Citat:
Postavljeno od strane Lucky
ajd' nek' mi neko kaze sta je novo procitao u ovim novinama, a da to u Loparama ni vrapci na granama ne znaju?
ista prica prepricana po hiljaditi put (doduse inteligentno sastavljena sa satiricnim dijelovima) + (naravno) autori se kriju iza laznih pseudonima a pozivaju narod da se "osvijesti" LOL.. pa sta ste vi.. lasice a mi slikari naivci??
stisnite onu stvar i izadjite imenom i prezimenom, postavite jasnu viziju izlaska iz "ambisa" i to forsirajte, jedino tako mozete opstati, posto ste u prvom broju popljuvali sve sto ne valja u Loparama, u drugom necete imati o cemu ni pisati...
|
Ma, nije tacno. Nisu prozvani svi, nego mali dio njih. Znas i sam da ima materijala za jos bar 10 brojeva.
Strasno je zanimljivo to sto se prozvani ubijaju da saznaju ime autora. Zar je bitno?
Ne, gospodo, nisam ja, a ne vjerujem ni da je Ogi (vjeroucitelj), kako su neki zakljucili po "Ognjen Bogomdan".
Sjecate li se onih pamfleta protiv "Dodikovaca", koje sam objavljivao prije par mjeseci? Znas li Lucky, mozda, ko je to pisao i zasto se on nije potpisao imenom i prezimenom?