| |
|
| Izbori 2008. Diskusije o lokalnim izborima 2008. |
12.05.2008., 17:09
|
#81 (permalink)
|
|
Banovan
Registrovan: 24.11.2007.
|
A ko ste to vi Mr.? 
|
|
|
12.05.2008., 17:26
|
#82 (permalink)
|
|
Brigadni general
Registrovan: 08.11.2006.
|
Blavore pusti ih kraju ,neka pisu sta hoce. Clanovi regionalnog SUBNOR-a su ljudi koji su imali pravo da kritikuju u slucaju da je nesto bilo lose su nam samo cestitali za dobru organizaciju i sjajnu akciju.
|
|
|
12.05.2008., 17:51
|
#83 (permalink)
|
|
General major
Registrovan: 05.02.2006.
|
Зар није покојни Јоваш био последњи онај ко може нешто рећи, мани те се партизанских курира и оних који знају о том добу к'о и ја...
Блаворе ми смо само они који се знају понашати на било чијим костурницама и гробљима...ти си вјероватно мислио на нешто друго, или да нас негдје сврсташ ....
|
12.05.2008., 19:17
|
#84 (permalink)
|
|
Potporucnik
Registrovan: 28.08.2003.
Godina: 21
|
A znaš Mr. gorblja se ipak nekeda i očiste! To se niko drugi nije sjetio nego TI mladi ljudi po kojima sada pljuješ i govoriš kako se ne znaju ponašati!
|
12.05.2008., 20:01
|
#85 (permalink)
|
|
General major
|
Вања, ја сам до сада на овој теми, неколико пута написао како ПОДРЖАВАМ чишћење и уређивање. Нисам пљувао, него сте ви ,,бурно,, реаговали на моје ,,опаске,, 
А сад ме занима, пошто си ти изгледа веома добро упућена у активности младежи социјалдемократа, да ли имате још нешто у плану да очистите ? 
|
12.05.2008., 20:14
|
#86 (permalink)
|
|
Banovan
Registrovan: 24.11.2007.
|
Quote:
Originally Posted by Mr. Majevica
Зар није покојни Јоваш био последњи онај ко може нешто рећи, мани те се партизанских курира и оних који знају о том добу к'о и ја...
Блаворе ми смо само они који се знају понашати на било чијим костурницама и гробљима...ти си вјероватно мислио на нешто друго, или да нас негдје сврсташ ....
|
Ma nemam Mr. zaista namjeru da tebe a niti bilo koga drugog svrstavam bilo gdje jer mi sami sebe definišemo odnosno svrstavamo svojim pogledima na određene stvari odnosno dešavanja.Što se tiče pomenute akcije ja sam i dalje na stanovištu da je akcija za svaku pohvalu i tvoje dušebrižništvo smatram pomalo zlonamjernim a iskreno volio bih da nisam u pravu kada to kažem.Godinama je spomen park bio u katastrofalnom stanju i sad kada se našao neko da to konačno dovede u pristojno stanje treba dakle tražiti dlaku u jajetu i minimizirati rezultate napora ovih ljudi koji su to učinili.
U BiH su rušena i preoravana mnogobrojna groblja svih konfesija i nije se baš dizala neka pretjerana galama (naravno bilo je osuda, ali uvjek se okrivljavao "onaj drugi").Sad kada se našao neko da svojim radom spasi od zaborava dio i tvoje i moje istorije trebamo to nipodaštavati.I korektnosti radi znaš li koliko prostora zauzima sama spomen kosturnica?
|
|
|
12.05.2008., 20:36
|
#87 (permalink)
|
|
General major
|
Блавор, јел' има сличних акција и код вас ?
|
12.05.2008., 20:48
|
#88 (permalink)
|
|
Potporucnik
|
Quote:
Originally Posted by Mr. Majevica
Вања, ја сам до сада на овој теми, неколико пута написао како ПОДРЖАВАМ чишћење и уређивање. Нисам пљувао, него сте ви ,,бурно,, реаговали на моје ,,опаске,, 
А сад ме занима, пошто си ти изгледа веома добро упућена у активности младежи социјалдемократа, да ли имате још нешто у плану да очистите ? 
