| |
|
| Izbori 2008. Diskusije o lokalnim izborima 2008. |
12.05.2008., 22:20
|
#101 (permalink)
|
|
Banovan
Registrovan: 24.11.2007.
|
Quote:
Originally Posted by Japanac
Eto tebi prilike da zavadis Srbe na njihovom groblju. Masala!
|
Opet zločesti Blavor kriv  Pa niste vi balavci i imbecili da bih vas ja mogao zavađati.
Ono što je meni čudno kod tebe je da si napisao par postova ali o konkretnoj temi nisi baš rekao nešto posebno već si sve sveo na lične uvrede
@ Mr.
Pa ako si dolazio u Tuzlu u skorije vrijeme mogao si vidjeti da su sva spomen obilježja u Tuzli podignuta u čast antifašista iz NOB-a, a pogotovo ono centralno na "Banji" u izuzetno dobrom stanju.
|
|
|
12.05.2008., 22:27
|
#102 (permalink)
|
|
Desetar
Registrovan: 30.11.2007.
|
Pa ako si dolazio u Tuzlu u skorije vrijeme mogao si vidjeti da su sva spomen obilježja u Tuzli podignuta u čast antifašista iz NOB-a, a pogotovo ono centralno na "Banji" u izuzetno dobrom stanju.[/quote]
a ti si blavor iz tuzle??
|
12.05.2008., 22:40
|
#103 (permalink)
|
|
General major
Registrovan: 16.11.2003.
|
iskreno, meni se ova stranacka podela omladine nikako ne svidja.
te mladi sds, mladi socialdemokrate itd...
vi ste mladi i ne treba da se delite po strankama, vas zadatak je da ucite i ucite!! tako ce te najbolje pomoci i sebi i Srpskoj.
|
|
|
12.05.2008., 22:46
|
#104 (permalink)
|
|
Potporucnik
Registrovan: 28.08.2003.
Godina: 21
|
Slažem se! Ali eto ja čim stadoh na Normanovu stranu mene Mr. pripisa socijaldemokratima iako ja ne'am ama baš nikakve veze sa njima!
|
12.05.2008., 22:52
|
#105 (permalink)
|
|
Brigadni general
Registrovan: 08.11.2006.
|
Mi ne zelimo da se djelimo ,ali ovdje postoje oni koji nas dijele na komunjare ,cetnike....etc ,etc
|
|
|
12.05.2008., 23:02
|
#106 (permalink)
|
|
General major
Registrovan: 11.02.2007.
|
Quote:
Originally Posted by Norman
Mi ne zelimo da se djelimo ,ali ovdje postoje oni koji nas dijele na komunjare ,cetnike....etc ,etc
|
Got that right. 
|
|
|
12.05.2008., 23:08
|
#107 (permalink)
|
|
General major
|
a koji su to ONI Normane?
dajte vise recite koji su to.
druga stvar, lepo sto ste to odradili, ocistili, za pohvalu.
medjutim, niste na pravom mestu prvomajski uranak proslavljali. tu se slazem sa Mr. Majevicom.
ali to nije razlog da se licno vredjate i da se dize velika galama.
|
|
|
12.05.2008., 23:11
|
#108 (permalink)
|
|
General major
|
Quote:
Originally Posted by Vanja
Slažem se! Ali eto ja čim stadoh na Normanovu stranu mene Mr. pripisa socijaldemokratima iako ja ne'am ama baš nikakve veze sa njima!
|
malo si 'jace' branila Normana 
razumem, generacija mora da se podrzava 
|
|
|
12.05.2008., 23:19
|
#109 (permalink)
|
|
Potporucnik
Registrovan: 28.08.2003.
Godina: 21
|
Pa i nismo mi baš generacija al' ajde sad... i nisam ja branila Normana nego uopšte sve ljude koji su tamo bili!
|
12.05.2008., 23:21
|
#110 (permalink)
|
|
Brigadni general
|
Evo sada polagano ponovo da objasnim ,pocistili smo to jer je zaraslo u siblje i bestimje jer je sramota da ostane u tom stanju.
Dok smo cistili dosla je nekolicina penzionera koji su ucestvovali u NOB-u i predlozili da kada se vec tako lijepo okupljamo u akciji da se skupimo i obiljezimo 1. maj .
Mi nismo htjeli da nesto uradimo na svoju ruku pa smo pitali regionalnu kacelariju SUBNOR-a o svom stavu po tom pitanju i oni su smatrali da nema nista tu lose da se mladi druze ,provjerili smo u policijskoj stanici kakav oni stav imaju i oni su dali dozvolu.
Pitali smo komsije tj. ljude koji zive u neposrednoj blizini spomen parka i oni su rekli da bi to bilo sjajno da se organizuje .
E nakon svega toga mi smo odlucili da organizujemo taj skup. E sada vas stav da je to lose je vas stav ,i njega niko ne moze osporiti .
