Quote:
Originally Posted by asteriks
|
Na prvi pogled nije mi bilo jasno sa ovim filmom ali nije teško dokučiti cilj.
Sve podastrto MORA dovesti do ruba emocijai osjećaja, gdje prestaje logično razmišljanje i iznalaženje bilo kakvog suvislog odgovora, granice shvatljivosti, treba se po svaku cijenu senzibilirati neodlučni i „nepatriote“ za hladno rasuđivanje o činjenicama i događajima.
Sa svim se slažem Mr Majevica o karateru i ciljevima NDH, no čemu umnožavanje ionako ogromnih žrtava, nevinih čemu ako ne s jednim ciljem (što mi i potvrdi Japanac sa svojim iskrenim stavom „Te brojke (Jasenovacke) su
vasa mrlja koja se nemoze oprati, nikad!
„) treba Hrvatima nametnuti crnu legendu o Jasenovcu koju nikada ne mogu (zbog broja, a time i razmjera zločina) ni iskupiti, a time ni okajati.
U tom kolektivu krivnje svih Hrvata i svih fratara nema pravednika, a i zar bi ga moglo biti.
Treba ih kolektivno zatrti za sva vremena. crnu vojsku Vatikana, evropske koljače i ubice, narod bez jezika, bez kulture, bez zemlje (sve to nam dokazaše Krestić,Bulajić, Dučić, Novak; Zafranović, i dakako Drašković, SPC ne trebam ni spominjati), sve u najcrnjim tonovima..
Sve veliki patriote i borci za Srpstvo, i normalno je da čovjek ako pročita navedene, a ja jesam sve redom, misli kao Japanac ili Mrav ili ....
A činjenice bodu i dalje u oči i nitko od akademika
nema odgovora – čak ni laiku se ne može odgovoriti.
„Ti kriv si, bjela ptico jata crna.
Iako nikakve krivice nema na tebi“