Lopare Online

Go Back   Lopare Online Forum > Lopare > Lopare i Majevica > Izbori 2008.

Izbori 2008. Diskusije o lokalnim izborima 2008.

Reply

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Old 24.08.2008., 00:37   #1 (permalink)
General potpukovnik

komarac's Avatar

Registrovan: 16.06.2004.
Godina: 36
Default Kaco tuzi autora!

Kaco, onaj lik iz casopisa "Posmatrac" je bio u stanici milicije i htjeo da tuzi autora "Posmatraca"!U policiji su mu rekli da nema problema samo da nadje autora.
Ovo sam cuo svojim usima pa reko da i vas obavijestim.Bilo bi steta da ne cujete(procitate) kakav je tip nas Kaco!

komarac is offline   Reply With Quote

Sponsored Links
Old 24.08.2008., 02:36   #2 (permalink)
General foruma

Pedja's Avatar

Registrovan: 09.01.1992.
Godina: 25
Send a message via ICQ to Pedja Send a message via MSN to Pedja Send a message via Yahoo to Pedja

Volio bih da dodje do imena autora, pa da ga tuzi. Ne samo on, nego svi prozvani.

Onda, na sudu, da dokaze da su objavljene neistine.

Pedja is offline   Reply With Quote
Old 24.08.2008., 05:16   #3 (permalink)
Porucnik

Lucky's Avatar

Registrovan: 06.12.2003.

Kleveta je krivicno djelo, nadam se da Autor to zna..
Ja provjereno znam za par stvari iz poslednjeg broja da su neistinite, to mogu i argumentovati ako nekoga zanima... to znaci da onaj ko je prozvan ima osnova za tuzbu i da sam ja na njegovom mjestu ja bih to uradio i trazio bih maksimalnu mogucu odstetu..
Ipak citiracu jedan dio iz poslednjeg broja:
Quote:
Зашто Лопаре немају довољан број становника?

Писали смо о томе већ у прошлом броју нашег листа, а треба поменути и следећи случај. Кад су наши сународници бјежали из села која су припала федерацији; Лукавица, Миладићи, Брезје, Висори етц., постојао је приједлог да им се додијели задружна земља и мала помоћ у грађевинском материјалу, да би поново почели из почетка. Тадашњи начелник општине Славко Симић је кратко и јасно рекао:

«Нека иду шта ће нам сиротиња.»

Биће да је бивши начелник сиромашан; саосјећањем, хришћанским милосрђем и прије свега разумом. Вјерујемо да вам је свима јасно шта су последице тадашњег његовог става који нас је коштао губитка можда баш оног дијела становништва који нам је неопходан да имамо своју болницу и да не морамо по сваку ситницу да идемо у Бијељину.
Slavko Simic je bio nacelnik opstine od 2000. do 2004. godine, prije toga nije imao nikakvu funkciju u opstini, pa bih molio Autora da nam u sledecem broju objasni koje su to izbjeglice bjezale iz svojih sela 2000.-te godine???
Svi znaju da je Autorova guza bila na sigurnom u Svajcarskoj za vrijeme rata, ali se nadam da je bar bio obavijesten da je rat u Bosni zavrsen 1995. Ili pak Autor ima ljudskosti u sebi da prizna da informacije koje je kupio "na pijaci" i nisu bas sve provjerene i da se desio poneki propust... ostaje nam da vidimo
Lucky is offline   Reply With Quote
Old 24.08.2008., 05:37   #4 (permalink)
General foruma

Pedja's Avatar

Registrovan: 09.01.1992.
Godina: 25
Send a message via ICQ to Pedja Send a message via MSN to Pedja Send a message via Yahoo to Pedja

Quote:
Originally Posted by Lucky View Post
Ja provjereno znam za par stvari iz poslednjeg broja da su neistinite, to mogu i argumentovati ako nekoga zanima... to znaci da onaj ko je prozvan ima osnova za tuzbu i da sam ja na njegovom mjestu ja bih to uradio i trazio bih maksimalnu mogucu odstetu..
Slazemo se, ali koliko znam, se na sudu mora dokazati da je u pitanju kleveta. Koliko prozvanih bi se usudili...?