Samo malo je ironicno da vi imate takav stav a ljudi koji se trude da taj spomen park odrze u kakvom takvom stanju ,koji ga obilaze i njima nesto predstavlja ne samo da nisu nasli zamjerke na ovaj skup vec su ga podrzali i htjeli bi da to postane tradicionalno okupljanje mladih Majevice.
|
|
|
12.05.2008., 23:40
|
#111 (permalink)
|
|
General major
|
nigde nisam napisala da je lose sto ste ocistili spomen park, naprativ.
a ni Mr. ti to nije napisao.
normane, pogledala sam par slika sa te proslave, meni ne izgleda dobro izabrano mesto za proslavu. sve ostalo je ok.
pa to je super da se gore okupljate i da se to mesto ne zaboravi.
|
|
|
12.05.2008., 23:43
|
#112 (permalink)
|
|
Brigadni general
|
Quote:
Originally Posted by no_name
nigde nisam napisala da je lose sto ste ocistili spomen park, naprativ.
a ni Mr. ti to nije napisao.
normane, pogledala sam par slika sa te proslave, meni ne izgleda dobro izabrano mesto za proslavu. sve ostalo je ok.
pa to je super da se gore okupljate i da se to mesto ne zaboravi.
|
Ok ,postujem tvoj stav. Ali i ja bi ko zna sta pomislio da nisam upucen u tu pricu . Ali mislim da nema potrebe da se prepiremo oko toga . To nam je sto nam je.
|
|
|
12.05.2008., 23:45
|
#113 (permalink)
|
|
General major
|
Quote:
Originally Posted by Vanja
Pa i nismo mi baš generacija al' ajde sad... i nisam ja branila Normana nego uopšte sve ljude koji su tamo bili!
|
salim se Vanja. 
|
|
|
12.05.2008., 23:47
|
#114 (permalink)
|
|
General major
|
Quote:
Originally Posted by Norman
Ali mislim da nema potrebe da se prepiremo oko toga . To nam je sto nam je.
|
ma, naravno da nema mesta prepirci a posebno ne licnom vredjanju.
|
|
|
13.05.2008., 09:39
|
#115 (permalink)
|
|
General major
Registrovan: 05.02.2006.
|
Quote:
|
Da nije komicno, bilo bi jako smijesno jer Mr. Majevica vrijedi kao sagovornik i diskutant daleko vise od ostalih....i od tebe i mene.
|
Балогодарим брате Јапанац . Ипак сматрам да ,,најбурније,, реагују они који су схватили шта су урадили !
Quote:
|
Samo malo je ironicno da vi imate takav stav a ljudi koji se trude da taj spomen park odrze u kakvom takvom stanju ,koji ga obilaze i njima nesto predstavlja ne samo da nisu nasli zamjerke na ovaj skup vec su ga podrzali i htjeli bi da to postane tradicionalno okupljanje mladih Majevice.
|
Е сад си га прекардашио Норман, како неки скуп која је организовала нека странка може постати традционално окупљање младих Мајевице? Ово се све више и више расплиће ! Сад ми је још јасније !
|
14.05.2008., 11:13
|
#116 (permalink)
|
|
Pukovnik
Registrovan: 28.07.2004.
|
Ma dajte ljudi manite se gluposti kakvo skakanje po groblju pa nije spomen park groblje,(i ko kaze da su skakali po grobovima?) To je nešto najbolje što sam čuo da ste očistili park Vukosavci i istovremeno napravili žurku, sjajno...
Samo nastavite ..
|
|
|
14.05.2008., 12:18
|
#117 (permalink)
|
|
Pukovnik
Registrovan: 04.09.2007.
|
Само нек деца скачу и веселе се ко да су мене питали.То Ђурићу мајсторе.
Quote:
Originally Posted by đuric
Ma dajte ljudi manite se gluposti kakvo skakanje po groblju pa nije spomen park groblje,(i ko kaze da su skakali po grobovima?) To je nešto najbolje što sam čuo da ste očistili park Vukosavci i istovremeno napravili žurku, sjajno...
Samo nastavite ..
|
|
|
|
14.05.2008., 12:27
|
#118 (permalink)
|
|
Pukovnik
Registrovan: 27.02.2007.
|
Sta je spomenik na Vukosavcima?
Spomenik nasoj nereci jer medju ubijenim partizanima samo dvojica protuva Spanac i Irac nisu bili Srbi.
Dvadesetog februara 1942, su Srbi patrioti pobili Srbe internacionalce, ali ipak Srbi su pobili Srbe, ako ne povjerujemo gospodinu Antoniju Djuricu da Srbin koji postane komunista nije vise Srbin.
Moga bih sa lakocom argumentima opravdati ovaj cin od dvadesetog februara 1942, godine, ali necu, mozda bi bilo dobro samo napomenuti da su posle ustasa najvise Srba na Majevici ubii bas partizani.
Na Vukosavcima bi trebalo razgraditi spomen kosturnicu i kosti sahraniti na grobljima kao so i prilici, a po onoj livadi zasaditi sljive. Pored postojeceg spomenika obavezno podici spomenik svim zrtvama komunistickog terora.
|
15.05.2008., 09:46
|
#119 (permalink)
|
|
Pukovnik
Registrovan: 28.07.2004.
|
Istoriju ne treba menjati, to bi bila glupost najveća, dirati spomen park Vukosavci. Tamo su pali ljudi za slobodu sa obe strane i partizani i četnici i kao takvo treba da ostane.
Ono što je takođe važno je to da su ovi mladi ljudi to očistili i sredili, a to što su tamo napravili žurku, pa naravno da treba da se provesele pa nisu oni bili na sahrani ili groblju pa da plaču i budu tužni nego su očistili i sredili jedno mesto kao spomen obeležje nečemu što se dogodilo pre 60 i nešto godina ....
Bravo majstori
|
|
|
15.05.2008., 10:46
|
#120 (permalink)
|
|
General major
Registrovan: 05.02.2006.
|
Па немој тако брате Мисирац ! Душе су душе чије год да су !
Ал' ово ме ипак подсјећа на махање ..жутим балночићима,, !
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|