:02
|
#9 (permalink)
|
|
Desetar
Registrovan: 27.07.2008.
|
Quote:
|

Bude li se doktor tako aktivno bavio glupostima i politikom, plasim se da mu nece ostati ni d od doktora, jer se znanje koje se ne ponavlja brzo zaboravlja, te bi mu bilo pametnije da uci i usavrsava se, umjesto sto senluci sa lopovima.
Za jednog doktora bi doktorsko zanimanje bilo sasvim dovoljno, jer ce u protivnom aljkavo raditi svoj posao, posto dan ne traje 100 sati da bi se stigla "glava razbijati" politikom i prljavim poslovima nakon sto se bavilo bolestima bolesnog svijeta, usavrsavalo, imalo malo privatnog mira i odmora. S druge strane mi je licno drago da u opstini ima i jedna osoba koja je ucenjem postigla uspjeh, ali pod uslovom da ostane postena.
|
|
|
28.08.2008., 19:17
|
#10 (permalink)
|
|
Stariji vodnik prve klase
Registrovan: 28.08.2008.
|
Quote:
Originally Posted by zivotzasrpstvo

Bude li se doktor tako aktivno bavio glupostima i politikom, plasim se da mu nece ostati ni d od doktora, jer se znanje koje se ne ponavlja brzo zaboravlja, te bi mu bilo pametnije da uci i usavrsava se, umjesto sto senluci sa lopovima.
Za jednog doktora bi doktorsko zanimanje bilo sasvim dovoljno, jer ce u protivnom aljkavo raditi svoj posao, posto dan ne traje 100 sati da bi se stigla "glava razbijati" politikom i prljavim poslovima nakon sto se bavilo bolestima bolesnog svijeta, usavrsavalo, imalo malo privatnog mira i odmora. S druge strane mi je licno drago da u opstini ima i jedna osoba koja je ucenjem postigla uspjeh, ali pod uslovom da ostane postena.
|
ali taj uslov je otisao u vraziju mater
|
|
|
28.08.2008., 21:33
|
#11 (permalink)
|
|
General major
Registrovan: 05.02.2006.
|
Quote:
|
Најновија информација са састанака је план звани грк ! Требао је бити као неко ко ће се ефикасно супроставити мишљењу већине форумаша а и грађана али почео је нешто да трабуња о Посматрачу, ко да га је поплава избацила па не зна ни гдје је ни шта пише...
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|