|
Nisam pripadnik niti jedne stranke jer mi to moja profesija ne dopusta!  Ali svejedno, nisam ja na njihovoj strani jer su socijaldemokrate isto kao sto i ti nisi ovako reagovao jer je sve ovo u organizaciji SNSD-a! A ja cu drage volje stati i na stranu radikala kada organizuju ovako nesto... 
|
12.05.2008., 20:59
|
#89 (permalink)
|
|
General major
Registrovan: 21.01.2006.
|
Quote:
Originally Posted by Lucky
izvlaci covjek iz konteksta, odavno sam ga prestao shvatati za ozbiljnog sagovornika..
covjek je "napredovao" od urbanog tipa kakvog ga se sjecam 90-tih godina, bio je primjer tj. kontrast svim turbo likovima koji su bili "in" u tom vremenu, do primitivnog, zatucanog radikala kakav je danas...
ne znam kojom je vrstom frustracija ili pak interesa vodjen da padne tako nisko, ali sam ubijedjen da bi Mr Majevica iz tog vremena sigurno podrzao ovu akciju kao najbolji vid promocije jednog vremena, pogotovo medju omladinom, koja nema pojma ni sta znaci taj spomen park.. garantujem da vise od 50% prisutnih nije imalo pojma da sjedi ili igra na kosturnici  ovakve ili slicne akcije mogu samo pomoci da taj prostor ne padne u totalni zaborav...
mislim da se Norman misli slicno kao ja, ali nece da se zamjeri komsiji
usput zelim jos jednom da podrzim sve buduce akcije poput ove za 1.maj, i da se organizatori ne osvrcu na ove besmislene primjedbe...
|
Glupost! Lucky je prestao Mr. Majevicu smatrat za ozbiljnog sagovornika?
Da nije komicno, bilo bi jako smijesno jer Mr. Majevica vrijedi kao sagovornik i diskutant daleko vise od ostalih....i od tebe i mene.
Prije svega malisane, malo se presaberi i tek onda mozes pisati o ljudima
Ja sam covjek koji ce radije nekom razbit glavu ili da mi je razbiju, ali necu puno diskutovati! Mr.Majevica je suprotan tip i radije diskusijom rjesava probleme. Pogresnu osobu nazivas neozbiljnom ili si ipak mudar i cuvas muda?
Quote:
Originally Posted by blavor
A ko ste to vi Mr.? 
|
Eto tebi prilike da zavadis Srbe na njihovom groblju. Masala!
Quote:
Originally Posted by Norman
Blavore pusti ih kraju ,neka pisu sta hoce. Clanovi regionalnog SUBNOR-a su ljudi koji su imali pravo da kritikuju u slucaju da je nesto bilo lose su nam samo cestitali za dobru organizaciju i sjajnu akciju.
|
Dobra si ti njiva za sijanje korova! jbg. uspijeva kod tebe i bez tarane...
Quote:
Originally Posted by Vanja
A znaš Mr. gorblja se ipak nekeda i očiste! To se niko drugi nije sjetio nego TI mladi ljudi po kojima sada pljuješ i govoriš kako se ne znaju ponašati!
|
Niko se nije bunio sto je ociscenjo-bune se sto neznaju gdje su cistili i sta!!!
|
|
|
12.05.2008., 21:12
|
#90 (permalink)
|
|
Potporucnik
|
Quote:
Originally Posted by Japanac
Niko se nije bunio sto je ociscenjo-bune se sto neznaju gdje su cistili i sta!!!
|
Pa tu ste vi da ih prosvijetlite!  
|
12.05.2008., 21:29
|
#91 (permalink)
|
|
Brigadni general
|
Quote:
Originally Posted by Japanac
Dobra si ti njiva za sijanje korova! jbg. uspijeva kod tebe i bez tarane...
|
Bitno je da mi ti mozes da zanovjetas  ,a jos samo nesto moj korov drugima vise znaci nego svo tvoje Svajcarsko cvjece!
