| |
|
| Lopare i Majevica Diskusije o Loparama, Majevici i okolini |
07.06.2007., 15:51
|
#1 (permalink)
|
|
Administrator
Registrovan: 13.09.2003.
Godina: 24
|
"Crna" lista
U skladu sa anketom forumasa, evo trazene teme.
|
|
|
07.06.2007., 18:18
|
#2 (permalink)
|
|
General potpukovnik
Registrovan: 16.06.2004.
Godina: 36
|
Cast da budu prvi na "crnoj listi" imaju sledece osobe
Sledece informacije sam dobio od jednog dobrog prijatelja iz Jablanice.
1. Petric Mitar(zvani GERI) nije ucestovao u izgradnji mosta(u vrijednosti od 25.000km).Osim toga nije da pare za izgradnju puta(vrijednost projekta koji finasiraju mjestani je 100.000KM dok opstina daje ostalih 100.000KM) za zaseok Vidovici u selu Jablanica.
2. Vidovic Drago i Vidovic Luka nisu ucestovali u izgradnji gore navedenog mosta(vrijednost 25.000KM) kao i u izgradnji gore navedenog puta za koji su mjestani iskupili(radi se o 6 ljudi iz inostranstva i 2 iz zaseoka) sredstva u iznosu od 100.000KM.
Mjestani koji su iz zaseoka su dali novcana sredstva u iznosu po 5000KM dok su svi ostali (iz inostranstva) dali po 15.000KM, koja su namijenjena za izgradnju puta u duzini od 2,4 km.
Vidovic Drago i Vidovic Luka(oba imaju nove kuce u zaseoku) rade dugo godina u SR Njemckoj i CH i pricaju kako nisu u stanju dati niti jednu marku za gore navedene projekte.
Mitar Petric zvani "Geri", tvrdi da nije u stanju dati za bilo sta iako ima na desetine duluma sume i zemlje.U odnosu na njih, dvojica ljudi iz tog zaseoka su dali ucesce u visini od 5000KM iako su u mnogo tezem polozaju tj. finansijskoj situaciji(nemaju nikoga u inostranstvu, rade za bijednicku platu od nekih 300-400KM i nemaju nikoga u inostranstvu ko bi im finansijski pomogao).
Ukoliko neko misli da ovo nije istina moze se obratiti meni, dobio sam podatke od prijatelja tj. uplatnice za gore navedene projekte, znaci ne radi se o desinformacijama.Na tim uplatnicama nigdje nema imena gore navedenih, dok svi ostali koji su dali pare stoje na listama.
Izovlite sad Vi!Navedite sve ljude koji zele ili zive na ledjima postenih ljudi.
07.06.2007., 18:22
|
#3 (permalink)
|
|
Pukovnik
Registrovan: 27.02.2007.
|
Da lic e se stidjeti ako ovo procitaju ili ime neko kaze?
|
07.06.2007., 19:04
|
#4 (permalink)
|
|
General major
Registrovan: 11.02.2007.
|
Mislim da je to i cilj, da se sazna!
|
|
|
08.06.2007., 23:07
|
#5 (permalink)
|
|
Desetar
Registrovan: 24.11.2002.
Godina: 26
|
Quote:
Originally Posted by mrav
Sledece informacije sam dobio od jednog dobrog prijatelja iz Jablanice.
1. Petric Mitar(zvani GERI) nije ucestovao u izgradnji mosta(u vrijednosti od 25.000km).Osim toga nije da pare za izgradnju puta(vrijednost projekta koji finasiraju mjestani je 100.000KM dok opstina daje ostalih 100.000KM) za zaseok Vidovici u selu Jablanica.
2. Vidovic Drago i Vidovic Luka nisu ucestovali u izgradnji gore navedenog mosta(vrijednost 25.000KM) kao i u izgradnji gore navedenog puta za koji su mjestani iskupili(radi se o 6 ljudi iz inostranstva i 2 iz zaseoka) sredstva u iznosu od 100.000KM.
Mjestani koji su iz zaseoka su dali novcana sredstva u iznosu po 5000KM dok su svi ostali (iz inostranstva) dali po 15.000KM, koja su namijenjena za izgradnju puta u duzini od 2,4 km.
Vidovic Drago i Vidovic Luka(oba imaju nove kuce u zaseoku) rade dugo godina u SR Njemckoj i CH i pricaju kako nisu u stanju dati niti jednu marku za gore navedene projekte.
Mitar Petric zvani "Geri", tvrdi da nije u stanju dati za bilo sta iako ima na desetine duluma sume i zemlje.U odnosu na njih, dvojica ljudi iz tog zaseoka su dali ucesce u visini od 5000KM iako su u mnogo tezem polozaju tj. finansijskoj situaciji(nemaju nikoga u inostranstvu, rade za bijednicku platu od nekih 300-400KM i nemaju nikoga u inostranstvu ko bi im finansijski pomogao).
