Originally Posted by đuric
Evo ovako, ako si rad da se svađamo i vređamo ja ti stojim na raspolaganju ili možda hoćeš nešto drugo recimo da se dobro potkačimo evo sad te pozivam mogu ja da svratim i do Bijeljine svakako prolazim kad' idem kući.
Evo ja sam spreman šta god poželiš i evo upućujem ti poziv (da ti izvuđem uši) pošto si jako bezobrazan..
Па није ваљда дошло дотле ? А зар се ја и ти свађамо ? А зар је фер , што ти откриваш по форуму моје радно мјесто, а самим том си ми отктио и идентитет. Једино, можда то радиш с намјером ?
Ово за ,,извлачење ушију,, сматрам за твоју шалу !
Pa to isto i kao što ti mene otkrivaš(тебе нико не открива рекао си сам да имаш петљу па се не кријеш иза псеудонома) i još pnižavaš.. A ovo za uši to se uopšte ne šalim (А кад будеш њега повлачио, спреми се да повучеш и мене!)
Ja se uopšte nisam kultivisao po tom pitanju(ниси се ти култивисао ни по једном питању ,с обзиром какву си нам приватну пошту слао!) i uvek sam spreman da se probijem i to mi je ponekad zadovoljstvo i veruj mi nebi mi bilo strano da navratim tamo kod tebe...(ПАЗИ ТИ САМО ДА У ПУТУ НЕ НАЛЕТИШ НА МЕНЕ , МОГЛЕ БИ СЕ ТЕ ПРЕТЊЕ ОСТВАРИТИ КО БУМЕРАНГ ТЕБИ СА МОМ!) I ne samo da to što sam otkrio tvoj identitet nego sam spreman da dođem tamo kod tebe i javno ti izvučem uši[/quote]
|