Za ovo sto si naveo - nadam se da ce se autor ukljuciti i obrazloziti. Ja ne znam nista o pomenutom dogadjaju, pa ne bih da nagadjam...

Pedja is offline   Reply With Quote
Old 24.08.2008., 10:39   #5 (permalink)
Stariji vodnik prve klase

panter's Avatar

Registrovan: 04.09.2007.

"Slavko Simic je bio nacelnik opstine od 2000. do 2004. godine, prije toga nije imao nikakvu funkciju u opstini, pa bih molio Autora da nam u sledecem broju objasni koje su to izbjeglice bjezale iz svojih sela 2000.-te godine???
Svi znaju da je Autorova guza bila na sigurnom u Svajcarskoj za vrijeme rata, ali se nadam da je bar bio obavijesten da je rat u Bosni zavrsen 1995. Ili pak Autor ima ljudskosti u sebi da prizna da informacije koje je kupio "na pijaci" i nisu bas sve provjerene i da se desio poneki propust... ostaje nam da vidimo"

U vezi gore navedenog, da razjasnimo.
Očigledno da su neki forumaši preuzeli uloge advokata prozvanih, možda moraju radi sebe.
Sve napisano u vezi kada je dotični bio načelnik opštine je tačno. Ali činjenica u vezi izbjeglica nije. Navodno izrečena rečenica dotičnog odnosi se na period kada su izbjeglice koje su bile u Koraju morale ponovo da se sele zbog povratka bošnjaka. Autori su najvjerovatnije mislili na taj period.

Last edited by panter : 24.08.2008. at 10:45.
panter is offline   Reply With Quote
Old 24.08.2008., 16:37   #6 (permalink)
General potpukovnik

komarac's Avatar

Registrovan: 16.06.2004.
Godina: 36

Quote:
... da sam ja na njegovom mjestu ja bih to uradio i trazio bih maksimalnu mogucu odstetu..
Ajde navedi nam jos par primejera gdje su iznijete lazi pa neka autor napise svoje misljenje.Informacije nisu kupljene na pijaci, djecko! To su stvari za koje postoje svjedoci tako da se mozes slobodno maniti provala i manipaulisanja.

A, da li bi trazio maksimalnu mogucu odstetu od kockara iz SDS-a, od zakidanja na asfaltiranju puteva i neregulanih radnji, od ljudi koji lazno dobijaju diplome kao Mitar Zaric i Ristic Milenko(kupili diplome) i sad su zajedno u kaoliciji(SDS-PDP)?
Da li bi zatrazio maksimalno mogucu odstetu za vodozahvat u koji se godinama ulaze(vise stotina hiljada maraka), a nije toga vrijedan?

Izvoli Lucky!

Iak je bila tema o Kaci...ali nema veze mozemo nastaviti.

I, prije nego sto neko pocne cmizdriti, nisam protiv SDS-a, SRS-a, PDP-a, SP RS-a SNSD-aitd. kao partija vec sam protiv kriminalaca, kockarosa, ljudi koju kupuju diplome, namjestaju sebi direktorske stolice nekih preduzeca preko opstine, koji potkradaju sve nas itd.
Dok SDS kao vladajuca stranka u Loparama ne ukloni kriminalce iz svojih redova nece nista biti bolji od njih.
Zato posle izbora, ako SDS pobijedi da uzme metlu i da izbacuje staru garnituru ljudi koji se kockaju, kradu itd.Dr. Rado Savic neka okupi postene ljude oko sebe i onda mozemo ocekivati napredak!Neka se poveze sa istinskim patirotima iz dijaspore i moze ocekivati i nasu pomoc, ali prvo da se uklone lopovi iz SDS-a i ne samo iz SDS-a vec isto tako iz SNSD-a, PDP-a itd.
Sva pozitivna energija se mora usmjeriti u napredak nase opstine i to je moguce bez elemenata koji gledaju sopstvene interese.