Ukoliko neko misli da ovo nije istina moze se obratiti meni, dobio sam podatke od prijatelja tj. uplatnice za gore navedene projekte, znaci ne radi se o desinformacijama.Na tim uplatnicama nigdje nema imena gore navedenih, dok svi ostali koji su dali pare stoje na listama.
Izovlite sad Vi!Navedite sve ljude koji zele ili zive na ledjima postenih ljudi.
|
Mravino mislim da se oni nece nac uvrijedjeni i ako se vide prozvani na listi, para nema a njima je svejedno dal ce ih prozivat po selu il po forumu 
|
|
|
08.06.2007., 23:13
|
#6 (permalink)
|
|
General potpukovnik
|
Nista ti ne brini.Dobar glas se daleko cuje a los jos dalje.Stezemo ih sa svih strana.Budi siguran da im nece (nit je sad) biti lako.
Nego idemo dalje akoj jos ima neko slicne informacije.
09.06.2007., 01:09
|
#7 (permalink)
|
|
General major
Registrovan: 21.01.2006.
|
Tvojoj "crnoj listi" nebi bilo kraja kad bi su uzeli olovku u ruke Mravino, i da stvar bude gora na kraju bi se i sam nasao na njoj! Tako je bilo i meni kad sam napokon odlucio da sprovedem u djelo akciju citavog jednog dijela sela.....radilo se o izgradnji puta za nase groblje! Put konacno imamo, ali su pojedinci bili protiv toga da ja to sve povedem. Pa zar je bitno ko vodi neku akciju? Bitno je da imamo put o kojem se mastalo dugi niz godina i jos je bitnije da ja nisam uzeo ni marku u ruke (drugi su primili pare) nego sam dao kao i sto dolikuje. Sreca je pa smo imali postenog u svemu tome i taj isti je pare iskoristo na naj bolji moguci nacin, ali i dalje visi u zraku ono: "Zar nije neko drugi mogao da to sve pokrene"
A oni koji su spremni da izbjegnu davanje para, vjeruj da je istim jedna markica bitnija od onoga sta prica selo ili pak citava opstina....mene cudi to da Geri nije dao pare za izgradnju puta, mozda stvarno nije bio u situaciji??? Dzaba mu zemalja i suma kako kazes ako nije imao kome da proda? Bas smo zajedno bili na sastanku u Mackovcu, Geri, Pero (kum) Stevika, (jedan kome sam ime zaboravio, ali znam da ima penziju zaradjenu u inostranstvu) i jos nekolicina ljudi.
|
|
|
09.06.2007., 01:18
|
#8 (permalink)
|
|
General potpukovnik
|
Cisto sumnjam da bi se JA nasao na bilo kojoj crnoj listi!Nema sanse to ti garantujem.
Normalno da je bitno da se nesto uradi ali je isto tako bitno da se oni koji iskoristavaju druge nadju na listi.Kazes da Geri nema kome da proda sumu??
Japanac pretjerujes malo!Evo neka proda meni toliko drva za nekih 5 ili 10 hiljada maraka.I sta? Mislis da bi onda dao te pare za put?Mani se suplje.
P.S.
Mislim da je on u mnogo boljoj situaciji nego tvoj kum koji je davao za svaku akciju kao i za ovu (5000km).
Last edited by komarac : 09.06.2007. at 01:27.
|
|
|
09.06.2007., 01:29
|
#9 (permalink)
|
|
General major
|
Quote:
Cisto sumnjam da bi se JA nasao na bilo kojoj crnoj listi!Nema sanse to ti garantujem.
Normalno da je bitno da se nesto uradi ali je isto tako bitno da se oni koji iskoristavaju druge nadju na listi.Kazes da Geri nema kome da proda sumu??
Japanac pretjerujes malo!Evo neka proda meni toliko drva za nekih 5 ili 10 hiljada maraka.I sta? Mislis da bi onda dao te pare za put?Mani se suplje.
|
Sta da ti napisem? Ja poznajem Mitra kao covjek spremnog na akciju,ali mozda sam ga ja samo gledao iz drugog ugla? Jebi ga, ljudi su prevrtljivi!
A sta bi ti sa tolikim drvima Mravino? Pa naravno, ceko` jesen pa da prodas u Celic i tako zaradis opasan si ti Mravicu...drva su sad jeftina
|
|
|
09.06.2007., 01:35
|
#10 (permalink)
|
|
General major
|
Quote:
P.S.
Mislim da je on u mnogo boljoj situaciji nego tvoj kum koji je davao za svaku akciju kao i za ovu (5000km).
|
Eeehhhh moj kum. Moj kum je posebna vrsta i pazi sa kim ga poredis On da nije dobar, on nebi bio moj KUM...
