Lopare Online

Go Back   Lopare Online Forum > Lopare > Lopare i Majevica

Lopare i Majevica Diskusije o Loparama, Majevici i okolini

Reply

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Old 24.07.2003., 23:53   #21 (permalink)
Major

Registrovan: 24.02.2003.

ops:
Coyot is offline   Reply With Quote

Sponsored Links
Old 25.07.2003., 03:32   #22 (permalink)
Desetar

Basha's Avatar

Registrovan: 24.11.2002.
Godina: 26
Send a message via MSN to Basha Send a message via Skype™ to Basha

Vremenom ce mnogi napustiti ovaj forum, vecinu od nas ce zivot odvesti na drugu stranu ali neko ko toliko lijepo opisuje izgled, unosi emocije u text o svom mjestu nece tako lako otici sa foruma, osim ako za to ne postoji dobar razlog. Stoga nemoj da mi neko uznemirava Dadu :!:
Old 25.07.2003., 15:08   #23 (permalink)
Major

Registrovan: 24.02.2003.

Dobar razlog ima, i zato sad stvarno odlazim
iskreno nisam kontala jos za neko vrijeme
ali kao sto rece Oliver "pun mi je kurac", njemu izgleda ja smetam, zato vjerovatno sto se sjecam njegovih poruka a on ne,,,
Jede govna navlaci probleme bez veze, a kao administratot, popisam mu se na orden...
Pa posto ne zelim da budem krivac jer nisam
odlazim ja a ne gospodin Oliver, koji nezna za salu ...
Coyot is offline   Reply With Quote
Old 25.07.2003., 18:30   #24 (permalink)
Kapetan

Registrovan: 23.06.2003.

Sta si ono rekao?
Kako kaze Njegos?
:roll:
Drazenka is offline   Reply With Quote
Old 26.07.2003., 09:42   #25 (permalink)
General potpukovnik

Registrovan: 17.05.2003.

Necemo ponavljati Njegosa u svakoj prilici, nije to on zasluzio, a ovaj sukob Dade i Olivera trebalo je rijesiti na posebnom topicu, s tim d asvi mi ostanemo neutralni, iako sam i ja ponekad imao nesuglsica sa Dadom.
Ipak, steta je da se osipamo
Stranac is offline   Reply With Quote
Old 26.07.2003., 21:35   #26 (permalink)
Desetar

Basha's Avatar

Registrovan: 24.11.2002.
Godina: 26
Send a message via MSN to Basha Send a message via Skype™ to Basha

Ma ljudi koji vam je qrac, znao sam da ce na kraju ispasti frka! Dada misli cim neko kaze nesto, za sta ona misli da nije tako, odma konta da nju zaj... sto nije tacno, zato niste trebali praviti frku bilo sta je bilo!
Old 27.07.2003., 01:38   #27 (permalink)
Zastavnik

Registrovan: 22.07.2003.
Default p-19

cista radoznalost me dovela do ove teme,zeleo sam da jos nesto saznam o vasem mestu,da budem iskren cuo jesam ali vrlo malo sam znao o loparima,Dada je divno opisala svoje mesto,ocigledno da su emocije i nostalgija ucinile svoje i da je Dada nosena njima dala ovaj tako dobar opis.Drugi deo me malo razocarao jer ocito da su Dada i Oliver vrsni forumasi te bi bila steta za sve vas da ostanete bez jednog od njih,u ovom slucaju bez Dade,no ja se nadam da su oni dovoljno mudri da prevazidju nesuglasice i da to prevazidju za dobrobit Lopara,ja vama zelim da budete jedinstveni da se vas sajt prosiri novim clanovima i da cete svoj kraj predstavati onako kako ste i poceli u najboljem svetlu.
Nadam se takodje posto zivim tu negde tj.u Srbiji nekad mozda i doci do Lopara.
Srdacan pozdrav !
plavi19 is offline   Reply With Quote
Old 27.07.2003., 21:13   #28 (permalink)
Administrator

Oliver's Avatar

Registrovan: 13.09.2003.
Godina: 24
Send a message via ICQ to Oliver Send a message via MSN to Oliver Send a message via Yahoo to Oliver Send a message via Skype™ to Oliver