Last edited by komarac : 24.08.2008. at 16:48.
komarac is offline   Reply With Quote
Old 25.08.2008., 12:29   #7 (permalink)
Pukovnik

misirac's Avatar

Наравно да је клевета кривично дело! Али је као и све друго прво мораш доказати!
И не знам ово за господина С.Симића јели тачно или не, али већи број дргих изнесених чињеница има добро упориште у истини!
И није ми јасно што баш ти увек браниш мито и корупцију?

Quote:
Ipak citiracu jedan dio iz poslednjeg broja:

Slavko Simic je bio nacelnik opstine od 2000. do 2004. godine, prije toga nije imao nikakvu funkciju u opstini, pa bih molio Autora da nam u sledecem broju objasni koje su to izbjeglice bjezale iz svojih sela 2000.-te godine???
Svi znaju da je Autorova guza bila na sigurnom u Svajcarskoj za vrijeme rata, ali se nadam da je bar bio obavijesten da je rat u Bosni zavrsen 1995. Ili pak Autor ima ljudskosti u sebi da prizna da informacije koje je kupio "na pijaci" i nisu bas sve provjerene i da se desio poneki propust... ostaje nam da vidimo
misirac is offline   Reply With Quote
Old 25.08.2008., 12:33   #8 (permalink)
Pukovnik

misirac's Avatar

Да можда ниси један од оних који су се "УГРАЂИВАЛИ" или један од уживалаца погодности и привилегија за време владавине"ШАПТАЊА" и "УГРАЂИВАЊА" како цитира инкриминисани лист?
Old 25.08.2008., 13:32   #9 (permalink)
Pukovnik

đuric's Avatar

Registrovan: 28.07.2004.

Quote:
Originally Posted by misirac View Post
Да можда ниси један од оних који су се "УГРАЂИВАЛИ" или један од уживалаца погодности и привилегија за време владавине"ШАПТАЊА" и "УГРАЂИВАЊА" како цитира инкриминисани лист?
Tako je Misirac opali evo i ja te podržavam, sto posto
đuric is offline   Reply With Quote
Old 25.08.2008., 13:47   #10 (permalink)
Pukovnik

misirac's Avatar

Хвала брату-другу!Јест да сам нас два некад не слажемо у вези мог национализма, ал нисмо никад другом отимали љеб са грбаче!
Quote:
Originally Posted by đuric View Post
Tako je Misirac opali evo i ja te podržavam, sto posto
Old 25.08.2008., 14:10   #11 (permalink)
Pukovnik

đuric's Avatar

Registrovan: 28.07.2004.

Quote:
Originally Posted by misirac View Post
Хвала брату-другу!Јест да сам нас два некад не слажемо у вези мог национализма, ал нисмо никад другом отимали љеб са грбаче!
To što nemamo isti politički ukus nemora da znači da se ne slažemo oko očigledne stvari (kriminalu u vlasti u Loparama).
Budi uveren Misirac sto posto da te podržavam u ovome i slobodno iznesi svoja saznanja ako ih imaš o kriminalnim radnjama u vlasti u Loparama.
đuric is offline   Reply With Quote
Old 25.08.2008., 14:13   #12 (permalink)
Pukovnik

misirac's Avatar

Важи се!Онда здружено оплетимо по лоповима!
Quote:
Originally Posted by đuric View Post
To što nemamo isti politički ukus nemora da znači da se ne slažemo oko očigledne stvari (kriminalu u vlasti u Loparama).
Budi uveren Misirac sto posto da te podržavam u ovome i slobodno iznesi svoja saznanja ako ih imaš o kriminalnim radnjama u vlasti u Loparama.
Old 28.08.2008., 14:27   #13 (permalink)
Desetar

Registrovan: 27.07.2008.

Quote:

Kad znas da je kleveta krivicno djelo, kako ti to klevetas autora "Posmatraca" ?
Kazi nam po imenu i prezimenu ko je taj autor kog ti klevetas?

Ispostavi li se da tako govoris o nekom ko je 90-tih "trunuo" u rovovima i tim vise ne moze da gleda sve te lopovluke, treba te kao slinu "otresti" o asfalt, kao i svako lopovsko govno kome se omililo jesti "tudji hljeb" i kockati tudji novac!
zivotzasrpstvo is offline   Reply With Quote
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules