View Single Post
Old 05.01.2006., 19:31   #3 (permalink)
beograd
Stariji vodnik prve klase

Registrovan: 26.02.2005.
Wink

хмх.ја сам најкраће овде,па можда вас и најмање познајем,али ћу ипак рећи.нећу издвајати,већ ћу прокоментарисати све којих се сетим.ако некога изоставим,касније ћу додати.

МРАВ:има доста изражену личност,делује као јака особа и то ми се доста свиђа.има дубок осећај припадности српству(и аријевској раси :} ) и све то иде у прилог утиску бескомпромисне особе.ако бих морао да поверим главу на чување неком од вас(не дао Бог ми ),мислим да бих изабрао Мрава.

РАЗУМ5:брани своје,нисмо на истим становиштима,међутим,он је одличан пример како сви можемо и требамо бити браћа(иако свакако стоји на погрешном становишту ).рекао бих да је благ и добродушан човек.чини ми се да игра шах,па ћу морати да га оперем једном приликом,само кад ми интернет веза буде боља :}

АВРАМ:модератор модрана .добар човек,баш ми је драго што сам га упознао,не да на своје(тј.наше :}),мислим да би свакоме учинио,да је добар домаћин,моралан је...једино што га жена праши,ал' нико није савршен... klagija:" class="inlineimg" />

ОЛИВЕР:добра душа.то је мој први утисак.чини ми се да је и романтичар...пролази једна изражена црта моралности код њега.таман хтедох да напишем да бих се могао уздати од њега,кад се сетих да ми је обећао нови албум ауре и никад није послао .мора да је помислио више пута:ќоји мој сам му обећавао' .овим те разрешујем слања тог албума(мада сам сигуран да ћеш ми после овога послати сигурно,а то ми стварно није била намера,али сад баш нећу да бришем :} )...добар је клавијатуриста и делује као поштењачина.

С МИР ОН:доста свестан и самосвестан момак.мислим да смо доста слични,а то му не иде у прилог.тешко га је одредити,јер нема онога што он није и што јесте у исто време.
такви су способни да:'оду у пустињу и спасавају своју душу,или запале своје село(београд),или оба истовремено'.може се уздићи јако високо,међутим уколико падне,тешко ће пронаћи дно.

СТРАНАЦ:стекао сам утисак да је романтичан и за нечим носталгичан.можда мало и депресиван.има осећај припадности српству,на `наш` начин:}.свиђа ми се.

ЛИСИЧЕТИНА:доста проницљива девојка(жена?).карактерна је и то је лепо видети код жене.делује као весела и `позитивна` особа.иако делује као да је спремна на све,постоји зацртана граница коју неће прећи.

АНЂЕО16(ваљда):симпатична девојка.невина је као дете и то је лепо видети.вероватно ће се побунити против овога,па ће испасти још невиније и лепше,а можда и неће само да не би испала још невиније и лепше,што ће учинити да буде још невинија и лепша од оног претходног.у сваком случају...

НИНО:изгледа као овај смајли- ,у преводу као да говори:'па неће бити да је баш тако(нарочито ако Мрав и Странац говоре око српства ).момак воли свој народ,али на тотално другачији начин(погрешан,разуме се ).карактеран је доста,верујем да би учинио многима,поштен је,држи до себе и сматра свој физички изглед за поприлично вредан помена

ФЕВЕРПЕАЦХ:момак је поприлично нападан понекад,и тиме као да покушава да заштити своје добро срце од других.лепо је имати таквог човека за пријатеља.дај му мало пажње и видећеш да ће од наизглед вука,постати јагње.верује у демократију,али не примећује да постаје инквизитор кад говори о њој и брани је.вероватно је доста времена провео у иностранству.
beograd is offline   Reply With Quote

Sponsored Links