Quote:
ali vrlo malo sam znao o loparima
loparAma
Oliver is offline   Reply With Quote
Old 28.07.2003., 00:16   #29 (permalink)
Zastavnik

Default p-19

slusaj prijatelju mislim da stvarno preterujes,mislis da si ti bezgresan ili pak sebi dopustas toliko slobode da svakome ti das tvoj komentar pa ces opet reci da je bilo zezanje.Postuj druge da bi bio postovan,ne uzimaj za zlo ako neko nesto pogresi,preterujes sa tvojim ironicnim citatima ili je to tvoj stil zezanja.Ovde sam radi druzenja i zezanja ali ne na ovaj nacin i bicu ovde dok ja zelim,i dok se meni svidja.
Mene ne mozes isprovocirati jer je za mene ovo samo zabava i nista vise,zato prijatelju malo prikoci i pusti ljude da slobodno svojim jezikom i stilom izraze svoje misljenje.Smatram da vam je cilj da imate sto vise clanova iz svih krajeva ali se bojim da ovako nece tako biti.Nadam se da neces pogresno protumaciti ovu moju kritiku jer je pisana sa zaista dobrim namerama.
Old 28.07.2003., 09:18   #30 (permalink)
Administrator

Oliver's Avatar

Send a message via ICQ to Oliver Send a message via MSN to Oliver Send a message via Yahoo to Oliver Send a message via Skype™ to Oliver

prijatelju, slusaj TI.

ispravio sam te jer svi koji nisu iz lopara govore loparIma, a mjesto se ne zove Lopari nego LoparE, s tim sto je to bila bezazlena primjedba i nista vise. ako ni smajli nije mogao to da ti "docara", ne znam onda vise koji ce nam vrag smajliji ako ih vise niko ne konta :evil:

ako mislis da sam na forumu da bih podje*avao druge - varas se. nemam puno vremena zadnjih dana pa se i ne javljam nesto bogzna, ne znam samo koga ja to stalno provociram? :?

mozda te napalila dada u onoj temi kada sam pomenuo tvoje zareze, ali ono je bilo usput odgovoreno a ne sa namjerom da sad ceprkamo po tvojoj licnosti i trazimo razlog zbog kojeg ti pises zareze a ne tacke... ne zelim da provociram ni tebe ni bilo koga drugog jer to nije najbolji nacin da nekog udaljim sa foruma, stvar je u tome da izgleda ti licis na dadu i da ti se ni rijec ne smije reci :shock:

ljudi, ajd malo pocnite da gledate normalno gledate okolo. il' je svijet stvarno toliko otisao u ku*ac da svako misli da mu se podsmijevas svakim je*enim komentarom.

ajd vozdra.
Old 28.07.2003., 09:49   #31 (permalink)
Zastavnik

Default P-19

Slazem se sa tobom u nekim stvarima svi smo mi po malo otisliu k.....
nisam tip koji se lako napaljuje jednostavno sam mislio tako i to je to.
Mislim da ne licim na Dadu jer mozes pogledati po balkanu,nadam se da si primetio da sam u prvom mom komentaru zeleo stvarno da vi izgladite svoj sukob no vidis eto i ja uleteh bez veze.No sad je to sve bez nekog znacaja i ja evo ali iskreno pruzam ruku pomirenja jer nam je zaista i previse raznih carki i svadja.Nadam se da ces prihvatiti i da mi lepo uplovimo u neke druge vode koje ce nam doneti vise radosti i druzenja,,,,
Vozdra!!!!!!1 :arrow:
Old 28.07.2003., 10:36   #32 (permalink)
Administrator

Oliver's Avatar

evo ruke
Old 28.07.2003., 12:38   #33 (permalink)
Zastavnik

Default p-19

i tebi
Old 28.07.2003., 17:54   #34 (permalink)
Kapetan

Svi zadovoljni!
Old 28.07.2003., 18:52   #35 (permalink)
Administrator

Oliver's Avatar

jos samo na pivo da odemo
Old 28.07.2003., 18:56   #36 (permalink)
Kapetan

Pivo ne smemo zaboraviti,pa mi se i svadjamo da bismo se na kraju mirili uz pivo.Kamen za kupus mi duguje bure piva,pa kad ispuni obecanje,svi ste pozvani na "dernek" :wink:
Old 28.07.2003., 19:04   #37 (permalink)
Administrator