P.S. Volio bi ti da si kao moj kum i ja
|
|
|
09.06.2007., 01:46
|
#11 (permalink)
|
|
General potpukovnik
|
Da se razumijemo ja nisam ovu temu otvorio da se prica ko je koliko dao vec sam je otvorio da vidimo ko su ti ljudi koji "ne mogu" dati ni marku.Covjece gdje mi zivimo???Gledao sam ljude teska bijeda pa daju prilog u crkvu po 50KM ili se trude da ucestvuju bilo koliko u nekim akcijama.
09.06.2007., 14:22
|
#12 (permalink)
|
|
Kapetan
Registrovan: 11.12.2004.
|
Quote:
Originally Posted by Basha
Mravino mislim da se oni nece nac uvrijedjeni i ako se vide prozvani na listi, para nema a njima je svejedno dal ce ih prozivat po selu il po forumu 
|
Mozda bi bolji efekat imao , kad bi im pod gume od auta stavio eksere 
|
09.06.2007., 15:00
|
#13 (permalink)
|
|
General major
Registrovan: 05.02.2006.
|
Mravino samo naprijed sa ovom ,,Crnom listom,, ,u selu ce se svakako cuti, na neki nachin, za one koji stvarno nemaju to se zna. Kad pukne pricha sigurno ce staviti prst na chelo...
 Ovo mi sve nekako izgleda ,,radikalski,, - svaka chast! 
|
09.06.2007., 22:59
|
#14 (permalink)
|
|
Desetar
Registrovan: 24.11.2002.
Godina: 26
|
Quote:
Originally Posted by T.S.
Mozda bi bolji efekat imao , kad bi im pod gume od auta stavio eksere 
|
Pa posle ove crne liste vjerovatno ce i gume bit izbusene 
|
|
|
10.06.2007., 00:00
|
#15 (permalink)
|
|
Potpukovnik
Registrovan: 22.01.2007.
|
Basha poznavajuc nas narod svemu se mozes nadat ali vjerujem cije ime bude ovde da mu nece biti svedno!Trebalo je za sve ovo imati hrabrosti svaka ti cast mrave i puno srece!
Nadam se da ce mnogi pomoc u daljem radu i napredovanju ove "crne liste"!
|
|
|
10.06.2007., 00:05
|
#16 (permalink)
|
|
General potpukovnik
|
Ovo oko busenja guma i slicnih stvari ...necemo se valjda spustati na njihov nivo.
Dovoljno je da vidimo ko su crne ovce.Izolirati ih od drustva na sto bolji i efikasniji nacin i to ce im biti dovoljno.
Nego da se mi pridrzavamo teme koja je postavljena i svi oni koji imaju jos neke informacije neka ih postave.Ako neko nema dovoljno hrabrosti da to napise neka posalje nekim od clanova koji se ne boje kukolja i neka on/ona to objavi.
10.06.2007., 10:52
|
#17 (permalink)
|
|
General major
|
Quote:
Originally Posted by Basha
Pa posle ove crne liste vjerovatno ce i gume bit izbusene 
|
Vjerovatno hoce, ali Mravu! Cacko je mecku i sad bi mu bilo naj bolje da kupi kupi biciklo ( gume su bar jeftine)
|
|
|
11.06.2007., 02:13
|
#18 (permalink)
|
|
Desetar
Registrovan: 16.04.2007.
|
Treba li bi cuti i verziju ljudi koje je Mrav prozvao, ako je vec ovo istina?
i posle se neko pita zasto srbin nije u slozi sa srbinom?
|
|
|
11.06.2007., 02:18
|
#19 (permalink)
|
|
General potpukovnik
|
Cuj, cuj nije Srbin u slozi sa Srbinom.Nemoj da treses praznu slamu.Nema to nikakve veze sa Srbima vec sa ljudiima koji imaju obraz i oni koji nemaju obraz.Jasno?
Dokazi su uplatnice i ako gore navedeni mogu pokazati da su uplatili na ziroracun onda svaka cast.Nazalost nema ni feninga koji je uplacen na njihov racun.
A tebe ako interesuje, uskoro dolazim u Lopare tj. za ca. 6 sedmica pa cu ti ja licno dati racun na kome pise ko je uplatio a ko nije.
Jel o.k.?
11.06.2007., 02:35
|
#20 (permalink)
|
|
Desetar
Registrovan: 16.04.2007.
|
Quote:
Cuj, cuj nije Srbin u slozi sa Srbinom.Nemoj da treses praznu slamu.Nema to nikakve veze sa Srbima vec sa ljudiima koji imaju obraz i oni koji nemaju obraz.Jasno?
Dokazi su uplatnice i ako gore navedeni mogu pokazati da su uplatili na ziroracun onda svaka cast.Nazalost nema ni feninga koji je uplacen na njihov racun.
A tebe ako interesuje, uskoro dolazim u Lopare tj. za ca. 6 sedmica pa cu ti ja licno dati racun na kome pise ko je uplatio a ko nije.
Jel o.k.?
|
Treba cuti i te ljude cija sii imena iznjeo, a uplatnice nisu relevantne.
Jesi li ti gradio put kojim vozis svaki dan u Njemackoj?
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|