Quote:
|
|
Pa ako mislis da su oni poput tebe onda nista ne znaju ,ali ipak si malo pogresio ,ti mladi ljudi dobro znaju gdje su bili i sta su cistili. Jel ipak ne moraju svi na ovom svjetu biti nepismeni i neobrazovani.
|
|
|
12.05.2008., 21:42
|
#92 (permalink)
|
|
General major
|
Quote:
Pa tu ste vi da ih prosvijetlite!  
|
Nije problem ima da vas rado prosvijetlimo.....
Quote:
Bitno je da mi ti mozes da zanovjetas  ,a jos samo nesto moj korov drugima vise znaci nego svo tvoje Svajcarsko cvjece
|
`oces da prosvijetlim i tebe?
Vele, davljenik se `vata za slamku...slamku nemam, ali ti mogu dodat nesto jer se ocigledno davis nesto si mi bledunjav i bez snage pa se bojim da ti nije predebelo
|
|
|
12.05.2008., 21:47
|
#93 (permalink)
|
|
Brigadni general
|
Auuuuuuuuu... kako si prost ,pa dobro od tebe se ne moze nista drugo ni ocekivati kada se sve presabere.
|
|
|
12.05.2008., 21:48
|
#94 (permalink)
|
|
General major
|
Quote:
Pa ako mislis da su oni poput tebe onda nista ne znaju ,ali ipak si malo pogresio ,ti mladi ljudi dobro znaju gdje su bili i sta su cistili. Jel ipak ne moraju svi na ovom svjetu biti nepismeni i neobrazovani.
|
Dok sam ti pisao prethodni post ti si ovo dodao (male su sanse da nisam ovo odmah primijetio) i odmah si poceo da zgevaris.
Znam da imas kriva usta i nemoj mene anagazovat na ispravljanju istih ziv bio. Vojno medicinska akademija je jeftinija i uradit ce ti to bezbolno
|
|
|
12.05.2008., 21:52
|
#95 (permalink)
|
|
General major
|
Quote:
Auuuuuuuuu... kako si prost ,pa dobro od tebe se ne moze nista drugo ni ocekivati kada se sve presabere.
|
Ja nikad nisam trvdi da nisam prost, ali sam uvijek tvrdio da si ti glupak... zato si ti 5-og Maja prosisao u onom sivom kadetu kraj pekare Vuna mali, a? Em sto nemas kila-em nemas jaja
|
|
|
12.05.2008., 21:57
|
#96 (permalink)
|
|
Potporucnik
|
Pas koji laje ne ujeda!  Pa ko se pronađe, pronađe se... 
|
12.05.2008., 21:58
|
#97 (permalink)
|
|
Desetar
Registrovan: 30.11.2007.
|
Quote:
Pas koji laje ne ujeda!  Pa ko se pronađe, pronađe se... 
|
hahahaaha......pametno receno,nema sta...ljudi pustite tenzije....bitno je da se mi druzimo....
|
12.05.2008., 22:01
|
#98 (permalink)
|
|
Potporucnik
|
Kao što jedna moja drugarica reče "sve je to lijepo ali meni nije ni do čega!" 
|
12.05.2008., 22:03
|
#99 (permalink)
|
|
Desetar
Registrovan: 30.11.2007.
|
hahahah
|
12.05.2008., 22:09
|
#100 (permalink)
|
|
Brigadni general
|
Pa to kompleksi proradili pa si me poceo da sanjas ??? Zar je djecko dobio slobodno pa dosao malo da radi kod kuce??? Ne gledam ja naokolo ko seoski dzukac ,to samo oni sa kompleksima zvjerlaju.
A za ostatak teksta ,nema smisla da odgovaram jer vec ionako nemas adekvatan odgovor. Pali mali !
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
| | |