Oliver's Avatar

kad vec pomenu njega, hajde zovi ga da dodje i na forum
Old 28.07.2003., 19:18   #38 (permalink)
Kapetan

Trenutno nije tu,ali cim mi dodje saka....
Old 26.07.2008., 18:51   #39 (permalink)
General major

Registrovan: 11.02.2007.

Quote:
Originally Posted by Coyot View Post
Kutak mojih Lopara

Jutro je.
Mala se rijeka sunca na toplom suncu.
Miruje cijelo mjesto, samo moje nemirne oci upijaju ljepotu mojih Lopara. ne sjecam se tacno kad sam toliko zavoljela moj kraj, vjerovatno je ta ljubav oduvjek u meni, kao i ova brda koja ga zastitnicki nadvisuju.
Misli me vracaju nekoliko godina unatrag.Tada sam tezila nekim novim i neistrazenim zvijezdama, i uspjele su me odvuci. Srecom covjek nikad nemoze otici toliko dalekon da zaboravi put natrag.
Mostovi su jos uvijek postojali kad sam shvatila da svoje korijenje nemogu pustiti nigdje osim u mom rodnom mjestu. Iste one zvijezde, koje su me odvele,vratile su me natrag. Danas znam da su mi ta lutanja bila potrebna, jer da nisam otislla, nebih znala koliko je vazno osjecati da nekom pripadas.
Lopare su mi pruzile divno djetinjstvo, svoje mjesto na maloj rijecici, kucice od siblja u koje smo rado bjezali skrivajuci se od roditelja,...
Za svaku novu igru koju bi smo smislili, imali smo i vremena i prostora.Svaki kutak bio je nase malo carstvo u kome smo sanjali svoje djecije snove. U to vrijeme i skola nam je bila igra, sve smo pretvarali u mastu stvarajuci svoj svijet.
Rijec djetinjstvo nigdje slade ne zvuci , nego u mom kraju.
I danas rado prosetam nasim tajnim skrovistima, trazim tragove nekih davnih igara. Lutam obalom moje Gnjice, na kojoj smo gradili kule u pijesku. U kori starog oraga jos uvijek stoje incijali prvog sastanka i prve ljubavi.
Danas je sve drugacije, djeca se igraju nekim novim igrama, carolije prirode na njih kao da ne djeluju.
Vise ih privlace svjetlucavi ekrani televizora i kompjutera, o nasim igrama slusaju sa podsmjehom i cudenjem.
Vremena se mijenjaju i radaju nove ljude za novi i drugaciji svijet, svako ocekuje bolje sutra za sebe i svoju djecu, samo je priroda postojana i nedopusta ljudima da je uniste ili promijene.
Svojom ljepotom zadivljeju mnoga lica i pruza utocista topla i sigurna poput pticijeg gnijezda.
JA sam ptica u svome jatu , slobodna i sama.Mozda me put opet nekud odvede, ali sada barem znam gdje se moram i hocu vratiti...
Cuvajte i njegujte nase Lopare!
Cuvajte tu nasu rijeku,tu prirodu,tu ljepotu naseg rodnog kraja,cuvajte taj nas orah,ta nasa tajna mjesta
svaki nas kutak i nedozvolite drugima da uzivaju u ljepoti jesenjeg dana.
Iskoristite svaki trenutak gledajuci i slusajuci ljepotu i zvuk vjecne prirode...

04.04.1999...

Nije to bas to,,,,

Фасциниран сам
Mr47 is offline   Reply With Quote
Old 25.08.2008., 14:44   #40 (permalink)
Pukovnik

đuric's Avatar

Registrovan: 28.07.2004.

Rastuži me... Koja je to Dada što je ovo napisala????
Kako je dobro opisala jesen u Loparama....
đuric is online now   Reply With Quote
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules